Werken bij gemeente Asten Cover

Werken bij gemeente Asten

De gemeente Asten is gelegen in het hart van De Peel. Tegelijkertijd is de gemeente onderdeel van Brainport Eindhoven en Greenport. De Gemeente Asten is een bruisende gemeente met een rijk verenigingsleven en een sterke gemeenschapszin, een sterke centrale kern, goede voorzieningen en verbindingen. Wij zijn gelegen in een gevarieerd landelijk gebied met veel natuur, landbouw en veeteelt. Wil jij ook werken bij de gemeente Asten? Bekijk al onze vacatures en solliciteer vandaag nog!

Gemeente Asten als toonaangevende werkgever

De gemeente Asten is een ambitieuze gemeente, gericht op ontwikkeling van mens en organisatie. Daarbij zoeken we actief de samenwerking op met de maatschappij om gezamenlijke opgaven doeltreffend aan te pakken. Dit vraagt om een omgevingsbewuste, flexibele en klantgerichte houding van ons als organisatie en van jou als professional. Samen bepalen we het succes!

Werkplezier gaat bij ons hand in hand met veel verantwoordelijkheden, uitdagend werk en ontwikkeling van jezelf als professional. Hierdoor kun jij echt het verschil maken in een opdracht of project. Ontdek jouw mogelijkheden en ga de uitdaging met ons aan!