Werken bij de A2 samenwerking gemeenten Cover

Werken bij de A2 samenwerking gemeenten

De A2 samenwerking gemeenten werkt in een samenwerkingsverband voor de gemeenten Cranendonck, Valkenswaard en Heeze-Leende. We bundelen onze krachten en zorgen hierdoor voor meer efficiency en een optimale dienstverlening rondom advies en beleid, administratie en belastingen, techniek en gegevens, ondersteuning bestuur/organisatie én werk en inkomen. In onze organisatie werken wij, met een grote mate van flexibiliteit, aan mooie uitdagingen in een leerzame werkomgeving, waarin we mooie resultaten behalen met elkaar in een prettige, collegiale samenwerking. Wil jij ook werken bij de A2 samenwerking gemeenten? Bekijk al onze vacatures en solliciteer vandaag nog!

De A2 samenwerking gemeenten als toonaangevende werkgever

Binnen de A2 samenwerking gemeenten (GRSA2) werken we met plezier, trots en enthousiasme voor onze klanten. Bij ons staan de kernwaarden samen en sterk staan, waarderend betrokken, deskundig resultaat en durven vernieuwen voorop. Als vooruitstrevende werkgever bieden we je veel vrijheid en flexibiliteit in werkinhoud, werkomstandigheden en werktijden. Daarnaast krijg je de ruimte om mee te denken en nieuwe werkwijzen vorm te geven. Je werkt vanuit de GRSA2 voor een of meerdere organisaties (de verschillende gemeenten en/of de GRSA2 zelf). Samen bouwen we aan een futureproof organisatie en een samenwerkingsverband waar jij trots op bent en met plezier werkt.

Vind jij het een uitdaging om samen met collega’s te bouwen aan een samenwerkingsorganisatie? Wil jij jouw vakgebied uitoefenen in een omgeving met veel dynamiek en zo bijdragen aan vier organisaties tegelijk? Krijg jij energie van nieuwe ontwikkelingen en onverwachte uitdagingen? Dan is werken bij de A2 samenwerking gemeenten zeker iets voor jou! Check nu al onze vacatures en solliciteer op die ene baan waarmee jij impact kunt maken.