Werken bij gemeente Bladel Cover

Werken bij gemeente Bladel

De gemeente Bladel is een ambitieuze gemeente die zaken graag samen met inwoners en ondernemers oppakt. Ambtenaren en bestuur zijn direct betrokken bij ontwikkelingen in de samenleving. We zijn een organisatie met relatief weinig medewerkers; er werken hier ongeveer 90 mensen. De gemiddelde leeftijd ligt laag. Je leert elkaar snel kennen omdat er weinig hiërarchische lagen zijn. Ook met het bestuur zijn de lijnen kort. Wil jij dat ook? Bekijk dan snel alle vacatures bij de gemeente Bladel!

Gemeente Bladel als toonaangevende werkgever

De gemeente bestaat uit twee afdelingen; de afdeling Dienstverlening en Bedrijfsvoering en de afdeling Ontwikkeling. De afdeling Dienstverlening en Bedrijfsvoering is onderverdeeld in vier teams; algemeen bestuurlijke zaken, informatiebeheer, financiën en het klant contact center. De afdeling Ontwikkeling houdt zich bezig met klimaat en energie, welzijn en sociaal domein, openbare ruimte, economie, wonen en ruimtelijke ontwikkeling.

Personeelsbeleid

We realiseren ons dat de medewerker een belangrijke succesfactor is in het behalen van resultaten en geven daarom veel aandacht aan de ontwikkeling en vitaliteit van onze medewerkers. We proberen zakelijkheid te combineren met gemoedelijkheid. Je kunt hier zijn wie je bent. Flexibiliteit, verantwoordelijkheid, creativiteit en betrokkenheid zijn de sleutelwoorden van ons personeelsbeleid.

Over de gemeente Bladel

Bladel is een aantrekkelijke gemeente die bestaat uit vijf dorpen met samen ongeveer 20.000 inwoners. De gemeente ligt erg mooi tussen de uitgestrekte bos- en heidegebieden en het weidse landschap van de Brabantse Kempen. De gemeente Bladel heeft veel voorzieningen, er is een actief verenigingsleven en een modern bedrijventerrein. Kortom; het is hier goed wonen, werken en recreëren.