workshop

vrijdag 07 mei 2021

Yacht Most Data workshop R-Shiny

Author Image

Gehost door

Bob van Diest

Header image

Heb je altijd al een echte applicatie willen maken en je resultaten op een interactieve manier willen delen, maar wil je niet beginnen met moeilijke HTML- of JavaScript codering?

Programma

Heb je altijd al een echte applicatie willen maken en je resultaten op een interactieve manier willen delen, maar wil je niet beginnen met moeilijke HTML- of JavaScript codering?
 
Maak dan kennis met Shiny, een tool waarmee je op een vrij eenvoudige manier een applicatie in R kunt bouwen zonder extreem veel kennis van HTML / JavaScript.
 
Deze workshop over Shiny wordt georganiseerd door en voor Most Data, de Yacht community voor Data professionals. Het wordt gehost door Yacht Data-professional Bob van Diest en Lars Quaedvlieg, Data Scientist bij Pipple.
 
Na een korte introductie werk je samen in kleine groepen om je eigen applicatie te bouwen. Na afloop presenteren we de resultaten aan elkaar.
 
Zorg ervoor dat je van tevoren de nieuwste versies van R, RStudio, Shiny en Plotly hebt geïnstalleerd (gebruik install.packages (c ("shiny", "plotly"))), zodat je hier geen tijd aan kwijt raakt tijdens de workshop.

Yacht ondersteunt Pipple's Women in Data Science-conferentie

Women in Data Science (WiDS) Eindhoven is een onafhankelijke conferentie georganiseerd door Pipple op 12, 20 en 27 mei onder de vlag van Stanford University. Het evenement wordt gevolgd door een reeks online lezingen in juni. Yacht ondersteunt diversiteit en inclusie en is een trotse partner van Women in Data Science Eindhoven. Voor meer info bezoek Woman in Data Science.

Tijd

Vrijdag 7 mei, 14:00 - 17:00 uur.

Tijd en locatie

Vrijdag 07 mei, 2021

14:00  tot  17:00

Online

Google Meet/Hangout

Bekijk in Google Maps

Meer weten?

Neem dan contact met mij op

contactperson Image

Bob van Diest

ICT Consultant Randstad

Gerelateerde evenementen

Meld je nu aan voor het Yacht Most Data workshop R-Shiny

Jouw privacy is belangrijk voor ons. Yacht gaat zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens, zie hierover meer in ons privacy statement

Most Data community Banner

Most Data community

In onze community wordt o.a. gewerkt aan Machine Learning, Natural Language Processing en Neural Networks. Most Data is dé plek om je kennis up-to-date te houden en te experimenteren.

Meld je aan voor Most Data