meetup

Futurizing Banking Event

maandag 21 juni 2021

Header image

Het is tijd voor ons 5e jaarlijkse Banking & IT-evenement en zoals altijd gaan we enkele van de nieuwste ontwikkelingen op de markt bespreken die impact gaan hebben om het werkende leven van de toekomstige bancaire professional.

Dit jaar hebben we het over de trends & ontwikkelingen binnen de bankensector. We krijgen kennis van de disruptieve technologieën die van invloed zijn op de financiële sector en de basis leggen voor de toekomst van het bankwezen.

  • 21 juni, 12:00 - 13:00 uur. Banking & IT sessie: Wat is de impact van voorgaande ontwikkelingen op functies, rollen en taken 

Wim Boonstra is speciaal adviseur en econoom bij RaboResearch Global Economics & Markets.

Naast zijn functie bij de Rabobank is Wim Bijzonder Hoogleraar Economische en Monetaire Politiek aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Hij is verbonden aan de Faculteit der Economische Wetenschappen en Bedrijfskunde, waar hij onder meer het vak geld- en bankwezen doceert..

Wim heeft in de loop der jaren tal van nevenfuncties vervuld. Hij is onder meer voorzitter van de Monetaire Commissie van de European League for Economic Cooperation (ELEC). Verder is hij lid van het Bestuur van de Stichting Economisch Onderzoek (SEO) en lid van de Raad van
Toezicht van het Diabetes Fonds. Voorts is hij ruim zes jaar lid geweest van de Council van SUERF (The European Money and Finance Forum).

Wim heeft vele publicaties op zijn naam staan over tal van onderwerpen, waaronder Europese integratie, bancaire vraagstukken, internationale financiële stabiliteit en monetair beleid.

Tot 2016 was Wim chef-econoom en hoofd van Kennis en Economisch Onderzoek (KEO), één van de afdelingen waaruit RaboResearch is voortgekomen.

Voor iedereen die graag echt op de hoogte wilt zijn van de laatste trends en ontwikkelingen hebben we een zorgvuldig samengesteld event opgezet. Als bancaire- of IT-professional kun je dit dus niet missen!

Tijd en locatie

Maandag 21 jun, 2021 12:00  tot  13:00
Online Google Meet/Hangout Bekijk in Google Maps

Spreker

contactperson Image

Wim Boonstra

Speciaal Adviseur / Econoom at RaboResearch Global Economics & Markets

Finance community voor futureproof financials Banner

Finance community voor futureproof financials

In onze Futurizing Finance Community delen financiële experts hun visie, kennis en ervaringen rondom trends in Finance. Ben jij klaar om je netwerk en kennis in Finance een boost te geven? Sluit je dan aan bij onze community!

Meld je nu aan