masterclass

donderdag 16 september 2021

Masterclass Best in Finance - Hyper Automation

Author Image

Gehost door Misja Bouma

Business Development Manager Finance, HRM, Legal, Marketing & Communications

Header image

Een innovatieve serie masterclasses. In 2021 organiseren Yacht en NBA Opleidingen een nieuwe editie van de succesvolle serie Masterclass Best in Finance.

Ook dit jaar staat weer een actueel thema centraal dat relevant is voor het functioneren van senior finance professionals. De onderwerpen van de afgelopen jaren waren onder meer: blockchain, data analytics, robotics, process mining en business case modeling.

Voor 2021 is het thema Hyper Automation.

Doelstelling

Het doel van de Masterclasses is om kennis bij deelnemers te ontsluiten, delen en versterken door interactie en specialistische kennis. De presentaties zijn de leidraad voor de discussie en daarmee reflectie op de financiële functie. Er worden handvatten geboden om anders naar de eigen organisatie te kijken.
Na afloop van deze masterclass heb je inzicht verkregen in technologieën die bedrijfswaarde genereren en kun je dit inzicht vertalen naar een implementatieaanpak voor jouw organisatie.

Inhoud

Technologieën zoals blockchain, robotics, big data, IoT, cloud computing en artificial intelligence worden neergezet als hét wondermiddel voor vele - zo niet alle - problemen. Heb je niet de beschikking over een digital twin, de beste data scientists en de nieuwste technologieën, dan word je misschien bevangen door de angst om van alles te missen.

In deze masterclass bieden we overzicht, verkennen we de impact van digitale technologieën en gaan we dieper in op de typische implementatie-uitdagingen. Na afloop kun je de hypes en rages onderscheiden van de technologieën die bedrijfswaarde genereren en kun je deze kennis vertalen naar een implementatieaanpak voor jouw organisatie.

Naast vakinhoudelijke verdieping zal een spreker uit de praktijk zijn ervaring delen.

Bestemd voor

De masterclasses zijn bestemd voor accountants in business, registercontrollers en (niet-)financiële professionals die verder willen ontwikkelen richting business partnership.

De masterclass vindt plaats op donderdag 16 september, dinsdag 21 september en maandag 4 oktober 2021 van 14.00 tot 16.30 uur. Je kunt je dus voor één van deze data inschrijven.

Tech & Touch

De rode draad in de Masterclasses Best in Finance is: 
Tech & Touch!
Digital transformation: are you ready for exponential change? Together beyond technology & data to reach Human Insights & Wisdom. Technology explains the How of change, humans represent the Why. The new way to work is to embrace technology, but not to become IT.

  • Waarde 3 PE Punten;
  • € 345 - op uitnodiging van Yacht gratis toegankelijk
     

Tijd en locatie

Donderdag 16 sep, 2021 14:00 -

maandag 04 okt, 2021 16:30

Online

Google Meet/Hangout

Bekijk in Google Maps

Spreker

contactperson Image

Hajo Reijers

Full Professor BPM & Analytics at Utrecht University

Meer weten over de webinar Best in Finance: Hyper Automation?

Neem gerust contact met mij op.

contactperson Image

Misja Bouma

Business Development Manager Finance, HRM, Legal, Marketing & Communications

Gerelateerde evenementen

Meld je nu aan voor de Masterclass Best in Finance - Hyperautomation

Jouw privacy is belangrijk voor ons. Yacht gaat zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens, zie hierover meer in ons privacy statement