masterclass

Masterclass Best in Finance | Low code BPM

maandag 14 november 2022

Author Image

Gehost door Misja Bouma

Business Development Manager Finance, HRM, Legal, Marketing & Communications

Header image

Dit najaar organiseren NBA Opleidingen, Yacht en Enexis een nieuwe editie van de succesvolle serie Masterclass Best in Finance. Ook nu weer staat een actueel thema rondom digital transformation centraal dat relevant is voor het functioneren van senior finance professionals: Low code BPM.

Doelstelling

Het doel van de masterclasses is om kennis bij deelnemers te ontsluiten, delen en versterken door interactie en specialistische kennis. De presentaties zijn de leidraad voor de discussie en daarmee reflectie op de financiële functie. Er worden handvatten geboden om anders naar de eigen organisatie te kijken. 

Na afloop heb je inzicht verkregen in technologieën die bedrijfswaarde genereren en kun je dit inzicht vertalen naar een implementatieaanpak voor jouw organisatie. 

Inhoud

Nu de nieuwe technologieën zoals RPA en process mining al steeds vaker geïntroduceerd zijn in finance organisaties, is het tijd om beter kennis te maken met low code BPM. Deze nieuwe technologie is voor alle organisaties, nu en straks, een onmisbare schakel om de eigen processen daadwerkelijk end-to-end (E2E) te kunnen digitaliseren en E2E te kunnen managen. Dit geldt niet alleen voor bestaande processen, maar ook voor de nieuwe ESG processen/rapportages die nu op vele organisaties afkomen.

In deze masterclass gaan we in op het gebruik en de verschijningsvormen van low code BPM. Tevens bespreken wij praktijktoepassingen en de flexibiliteit die deze nieuwe technologie finance-organisaties zal brengen. Aan het eind van de masterclass heb je inzicht gekregen in;

  • Verschillende typen low code BPM en de impact voor de organisatie.
  • Uitleg over de samenhang van low code BPM met de bestaande ERP omgeving en andere nieuwe technologieën zoals RPA, process mining, Machine Learning, Natural Language processing.
  • Voordelen in het gebruik van low code BPM in organisaties.
  • Voorbeeld Use Cases en Business Cases.
  • Het gevoel en uitstraling van de meest gebruikte tools.
  • Marktontwikkeling en ontwikkeling van verschillende vendors van low code BPM oplossingen.

Naast de vakinhoudelijke verdieping zal een gastspreker van Aegon uit de praktijk delen hoe low code BPM de organisatie van processen heeft gedigitaliseerd en veranderd. Hoe organisaties met low code BPM snel in staat zijn het hoofd te bieden aan de steeds veranderende omgeving waarin finance moet opereren.

Bestemd voor

De masterclasses zijn bestemd voor finance managers, accountants in business, registercontrollers en (niet-)financiële professionals die verder willen ontwikkelen richting business partnership.
 
De rode draad in de Masterclasses Best in Finance is: Tech & Touch!
Digital transformation: are you ready for exponential change? Together beyond technology & data to reach Human Insights & Wisdom. Technology explains the How of change, humans represent the Why. The new way to work is to embrace technology, but not to become IT.

Docenten/gastsprekers:

Joris Juttmann - is lector aan de Universiteit van Amsterdam en de Nederlandse Beroepsvereniging voor Accountants op het snijvlak van Finance en nieuwe digitale technologie (RPA, process mining, low code BPM en conversational Chatbots). Hij heeft ruime internationale hands-on ervaring in zowel  het financieel lijnmanagement als consulting.  In die hoedanigheid heeft hij de afgelopen tien jaar vele proces digitaliseringstrajecten met nieuwe technologieën in het finance domein geïnitieerd en begeleid.

Chi Fung – is als Product Manager IT werkzaam bij Aegon, waar zij jarenlang praktijkervaring heeft opgedaan met business automatisering en digitalisering, waaronder met low code BPM. Met name de laatste jaren heeft ze aan de wieg gestaan van de digitale procestransformatie die Aegon heeft doorgemaakt met behulp van nieuwe technologieën. Als leidinggevende en eindverantwoordelijke voor meerdere scrum teams, kan zij vooral delen uit haar ervaring met BPM low code in de praktijk. Vóór Aegon heeft Chi een aantal jaren IT rollen bij bol.com bekleed.

Datum, tijd en locatie

Tijden: van 16.00 – tot 19.00
Data: 14, 17, 23 en 28 november
Locaties:
14 november bij Yacht Utrecht
17 november bij Yacht Amsterdam 
23 november bij Enexis Weert
28 november bij Arnhem The Green Meeting centre

PE-uren        3

Ledenprijs    € 345
Op uitnodiging van Yacht (gratis)

Tijd en locatie

Maandag 14 nov, 2022 16:00 - maandag 28 nov, 2022 18:00
Yacht Utrecht, Yacht Amsterdam, Enexis Weert en Arnhem The Green Meeting centre Adres afhankelijk van locatie Bekijk in Google Maps

Gerelateerde evenementen

Finance community voor futureproof financials Banner

Finance community voor futureproof financials

In onze Futurizing Finance Community delen financiële experts hun visie, kennis en ervaringen rondom trends in Finance. Ben jij klaar om je netwerk en kennis in Finance een boost te geven? Sluit je dan aan bij onze community!

Meld je nu aan