Werken bij Bizob Cover

Werken bij Bizob

Bizob is partner voor inkoop en contractmanagement voor meer dan 35 gemeenten en publieke organisaties in Oost-Brabant. In nauwe samenwerking met de aangesloten organisaties regelt Bizob inkoop, aanbestedingen, contractmanagement en – beheer voor het sociaal domein, openbare ruimte, bedrijfsvoering en ICT. Wil jij ook werken bij Bizob? Bekijk dan al onze vacatures!

Bizob als toonaangevende werkgever

Wat ruim vijftien jaar geleden begon als een nieuw samenwerkingsverband tussen tien gemeenten is inmiddels uitgegroeid tot een expertisecentrum op het gebied van overheidsinkoop. Bizob is een van de eerste gemeentelijke inkoopbureaus van Nederland. De succesvolle werkwijze heeft op veel plaatsen in Nederland navolging gekregen.

Werk je bij Bizob, dan heb je passie voor het inkoopvak. De wensen en belangen van onze partners staan voorop en je zet je graag in voor de overheid. Vanuit je expertrol verleen je deskundig advies bij de opzet en uitvoering van inkooptrajecten en contractmanagement. 

Namens Bizob is Yacht op zoek naar gemotiveerde inkopers, contractbeheerders en -managers. Je komt terecht in een uitdagende werkomgeving, waar zakelijkheid gepaard gaat met een fijne werksfeer. Je werkt als collega’s op locatie van een van de aangesloten organisaties. Hierdoor ben je nauw betrokken met de organisatie waarin je werkt en ben je makkelijk te bereiken voor overleg of advies.  Je hebt veel ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid en je werkt aan een grote verscheidenheid aan projecten. Snel schakelen levert je dan ook geen enkel probleem op! Ga voor meer informatie naar www.bizob.nl of volg Bizob op LinkedIn.