round the table

Roundtable Futurizing Finance

maandag 08 november 2021

Author Image

Gehost door Misja Bouma

Business Development Manager Finance

Header image

Als vooruitstrevende community zitten wij bovenop alle transformaties binnen Finance. Hoe gaan organisaties om met ontwikkelingen als Proces Mining, RPA en Data Analytics? En wat leer jij hiervan? Tijdens onze speciale roundtables op 8, 15, 16 en 18 november spreken we hier met vakexperts en -specialisten over en brengen zo onze gezamenlijke kennis naar een hoger niveau.

Breng je vraagstukken in, vul de Futurizing Finance Scan, geef jouw visie op het vakgebied en beschrijf de huidige situatie van jouw afdeling. Voor de roundtable krijg je de uitkomsten van de scan. Hierin vergelijken we jouw scores met de benchmark en heb jij een goed inzicht in waar jullie staan.   

Financial van de toekomst

Organisaties willen steeds meer en sneller antwoord op essentiële vragen. Daarom kijken we naast de grote ontwikkelingen ook naar jou: de financial van de toekomst. Welke skills moet jij beheersen om als futureproof financial van meerwaarde te blijven voor organisaties? En hoe ziet jouw positie er in de toekomst uit?

Voorbereiding roundtables: doe de scan

Yacht onderzoekt, adviseert en werkt samen in transformaties van onze opdrachtgevers. Onze community heeft de kennis van verschillende ontwikkelingen en branches in huis en deze expertise delen wij graag. Dit werkt het beste als ook jij onze Futurizing Finance Scan invult!

Tijd en locatie

Maandag 08 nov, 2021 16:00 - donderdag 18 nov, 2021 18:30
Yacht kantoren 8-11: Utrecht, 15-11: Zwolle, 16-11: Maastricht & 18-11: Rotterdam (van 16:00-18:30 uur, incl. diner) Bekijk in Google Maps

Wil je meer weten?

Neem dan contact met mij op

contactperson Image

Misja Bouma

Business Development Manager

Gerelateerde evenementen