masterclass

maandag 11 november 2019

Masterclass Best in Finance 2019: Data Analytics

Author Image

Gehost door Marcel Zoon

Principal Sales Consultant

Header image

Na de succesvolle masterclass over Process Mining afgelopen mei organiseert NBA Opleidingen samen met haar partner Yacht, in samenwerking met prof. dr. Edo Roos Lindgreen RE de tweede masterclass in de serie Masterclasses Best in Finance. Iedere sessie behandelt een actueel thema dat relevant is voor het functioneren van senior financieel professionals. Maar ook niet-financiële managers kunnen met de gepresenteerde thema’s hun voordeel doen, doordat ze vanuit hun eigen discipline makkelijker een brug kunnen slaan naar de financiële discipline.

Doelstelling

De rode draad in de Masterclass Best in Finance is dit jaar:  Tech & Touch!
Digital transformation: are you ready for exponential change? Together beyond technology & data to reach Human Insights & Wisdom. Technology explains the How of change, humans represent the Why. The new way to work is to embrace technology, but not to become IT.

Het doel van de masterclasses is kennis bij de deelnemers ontsluiten, delen en versterken door interactie en specialistische kennis. Hierdoor blijft de financiële functie door een innovatieve samenwerking van partners van toegevoegde waarde in het nieuwe IT-tijdperk. Deze masterclass gaat over - Data Analytics - De toegevoegde waarde voor Finance. Naast de nodige vakinhoudelijke verdieping wordt er in de masterclass een praktijkcase behandeld.

Inhoud

Data-analyse is een essentieel instrument geworden in de gereedschapskist van de finance professional. De hoeveelheid data neemt elk jaar toe, en de tools en technieken om die data te analyseren worden steeds toegankelijker en gemakkelijker in het gebruik. Finance professionals passen dan ook steeds vaker elementen uit het vakgebied data science toe, bijvoorbeeld voor het vinden van bijzondere transacties, het voorspellen van de omzet, het aansluiten van bestanden, het opsporen van fraude of het uitvoeren van benchmarks. Waar nodig schakelen zij de hulp in van specialisten. Maar daar moet je wel mee kunnen praten.
In deze masterclass leert u wat de essentie van data science is, hoe u de data in uw organisatie kunt ontsluiten, en hoe u data science kunt inzetten om nog effectiever én efficiënter te zijn. U krijgt aan de hand van sprekende praktijkvoorbeelden nog meer handvatten om zelf met data-analyse aan de slag te gaan.

Bestemd voor

De masterclasses zijn bestemd voor accountants, finance managers, (register) controllers en (niet-) financiële professionals die verder willen ontwikkelen richting business partnership.
 
Waarde 3 PE Punten;
€ 345 - op uitnodiging van Yacht gratis toegankelijk

EXTRA OPMERKING:
Op de locatie Diemen worden door Yacht video-opnames gemaakt van de masterclass. De (beeld- en geluid) opnames van de masterclass worden intern gebruikt door Yacht en de NBA, via intranet en de google plus community van Yacht. Dit doen wij zodat de uit de masterclass verkregen kennis in onze organisaties verspreid kan worden. Daarnaast zullen fragmenten worden gebruikt voor promotiedoeleinden van toekomstige masterclasses. De promotie zal plaatsvinden via NBA-nieuwbrieven, NBA website, Yacht website en de social media kanalen van Yacht en de NBA zoals Linkedin, Twitter, Facebook, Instagram en Youtube.

De opnames zullen statisch zijn, dat wil zeggen dat alleen de docenten in beeld worden gebracht vanuit één hoek in de ruimte. Alleen de deelnemers die in de hoek van de camera zitten, zullen van achteren zichtbaar kunnen zijn. De opnames zullen maximaal twee jaar worden bewaard. Mocht u bezwaar hebben tegen de opnames dan kunt u zich voor een andere locatie inschrijven of buiten het zicht van de camera gaan zitten. Check hier meer info over hoe NBA opleiden en Yacht met uw privacy omgaan.

Programma

Aanvang 16 uur tot 19 uur (incl. lichte maaltijd)

Tijd en locatie

Maandag 11 nov, 2019

16:00  tot  19:00

Yacht Hoofdkantoor Amsterdam

Diemermere 25, 1112 TC Diemen

Bekijk in Google Maps

Docenten/gastsprekers Data Analytics

contactperson Image

Edo Roos Lindgreen

Hoogleraar Data Science in Auditing aan de Faculteit Economie en Bedrijfskunde at Universiteit van Amsterdam (UvA)

Meer weten over deze training?

Neem dan contact met mij op

contactperson Image

Marcel Zoon

Principal Sales Consultant

Futurizing Finance community Banner

Futurizing Finance community

Op de hoogte blijven van de nieuwste trends? Interessante masterclasses volgen? En met Finance experts discussiëren?

Sluit je aan bij onze community