Werken bij Dienst Dommelvallei Cover

Werken bij Dienst Dommelvallei

Dienst Dommelvallei is het samenwerkingsverband van de gemeenten Geldrop-Mierlo, Nuenen en Son en Breugel. Deze drie gemeenten bedienen samen een gebied met bijna 80.000 inwoners. Wij verzorgen voor deze gemeenten bedrijfsvoerings- & dienstverleningstaken. Wil jij werken in een informele sfeer bij een jonge organisatie die gemeentelijke organisaties verbindt & versterkt? Kom dan carrière maken bij Dienst Dommelvallei.

Dienst Dommelvallei als toonaangevende werkgever

Dienst Dommelvallei is dé professionele partner op het gebied van bedrijfsvoering en dienstverlening en we geven richting aan de ambities van de lokale overheid en samenwerkingspartners! Dienst Dommelvallei regelt voor de gemeenten Geldrop-Mierlo, Nuenen en Son en Breugel alle taken rondom financiën, personeel & organisatie en informatievoorziening. Daarnaast  verzorgen wij in Nuenen en Son en Breugel de taakvelden Sociale Zaken en Dienstverlening. Daarbij staat innovatie, flexibiliteit en resultaatgericht werken voorop. Zo verbeteren we de kwaliteit, verminderen we de kwetsbaarheid en besparen we kosten.
Dienst Dommelvallei behaalt het maximale resultaat als de persoonlijke ambities en talenten van onze gedreven professionals zo goed mogelijk passen bij de taken, opdrachten en doelen van de organisatie. Daarom investeren we in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ben jij daadkrachtig, ondernemend en strategisch? Kom dan werken bij Dienst Dommelvallei. Wij bieden je een uitdagende en afwisselende opdracht, flexibele werktijden en een informele werksfeer in een team van jong en oud. Wil jij dat ook? Check nu alle vacatures bij Dienst Dommelvallei en solliciteer direct op die baan waarmee jij impact gaat maken.