Werken bij GR Peelgemeenten Cover

Werken bij GR Peelgemeenten

Kom jij onze jonge, dynamische en ambitieuze organisatie versterken? Gemeenschappelijke Regeling Peelgemeenten (GR Peelgemeenten) is sinds 2017 hét samenwerkingsverband in het sociaal domein van, voor en door vijf Peelgemeenten: Asten, Deurne, Gemert-Bakel, Laarbeek en Someren. Samen bouwen onze ambitieuze professionals aan een nog steviger sociaal domein. Wij trekken samen op in de uitvoering van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo), Jeugdwet, Bijzondere bijstand, Minimaregelingen en Schulddienstverlening. Wil jij ook werken bij de Gemeenschappelijke Regeling Peelgemeenten? Bekijk dan alle vacatures & solliciteer!

Gemeenschappelijke Regeling Peelgemeenten als toonaangevende werkgever

De Gemeenschappelijke Regeling Peelgemeenten werkt de komende jaren aan diverse gezamenlijke maatschappelijke opgaven: normaliseren, bevlogen samenwerking rondom de inwoner en zakelijke samenwerking rondom de inwoner. Wij geloven dat samenwerking de sleutel is om dit te realiseren. Wij zijn de verbindende schakel tussen stakeholders, het contracteren van (zorg)aanbieders en de uitvoering binnen lokale gebiedsteams (die werkzaam zijn op gemeentelijk niveau). De lokale gebiedsteams vormen dagelijks het visitekaartje en maken uiteindelijk de concrete vertaling van deze opgaven naar inwoners. Samen spelen we flexibel in op actuele ontwikkelingen. Ook faciliteert GR Peelgemeenten iedere lokale gemeente op het gebied van bedrijfsvoering en datagedreven werken. Onze jonge, dynamische organisatie telt ruim 100 collega’s en kenmerkt zich door een platte structuur. Bij ons staat leren en ontwikkelen centraal. Zo brengen de beste professionals onze hoogwaardige dienstverlening in ons sociaal domein naar een hoger niveau. 

Uitdagende vacatures bij Gemeenschappelijke Regeling Peelgemeenten

GR Peelgemeenten zoekt met regelmaat WMO-consulenten, gezins- en jongerencoaches, medewerkers schuldhulpverlening en diverse andere professionals ondersteunend in de front- of backoffice van het sociaal domein. Wij stimuleren een werkomgeving waarin ruimte is voor ieders talent. Wij hebben oog voor duurzaamheid en bij ons staat eerlijkheid, aandacht voor elkaar, resultaatgerichtheid, integriteit, eigen verantwoordelijkheid, ruimte geven en ruimte nemen centraal. Interesse gewekt? Solliciteer dan direct op de baan die past bij jouw carrière.