Interim HR adviseur vacatures Cover

Interim HR adviseur vacatures

Ben jij op zoek naar een uitdagende en afwisselende opdracht als interim HR adviseur waarin jij continu op de proef wordt gesteld? En waarbij je aan de slag kan bij verschillende bedrijven, maar toch de zekerheid hebt van een contract? Word dan HR interim professional via Yacht en breng je carrière in een stroomversnelling! 

Interessante vacatures voor interim HR adviseur

Jouw werkzaamheden als interim HR adviseur

Als interim HR adviseur maak jij het verschil bij onze opdrachtgevers. Binnen HRM ben jij de vakspecialist. Je signaleert trends in de markt van HRM, weet welke vragen er spelen bij onze topwerkgevers en acteert als gelijkwaardig gesprekspartner. De arbeidsmarkt is dynamisch, daar moet je als futureproof HRM-professional goed op kunnen anticiperen. Iedere klant en situatie is anders. Hierdoor neem je telkens weer best practices mee en help je een volgende klant ook weer vooruit. Wij helpen jou hierbij: door je te laten groeien in kennis én als persoon.

Bij onze opdrachtgevers werk je aan operationele en tactische HR vraagstukken. Zo kun je denken aan: 

 • Een verandertraject tijdens een fusie;
 • Overname, explosieve groei of herstructurering;
 • Ondersteuning management door advies te geven en de oplossing te bieden over uitvoering van HR beleid bij o.a. in- door- en uitstroom klantvragen, personeelsplanning, verzuim;
 • Functioneren van medewerkers en toepassing van het arbeidsrecht;
 • Een project trekken op uiteenlopende HR thema's.

Waar werken interim HR adviseurs?

Als interim HR adviseur profit kom je bijvoorbeeld te werken bij KLM, NS, Rabobank, FrieslandCampina, Bayer en Wolters Kluwer, maar ook in het MKB en bij start-ups. 

En interim HR adviseur non-profit werkt bij opdrachtgevers, zoals Rijkswaterstaat, Dienst Justitiële Inrichtingen, Ministerie van Binnenlandse Zaken, CIZ, DUO, Windesheim en Hogeschool Utrecht, maar ook bij zorginstellingen en scholen. 

Waar je ook werkt, jij bouwt futureproof aan jouw carrière. Door de veelzijdigheid aan opdrachtgevers en opdrachten, is deze rol een ontwikkelpad op maat en daarmee een boost voor jouw loopbaan als HR adviseur.

Wat wij vragen?

 • Je bent in het bezit van een hbo- of wo-diploma;
 • Je bent ambitieus, resultaatgericht, gedreven en een netwerker;
 • Je bent toe aan een 2e of 3e stap in jouw carrière;
 • Je hebt ervaring als HR adviseur;
 • Je hebt ervaring binnen profit omgevingen, nationaal en/of internationaal;
 • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar;
 • Vanuit jouw vakmanschap weet je wat er moet gebeuren om onze opdrachtgevers verder te helpen. Je gaat snel tot actie over en brengt met je bevlogenheid en eagerness anderen ook in beweging.

Werken bij Yacht HRM

Als je bij Yacht komt werken word je onderdeel van ons HRM netwerk. Daarnaast kan je via de Yacht Academy vakgerelateerde opleidingen en cursussen volgen. En natuurlijk helpen we je bij jouw persoonlijk ontwikkelingsplan. Zo zet jij de volgende stap in je carrière! Benieuwd hoe het is om te werken als HRM-professional? Lees de ervaring van Patricia Roos en sluit je aan bij ons HRM-netwerk.

Meer weten over Yacht HRM?Lees alles over Yacht HRM & bekijk onze HRM vacatures

Het netwerk van Yacht opent voor mij de deur bij interessante opdrachtgevers. Daar ontmoet ik vakgenoten die mij inspireren en waarmee ik waarde kan creëren.

Tjalling Reitsma Interim Professional HR

Meer weten?

We bespreken dit graag met je tijdens een persoonlijk gesprek. Neem contact met ons op!

contactperson Image

Nicolette Wolters

HR adviseur profit

contactperson Image

Patricia Buikstra

Recruitment Consultant - HRM non-profit

contactperson Image

Floor van Woudenberg

Recruitment Consultant - HRM non-profit

Whitepaper Futurizing HR Banner

Whitepaper Futurizing HR

Hoe geef jij als ambitieuze HR-professional een daadkrachtig advies over HR transformatie bij toonaangevende organisaties? Download de paper & lees de visies van 5 gedreven HR-specialisten.

Download de paper

Deze artikelen & blogs over HRM moet je zeker even lezen