Werken bij gemeente Best Cover

Werken bij gemeente Best

Bijdragen aan vooruitstrevende projecten rondom wonen, mobiliteit, duurzaamheid en natuurontwikkeling. En concreet iets betekenen voor het welzijn van 30.000 inwoners. Bij de gemeente Best heb je absoluut een baan met impact. En dat niet alleen: je laat behalve de gemeente ook jezelf groeien. We hebben ambitie en willen vooruit. Daarom krijg je als medewerker volop kansen om je te ontwikkelen. Interesse gewekt? Check dan alle vacatures bij de gemeente Best en solliciteer direct op de baan die past bij jouw carrière!

Gemeente Best als toonaangevende werkgever

Stad en dorp in één

De grote onder de kleine, of de kleine onder de grote. Het is maar net hoe je het bekijkt. Feit is dat de gemeente Best ideaal is als je er als medewerker toe wil doen. We hebben met onze omvang en voorzieningen (het gemeentehuis ligt op loopafstand van het NS station) een stedelijke allure en maken deel uit van een de slimste regio’s ter wereld (Brainport). Tegelijkertijd zijn en blijven we een mooie plattelandsgemeente met een dorpse sfeer. De voordelen voor jou? Je werkt bij een groeigemeente met ambitie en mogelijkheden. Bent in onze relatief kleine organisatie van a tot z bij projecten betrokken. En staat dicht bij de inwoners, zodat je echt iets voor ze kunt betekenen. Bovendien initiëren we als financieel gezonde gemeente toonaangevende projecten, zoals de bouw van nieuwe groene woonwijken en de doorontwikkeling van het stationsgebied.

Groei en bloei!

Zowel onze gemeente als ook onze organisatie is volop in beweging. We zijn daarom nadrukkelijk op zoek naar collega’s die niet bang zijn om te veranderen.  Zie je kansen of mogelijke verbeterpunten? Dan ben je van harte welkom deze bespreekbaar te maken. Onze communicatielijnen zijn kort. We lopen bij elkaar binnen en denken met elkaar mee. Zo werken we samen aan een beter resultaat! We vinden het belangrijk dat medewerkers positief kritisch zijn, kunnen reflecteren en verandervermogen hebben. En daarnaast een inspiratiebron zijn voor collega’s. Mensen met persoonlijk leiderschap, professionaliteit én die (persoonlijke) ontwikkeling als een vast ingrediënt van hun loopbaan zien. Klinkt dit goed? Dan zou je zo maar eens een goede match met onze organisatie kunnen zijn!