meetup

maandag 21 juni 2021

Futurizing Banking Event

Author Image

Gehost door Coen Douwes

Consultant Change & Finance

Header image

Het is tijd voor ons 5e jaarlijkse Banking & IT-evenement en zoals altijd gaan we enkele van de nieuwste ontwikkelingen op de markt bespreken die impact gaan hebben om het werkende leven van de toekomstige bancaire professional.

Dit jaar hebben we het over de trends & ontwikkelingen binnen de bankensector. We krijgen kennis van de disruptieve technologieën die van invloed zijn op de financiële sector en de basis leggen voor de toekomst van het bankwezen.

  • 21 juni, 12:00 - 13:00 uur. Banking & IT sessie: Wat is de impact van voorgaande ontwikkelingen op functies, rollen en taken 

Wim Boonstra is speciaal adviseur en econoom bij RaboResearch Global Economics & Markets.

Naast zijn functie bij de Rabobank is Wim Bijzonder Hoogleraar Economische en Monetaire Politiek aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Hij is verbonden aan de Faculteit der Economische Wetenschappen en Bedrijfskunde, waar hij onder meer het vak geld- en bankwezen doceert..

Wim heeft in de loop der jaren tal van nevenfuncties vervuld. Hij is onder meer voorzitter van de Monetaire Commissie van de European League for Economic Cooperation (ELEC). Verder is hij lid van het Bestuur van de Stichting Economisch Onderzoek (SEO) en lid van de Raad van
Toezicht van het Diabetes Fonds. Voorts is hij ruim zes jaar lid geweest van de Council van SUERF (The European Money and Finance Forum).

Wim heeft vele publicaties op zijn naam staan over tal van onderwerpen, waaronder Europese integratie, bancaire vraagstukken, internationale financiële stabiliteit en monetair beleid.

Tot 2016 was Wim chef-econoom en hoofd van Kennis en Economisch Onderzoek (KEO), één van de afdelingen waaruit RaboResearch is voortgekomen.

Voor iedereen die graag echt op de hoogte wilt zijn van de laatste trends en ontwikkelingen hebben we een zorgvuldig samengesteld event opgezet. Als bancaire- of IT-professional kun je dit dus niet missen!

Tijd en locatie

Maandag 21 jun, 2021

12:00  tot  13:00

Online

Google Meet/Hangout

Bekijk in Google Maps

Spreker

contactperson Image

Wim Boonstra

Speciaal Adviseur / Econoom at RaboResearch Global Economics & Markets

Meer weten?

Neem contact met ons op

contactperson Image

Coen Douwes

Consultant Change & Finance

contactperson Image

Patrick de Haan

Senior Consultant Compliance & Risk

Gerelateerde evenementen

Meld je nu aan voor het Futurizing Banking Event

Jouw privacy is belangrijk voor ons. Yacht gaat zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens, zie hierover meer in ons privacy statement

Futurizing Finance Community Banner

Futurizing Finance Community

Op de hoogte blijven van de nieuwste trends? Interessante masterclasses volgen? En met Finance experts discussiëren?

Sluit je aan bij onze community