Werken bij gemeente Eersel Cover

Werken bij gemeente Eersel

De gemeente Eersel is hét middelpunt van de Brabantse Kempen en telt ruim 19.000 inwoners. De gemeente bestaat uit zes dorpen en is gelegen in het zuidoosten van de provincie Noord-Brabant. Het is een prachtige omgeving om in te wonen, werken en recreëren. Er heerst tevredenheid en gemoedelijkheid. Niet voor niets staat de contente Mens, een bronzen beeld onder de oude boterlinde op de markt, hier als symbool. Wil jij komen werken bij de gemeente Eersel? Bekijk dan alle vacatures & solliciteer direct!

Gemeente Eersel als toonaangevende werkgever

De gemeente Eersel is een ambitieuze gemeente die volop in ontwikkeling is en midden in de samenleving staat. We stellen de inwoner centraal, bieden dienstverlening op maat en kijken kritisch naar onszelf met als doel ons functioneren telkens te blijven verbeteren. Met de cultuurwaarden open en respectvol en de speerpunten duurzaamheid en innovatie in het oog houdend, nemen we regie over projecten. Open en respectvol zegt iets over hoe we met elkaar en met onze inwoners omgaan. Duurzaamheid en innovatie passen bij onze rol midden in de samenleving. We willen onze inwoner graag content houden. 

Werken bij de gemeente Eersel

De gemeente Eersel heeft een platte organisatiestructuur. We vinden het belangrijk om uitdagingen aan te gaan, eigen verantwoordelijkheid te nemen en af te durven wijken van standaard werkwijzen. We bieden een stimulerende en prettige werkomgeving waarin plaats is voor opleiding en ontwikkeling. Wij dagen je uit om samen met ons verder te werken aan de toekomst van de gemeente Eersel.