meetup

donderdag 14 november 2019

Selectiedag Recruitment Academy

Gehost door

YACHT HRM

Header image

Yacht is op zoek naar het beste interim recruitmenttalent in spe. Na een drietal eerdere succesvolle lichtingen gaan we in januari 2020 weer van start met de Recruitment Academy en hebben we 10 plekken te vergeven. Nog leuker is dat we hard aan het groeien zijn en vanaf 2020 zelfs een aparte unit zullen gaan vormen.

Ben jij al een goede Recruiter en wil je nog beter worden? Wil je als Recruiter de spannende stap maken naar interim Recruiter? Of droom je van een carrière als Recruitment Specialist maar doe je nu totaal iets anders? Dit is dé kans om in 2020 aan de slag te gaan als interim Recruiter en te gaan werken bij de mooiste organisaties in Nederland. Yacht heeft namelijk alle kennis en ervaring in huis om jou op te leiden tot een top Recruiter en kan jou tevens de ervaring bieden bij verschillende opdrachtgevers waardoor jouw carrière in een stroomversnelling komt.

Als jij één van de tien kandidaten bent die per 6 januari 2020 bij ons start, betekent dat voor jou een prachtig opleidingstraject én een contract om aan de slag te gaan als interim Recruiter bij onze meest toonaangevende klanten. De Yacht Recruitment Academy is een intensief opleidingstraject van een jaar, waarbij je alles leert over het vak terwijl je daar gewoon voor krijgt betaald. Meld je nu aan voor onze selectiedag op 14 november (vanaf 15:00 tot ongeveer 20:00 uur) en maak kennis met het netwerk van Yacht, het vak recruitment en je eventuele toekomstige collega’s.

Wat kun je verwachten als je je aanmeldt?

De Yacht Recruitment Academy is een volledige opleiding, die bestaat uit diverse trainingsdagen verzorgd door interne en externe trainers. Je leert alles wat je wil weten over sourcing, het binden & boeien van kandidaten, en HR-gesprekken. Je weet na afloop van het traject hoe je een sterk marktplan maakt, voor jouw vakgebied binnen jouw regio. Daarnaast doorloop je een gecertificeerd online recruitmentprogramma van Social Talent en krijg je toegang tot alle faciliteiten die je nodig hebt om een top Recruiter te worden.

Tijdens het opleidingstraject ga je meteen binnen Yacht aan de slag als Recruiter en werk je intern mee aan de opdrachten bij onze diverse klanten. Met bijbehorend salaris! Wanneer je daar klaar voor bent, gaan we samen op zoek naar een opdracht die echt bij jou past bij één van onze klanten. Een intensief traject met veel plezier en in een gezellig team met je collega Recruiters en de begeleiding van een persoonlijke coach.

Functie-eisen

Ben jij het talent wat wij zoeken?

  • Jij bent ambitieus, resultaatgericht, gedreven en een netwerker
  • Jij bent hoger opgeleid (hbo -of wo diploma) 
  • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar
  • Je wilt je verder ontwikkelen tot een Recruitment professional en in verschillende opdrachten bij diverse organisaties nieuwe ervaringen opdoen en jouw kwaliteiten optimaal inzetten
  • Je gaat snel tot actie over en brengt met je bevlogenheid en eagerness anderen ook in beweging
  • Je bent woonachtig in omgeving Amsterdam, Utrecht, Rotterdam of Den Haag
  • Het is een pre als je al enige Recruitment ervaring hebt
  • En boven alles ben je verbindend, daadkrachtig en deskundig!

Arbeidsvoorwaarden

Yacht biedt jou een uitdagende en dynamische baan in combinatie met een leertraject waarin jij jezelf verder kunt ontwikkelen. Je kunt hierbij rekenen op een mooi salaris, bonusregeling en de mogelijkheid tot een leaseauto. Yacht begeleidt jou in het opstellen en uitvoeren van je persoonlijk ontwikkelingsplan, om samen te blijven werken aan jouw ambitie. Daarnaast kun je regelmatig deelnemen aan inhoudelijke kennissessies om kennis op te doen, jouw collega's te ontmoeten en te netwerken.

Programma

15:00 – 15:20 Welkom bij Yacht door Britt van Capelleveen
15:20 – 15:40 Werken als interimmer door Ellen Bergh
15:45 – 16:30 Recruitment Academy – door eerdere deelnemers
16:45 – 18:00 Business Game
18:00 – 19:15 Speed dates
19:15 – 20:00 Hapje & drankje

Tijd en locatie

Donderdag 14 nov, 2019

15:00  tot  20:00

Yacht kantoor Utrecht

Reactorweg 47, Utrecht

Bekijk in Google Maps

Vragen?

Neem gerust contact op.

contactperson Image

Lucienne Straus

Senior Recruitment Consultant - HRM profit

Urban-Innovators netwerk Banner

Urban-Innovators netwerk

Vergroot jouw netwerk. Altijd verbonden zijn met collega-professionals, deel kennis en raak geïnspireerd. Meld je aan bij het Urban-Innovators netwerk.

Meld je aan