Supply Chain Manager vacatures Cover

Supply Chain Manager vacatures

Het verhuizen van een warehouse, het opzetten van een nieuw S&OP proces met jouw team of het leiding geven aan een supply chain operatie.

Als leidinggevende binnen Supply Chain Management richt jij je op de meest uitdagende projecten! Heb je nog niet de benodigde ervaring, maar droom je van een carrière als Supply Chain Manager? Wij helpen e om dit doel te bereiken. Vanuit een specialisme binnen de Supply Chain is het mogelijk je verder te ontwikkelen naar een leidinggevende functie met een leiderschapsstijl die bij jou past. 

Bekijk alle Supply Chain Manager vacatures

Interessante vacatures voor Supply Chain Managers

Jouw werkzaamheden als Supply Chain Manager

Als Supply Chain Manager haal je energie uit thema’s zoals Lean, Sustainability en Block Chain. Je weet door jouw innovatieve instelling het verschil te maken. Jij draait hier jouw hand niet om! Als leidinggevende binnen de Supply Chain ben je de verantwoordelijke voor het optimaliseren van processen en structuren binnen het totaal van logistiek, inkoop en supply chain of een van deze deelgebieden. Het is jouw uitdaging om ervoor te zorgen dat alle stakeholders, zowel intern als extern, goed samenwerken. Met als doel een soepele supply chain en een tevreden klant. 

Als coach van jouw team, klein of groot, ben jij de motivator. Je weet je door jouw daadkracht en oprechte interesse verbinding te maken en een positieve beweging in gang te zetten. Ben jij al een senior in jouw vakgebied? Dan bieden wij jou opdrachten als Supply Chain of Operations Manager. Wil je een stap zetten binnen jouw leidinggevende carrière? Denk dan bijvoorbeeld aan leidinggevende rollen binnen een specialistische afdeling van de supply chain.

Waar werken Supply Chain Managers?

Toonaangevende opdrachtgevers in de voedingsmiddelen industrie, productie en High Tech bedrijven en de overheid. Wij werken samen met prachtige organisaties die graag gebruik maken van jouw kennis en expertise als Supply Chain Manager. 

Met wie werk je samen?

Als Supply Chain Manager kan je op verschillende niveaus ingezet worden. Je bent bij de zwaardere opdrachten aangesloten bij het MT, bij de medior en junior leidinggevende functies werk je nauw samen met de operatie.

Wat wij vragen

  • Je hebt een hbo- of wo-diploma op het gebied van Supply Chain Management of Bedrijfskunde;
  • Minimaal 2 jaar ervaring binnen een leidinggevende functie in het vakgebied Suppy Chain Management;
  • Je weet mensen te verbinden en in beweging te krijgen;
  • Je denkt niet in problemen, maar in uitdagingen;
  • Je neemt van nature initiatief, bent communicatief vaardig, overtuigend en pro-actief;
  • Je bent analytisch en kunt procesmatig denken en handelen.

Werken bij Yacht SCM&P

Als je bij Yacht komt werken word je onderdeel van ons Supply Chain Management & Procurement netwerk. De plek waar je met en van elkaar kunt leren! Benieuwd hoe het is om te werken als SCMP-professional? Lees de ervaring van Wendy Kunstman en sluit je aan ons SCM&P-netwerk!

Meer weten over Yacht SCM&P?Lees meer over Yacht SCM&P & bekijk onze SCM&P vacatures

Werken bij Yacht betekent voor mij uit je comfort zone stappen en de uitdaging aan te gaan. Bij mijn huidige opdrachtgever heb ik een dubbele pet: ik ben als New Product Development Coordinator verantwoordelijk voor de correcte invoering van nieuwe producten in de fabriek, van leverancier van verpakkingsmateriaal tot outbound warehouse. Als Programma Manager werk ik aan het ontwerp en de uitvoering van een aantal projecten om de afdeling Planning en Logistiek in de fabriek van een grote multinational in de foodbranche naar een hoger niveau te tillen. Die projecten gaan verder dan het ontwikkelen en implementeren van processen: het gaat over mensen, het gaat over met hen een omgeving creëren waarin zij de ruimte ervaren om meester van hun eigen afdeling te zijn, en vanuit die kracht en motivatie bij te dragen aan het resultaat van hun organisatie. Als coach van een aantal jonge collega’s in het Connect programma draag ik bij aan hun ontwikkeling door met een 1-jarig programma bij te dragen aan de ontwikkeling van een aantal onmisbare softskills

contactperson Image
Martijn Macco Interim Manager Logistics

Meer weten?

We bespreken dit graag met je tijdens een persoonlijk gesprek. Neem contact met ons op!

contactperson Image

Schirien van der Borgh

Junior Recruitment Consultant - Eindhoven

contactperson Image

Nanda Wiegers

Principal Recruitment Consultant - Zwolle

contactperson Image

Baris Karabulut

Senior Recruitment Consultant - Amsterdam

Van ambitie naar succesvolle carrière Banner

Van ambitie naar succesvolle carrière

Hoe bepaal je de volgende stap in je ambitieuze carrière? Welke keuzes maak je en wanneer is je loopbaan succesvol? Zet de next step in je carrière!

Let's go & bouw aan je carrière

Deze artikelen & blogs over SCM&P moet je zeker even lezen