masterclass

Webinar

donderdag 09 september 2021

Header image

Techniek kent een lange historie en tot en met vandaag leidt innovatie tot verbetering van producten. Beter, nieuwer, mooier, goedkoper, sneller en duurzamer. Dát is wat de consument wil. Technologische ontwikkelingen volgen elkaar in razend tempo op. Additive Manufacturing, IOT, Artificial Intelligence en zeker ook Sustainability spelen een steeds grotere rol. Ook op het gebied van nieuwe materialen en toepassingen dender het voort.

We zijn bijzonder trots dat we, samen met het KIVI, een drietal webinars organiseren met de finalisten voor de Prins Friso Ingenieursprijs. Deze ingenieurs hebben alle drie aan de voet gestaan van een aantal nieuwe technologische ontwikkelingen en nemen je hierin graag mee.
We starten het eerste webinar met dr. ir. David Fernandez Rivas, hoofddocent vloeistofdynamica aan de Universiteit Twente. Hij zal u meenemen in zijn innovatie; “Injecteren van medicijnen zonder een naald” 
Hij werkt met zijn team aan een methode om medicijnen te injecteren zonder dat daarvoor nog een naald nodig is. Daarbij is het de kunst om druppeltjes zó te versnellen dat die dwars door de opperhuid heen gaan.

Tijd en locatie

Donderdag 09 sep, 2021 16:00  tot  17:00
Online Google Meet/Hangout Bekijk in Google Maps

Spreker

contactperson Image

Dr. ir. David Fernandez Rivas

Hoofddocent vloeistofdynamica at Universiteit Twente

Spreker

Neem gerust contact op.

contactperson Image

Dr. ir. David Fernandez Rivas

Hoofddocent vloeistofdynamica

Gerelateerde evenementen