Werken bij de gemeente Gemert-Bakel Cover

Werken bij de gemeente Gemert-Bakel

De gemeente Gemert-Bakel is een ambitieuze plattelandsgemeente in het oosten van Noord-Brabant. De gemeente Gemert-Bakel staat aan de vooravond van een organisatieontwikkeling. We werken met z’n allen toe naar een toekomstbestendige organisatie die met voldoende menskracht alle ambities waar blijft maken. We zoeken tijdelijke ambitieuze professionals die met hun expertise zich niet alleen inzetten voor Gemert-Bakel, maar ook inspireren met het oog op de toekomst. Wil jij ook bij de gemeente Gemert-Bakel werken? Bekijk dan alle vacatures & solliciteer!

De gemeente Gemert-Bakel als toonaangevende werkgever

De gemeente Gemert-Bakel werkt nu al en steeds meer samen met inwoners, maatschappelijke organisaties en partners op de opgaven die voor onze inwoners en ondernemers belangrijk zijn. Denk hierbij aan duurzaamheid, (sociale) innovatie, economie, wijk- en dorpsgericht werken. Ook de actuele aandacht voor de veehouderij, accent op recreatie en toerisme, het verbeteren van onze bereikbaarheid en de zorg dicht bij onze inwoners zijn voor ons belangrijke punten. We doen lokaal wat kan en zorgen voor opschaling, bovenlokale verbinding en strategische samenwerking in gevallen waar oplossingen op gemeentelijke schaal niet voldoen. We werken constructief samen met buurgemeente Laarbeek, collega’s van de andere Peelgemeenten en Metropool Eindhoven. Dagelijks gaan onze 200 enthousiaste en klantgerichte medewerkers aan de slag in een open cultuur waar ruimte is voor eigenaar- en ondernemerschap, initiatief, feedback en persoonlijke ontwikkeling. Wij bieden je een uitdagende en afwisselende opdracht in een prettige werkomgeving met enthousiaste collega’s.

De gemeente heeft een ambtelijk apparaat van zo’n 200 formatieplaatsen. De organisatie kent een directiemodel met 7 teams:

  • Advies en Ondersteuning
  • Bedrijfsvoering
  • Klantcontacten en Informatievoorziening
  • Openbaar Beheer
  • Sociaal Domein
  • Strategie, Programma & Projecten 
  • Vergunningen en Toezicht