Werken bij gemeente Heeze-Leende Cover

Werken bij gemeente Heeze-Leende

Met ruim 15.000 inwoners is Heeze-Leende een prachtige woongemeente met volop recreatiemogelijkheden. Op de grens van de Kempen en de Peel bestrijkt Heeze-Leende een uitgestrekt grondgebied, voor een groot gedeelte omrand door natuurgebieden. Een gemeente waar we trots op zijn. Werken bij Heeze-Leende betekent werken binnen een gemoedelijke organisatie, met grote ambities en de drive om ervoor te gaan. Past deze instelling bij jou, kijk dan of er vacatures bij de gemeente Heeze-Leende zijn die jou aanspreken.

Gemeente Heeze-Leende als toonaangevende werkgever

De gemeente Heeze-Leende is volop in ontwikkeling; 

  • De natuurlijke omgeving is het sterke punt van Heeze-Leende. Ze willen dan ook graag een groene gemeente blijven. Een gemeente waar groen bijdraagt aan een prettige woon- en leefomgeving. De visie op het gemeentelijk groen en de uitgangspunten om dit te realiseren nemen we op in het groenstructuurplan. 
  • Er wordt daarnaast hard gewerkt aan toekomstbestendig en levensvatbaar centrum in Leende, waar het goed is om te wonen en waar mensen graag verblijven. In samenspraak met de inwoners is de wens uitgesproken voor een toekomstbestendige voorziening als kloppend hart van Leende, dé plek voor sportieve, culturele en maatschappelijke activiteiten in Leende. 
  • In Heeze staan diverse ontwikkelingen op stapel waardoor ruimte ontstaat om het centrum anders in te richten en nog levendiger te maken. Denk aan de Albert Heijn die gaat verhuizen, de opening van de randweg en het Zuidzorggebouw waar een nieuwe bestemming voor gaat komen.
  • Daarnaast bouwen we volop uitbreiding in de Bulders en nieuwbouw in de Kloostervelden, en wordt er hard gewerkt aan infrastructurele verbeteringen.