Werken bij gemeente Deurne Cover

Werken bij gemeente Deurne

In het hart van De Peel ligt de gemeente Deurne. Deurne is een bruisende gemeente met een sterke centrale kern, goede ‘stadse’ voorzieningen en verbindingen. Ze is gelegen in een gevarieerd landelijk gebied met veel natuur, landbouw en veeteelt. De levendige kerkdorpen hebben een rijk verenigingsleven en een sterke gemeenschapszin. Bij Deurne past het “tuinpad van mijn vader” en tegelijkertijd het onderdeel zijn van Brainport Eindhoven en Greenport. Wil jij dat ook? Bekijk dan snel alle vacatures bij de gemeente Deurne!

Gemeente Deurne als toonaangevende werkgever

De gemeente Deurne kent een aantal grote opgaven en ontwikkelingen op duurzaamheid, de transitie van ons buitengebied en stedelijke versterking en innovatie. Daarnaast richten we ons op passende economische dragers en gezondheid. En dat is nog maar een deel. Meer specifiek staan we voor een groot aantal woningbouwopgaven, waarbij veel inbreidingsvraagstukken met al zijn complexiteit spelen. 

Onze ambitie is om midden in de samenleving te staan en een goede relatie en samenwerking aan te gaan met onze ondernemers en inwoners. Deel jij deze ambitie ook? Ontdek jouw mogelijkheden en ga de uitdaging met ons aan?

Deurne: prettig wonen en leven in de Peel

De gemeente doet wat écht moet en ondersteunt, maakt mogelijk en maakt mensen enthousiast. Deurne is een gemeentelijke organisatie die haar verantwoordelijkheden in de veranderende samenleving uitvoert en zich daarbij richt op de eigen kracht van inwoners, de gemeenschap. De inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties nemen initiatief bij die onderwerpen en zaken die ze écht belangrijk vinden.

Pas jij binnen onze organisatie?

De gemeentelijke organisatie is continu in ontwikkeling. Onze medewerkers zorgen voor deze ontwikkeling. Wij zijn daarom op zoek naar een nieuwe collega die werkt volgens onze BROS-kernwaarden. Als echte BROS-collega ben je:

 • Bevlogen        
  Passie, plezier, energie en toewijding voor Deurne;
 • Resultaatgericht    
  Haalt doelstellingen en concrete resultaten, geeft niet op, stelt plannen bij en houdt doel voor ogen;
 • Ondernemend        
  Denken, durven, doen, blijft verbeteren en verlegt grenzen; 
 • Samenwerkend    
  Actief op zoek naar samenwerking, gebruikt kennis en talenten, leeft zich in en schakelt in rollen en 1+1=3.

Wij zijn altijd op zoek naar talent!

Voor gemeente Deurne denkt Yacht altijd mee in het opsporen van talenten. Met name op het gebied van mobiliteit, duurzaamheid, ruimtelijke ontwikkeling, water, groen en civiele techniek staan we open voor mogelijkheden.