masterclass

Masterclass Best in Finance - Hyper Automation

donderdag 16 september 2021

Author Image

Gehost door Misja Bouma

Business Development Manager Finance, HRM, Legal, Marketing & Communications

Header image

In 2021 organiseren Yacht en NBA Opleidingen een nieuwe editie van de succesvolle serie Masterclass Best in Finance. Ook dit jaar staat weer een actueel thema centraal dat relevant is voor het functioneren van senior Finance-professionals. Deze keer gaat het over Hyper Automation.

Doelstelling

Het doel van de Masterclasses is om kennis bij deelnemers te ontsluiten, delen en versterken door interactie en specialistische kennis. De presentaties zijn de leidraad voor de discussie en daarmee reflectie op de financiële functie. Er worden handvatten geboden om anders naar de eigen organisatie te kijken.
Na afloop van deze masterclass heb je inzicht verkregen in technologieën die bedrijfswaarde genereren en kun je dit inzicht vertalen naar een implementatieaanpak voor jouw organisatie.

Inhoud

Technologieën zoals blockchain, robotics, big data, IoT, cloud computing en artificial intelligence worden neergezet als hét wondermiddel voor vele problemen. Heb je niet de beschikking over een digital twin, de beste data scientists en de nieuwste technologieën? Dan word je misschien bevangen door de angst om van alles te missen.

In deze masterclass bieden we overzicht, verkennen we de impact van digitale technologieën en gaan we dieper in op de typische implementatie-uitdagingen. Na afloop herken je de hypes en rages van de technologieën die bedrijfswaarde genereren. Ook weet jij deze kennis te vertalen naar een implementatieaanpak voor jouw organisatie. 

Tech & Touch

De rode draad in de Masterclasses Best in Finance is: Tech & Touch! 
Digital transformation: are you ready for exponential change? Together beyond technology & data to reach Human Insights & Wisdom. Technology explains the How of change, humans represent the Why. The new way to work is to embrace technology, but not to become IT.

Tijd en locatie

Donderdag 16 sep, 2021 14:00 - maandag 04 okt, 2021 16:30
Online Google Meet/Hangout Bekijk in Google Maps
Finance community voor futureproof financials Banner

Finance community voor futureproof financials

In onze Futurizing Finance Community delen financiële experts hun visie, kennis en ervaringen rondom trends in Finance. Ben jij klaar om je netwerk en kennis in Finance een boost te geven? Sluit je dan aan bij onze community!

Meld je nu aan