Werken bij de gemeente Geldrop-Mierlo Cover

Werken bij de gemeente Geldrop-Mierlo

Geldrop-Mierlo telt zo’n 40.000 inwoners, ligt in het stedelijk gebied van Zuidoost-Brabant en bestaat uit de kernen Geldrop en Mierlo. Geldrop is de grootste kern en heeft zich van textiel-industriegemeente ontwikkeld tot woongemeente met eigen werkgelegenheid. Door de gunstige ligging tussen Eindhoven en Helmond, heeft Mierlo met een dorpser karakter, zich ontwikkelt tot woonforensengemeente. Samen zijn Geldrop en Mierlo verweven tot een mooie mix van dorp en stad, van natuur en voorzieningen! Geldrop-Mierlo heeft een goede bereikbaarheid omdat het nabij de uitvalswegen A67 en A2 is gelegen en Geldrop heeft een eigen station.Wil jij ook werken bij de gemeente Geldrop-Mierlo? Bekijk dan al onze vacatures!

De gemeente Geldrop-Mierlo als toonaangevende werkgever

De gemeente Geldrop-Mierlo is een gemeente met veel ambitie. Wij zoeken collega’s die mee willen bouwen aan gezonde duurzame gemeente waar alle inwoners tot hun recht komen. Wil jij echt het verschil maken voor onze inwoners, durf jij breder te kijken dan jouw eigen taken pakket en wil je direct resultaat zien van jouw werk, bekijk dan onze vacatures en hopelijk tot snel!

Wij hebben ongeveer 230 collega’s, die het belangrijk vinden klant- en oplossingsgericht te werken en gedrevenheid te tonen. Samen met collega’s, inwoners en het bedrijfsleven werken aan een fijne woon-en leefomgeving, Van elkaar en Voor Elkaar. Binnen in onze organisatie werken we in een informele werksfeer met korte lijnen waarbij beleid en uitvoering dicht bij elkaar zijn georganiseerd. De organisatie kent drie afdelingen, Samenleving, Dienstverlening en Ruimte.

Geldrop-Mierlo in de Brainportregio

Geldrop-Mierlo is onderdeel van de Brainport regio (één van de drie belangrijkste economische regio’s in Nederland). In de Brainportregio werken bedrijfsleven, onderwijs en kennisinstellingen samen met de overheid aan een gunstiger ondernemersklimaat. In deze regio bevindt zich een concentratie van top-technologische bedrijven, kennisindustrie en hoogwaardige maakindustrie. De regio is volop in beweging en dat zie je ook terug in onze gemeente.