Werken bij gemeente Cranendonck Cover

Werken bij gemeente Cranendonck

Cranendonck is een gemeente die continu in ontwikkeling is. Ambitieus, op zoek naar kansen en toekomstgericht. Dit betekent dat ook de organisatie hierop ingericht is. We maken samen plannen, stellen beleid op en werken samen met onze inwoners. Interesse gewekt? Bekijk dan alle vacatures bij de gemeente Cranendonck & solliciteer vandaag nog!

Gemeente Cranendonck als toonaangevende werkgever

De gemeente Cranendonck heeft ruim 100 medewerkers, daarbij worden we ondersteund door onze collega’s van de A2 samenwerking. Cranendonck ligt in Zuidoost-Brabant, grenst aan Limburg en België én is onderdeel van Brainportregio Eindhoven. Onze gemeente bestaat uit zes dorpskernen, heeft meer dan 20.000 inwoners, een rijk verenigingsleven, ruim winkelaanbod, goede sportvoorzieningen en volop natuur en recreatiemogelijkheden. 

De gemeente Cranendonck is een organisatie die continue in ontwikkeling is. Daarbij vinden wij ook jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling essentieel. De informele, open en collegiale werksfeer maakt dat het fijn werken is bij de gemeente Cranendonck. Bij de gemeente Cranendonck zijn we op zoek naar ambitieuze professionals die lef tonen en uit hun comfortzone komen om het maximale resultaat te realiseren. We verwachten dat je zelfstandig in autonome teams samen kunt werken. Daarnaast werk je actief samen met de inwoners, ondernemers en organisaties in Cranendonck. Wil jij de gemeente Cranendonck naar een hoger niveau tillen? Check dan direct onze vacatures!