meetup

dinsdag 18 mei 2021

Futurizing Banking Event

Author Image

Gehost door Coen Douwes

Consultant Change & Finance

Header image

Het is tijd voor ons 5e jaarlijkse Banking & IT-evenement en zoals altijd gaan we enkele van de nieuwste ontwikkelingen op de markt bespreken die impact gaan hebben om het werkende leven van de toekomstige bancaire professional.

Dit jaar zullen we het hebben over de trends & ontwikkelingen binnen de bankensector. We krijgen kennis van de disruptieve technologieën die van invloed zijn op de financiële sector en de basis leggen voor de toekomst van het bankwezen.

Er worden drie sessies gehouden met de volgende thema’s:

  1. 18 mei, 12:00 - 13:00 uur. Banking & IT sessie met Han Mesters: Futurizing Banking - Wat zijn de trends & ontwikkelingen binnen de bankensector.
  2. 1 juni, 12:00 -13:00 uur. Banking & IT sessie 2: Welke technologieën zijn disruptief voor de bankensector en waarom? 
  3. 15 juni, 12:00 - 13:00 uur. Banking & IT sessie 3: Wat is de impact van voorgaande ontwikkelingen op functies, rollen en taken 

Je kunt je inschrijven voor 1, 2 of alledrie de sessies.

Han Mesters is sector banker Zakelijke dienstverlening. Deze sector is heel divers en omvat onder meer accountancy, advocatuur, consultancy, notariaat, uitzenders, schoonmaakbedrijven en beveiligingsbedrijven. Han is al meer dan 17 jaar werkzaam in banen die als aandachtsgebied de sector zakelijke dienstverlening hebben. In mei 2000 begon Han als analist voor de sector Business Services bij ABN AMRO Asset Management. Medio 2007 startte hij in zijn huidige functie. Han geeft regelmatig presentaties over trends in de sector en is een actieve gebruiker van social media. Hij heeft een aantal rapporten geschreven over human capital omdat dat onderwerp het bindende element is. Han is bedrijfskundige  en economisch historicus.

Voor iedereen die graag echt op de hoogte wilt zijn van de laatste trends en ontwikkelingen hebben we een zorgvuldig samengesteld evenement opgezet. Als bancaire- of IT professional kun je dit dus niet missen!

Tijd en locatie

Dinsdag 18 mei, 2021 12:00 -

dinsdag 15 jun, 2021 13:00

Online

Google Meet/Hangout

Bekijk in Google Maps

Spreker

contactperson Image

Han Mesters

Sector banker Zakelijke dienstverlening

Meer weten?

Neem contact met ons op

contactperson Image

Coen Douwes

Consultant Change & Finance

contactperson Image

Patrick de Haan

Senior Consultant Compliance & Risk

Gerelateerde evenementen

Meld je nu aan voor het Futurizing Banking Event

Jouw privacy is belangrijk voor ons. Yacht gaat zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens, zie hierover meer in ons privacy statement

Futurizing Finance community Banner

Futurizing Finance community

Op de hoogte blijven van de nieuwste trends? Interessante masterclasses volgen? En met Finance experts discussiëren?

Sluit je aan bij onze community