meetup

donderdag 05 november 2020

Best In Finance: Business Case Modeling

Author Image

Gehost door Misja Bouma

Yacht Finance in samenwerking met het NBA

Header image

Op donderdag 5 november en vrijdag 6 november 2020 organiseren NBA Opleidingen en Yacht weer een nieuwe editie van de succesvolle serie Masterclass Best in Finance. Ook dit jaar staat er weer een actueel thema centraal voor accountants in business, registercontrollers en (niet-)financiële professionals. Voor 2020 is het thema Business Case Modeling. De Masterclass Best in Finance: Business Case Modeling is dit jaar een webinar.

Doel van deze masterclasses

Het doel van de masterclasses is kennis bij de deelnemers ontsluiten, delen en versterken door interactie en specialistische kennis. Hierdoor blijft de financiële functie door een innovatieve samenwerking van partners van toegevoegde waarde in het nieuwe (IT-)tijdperk. Voor 2020 is het thema Business Case Modeling. Docent is dr. Martijn Rademakers. Naast zijn werk aan universiteit en business school, helpt hij managementteams om de strategie van hun organisatie te vernieuwen en te implementeren. Ook leidt hij een start-up waaraan de nodige business case modeling te pas is gekomen.

Inhoud

Deze Masterclass draait om de rol van cfo's en business controllers als strategisch business partner bij de ontwikkeling van nieuwe business activiteiten. Business- en financial modeling zijn dan nodig en versterken elkaar daar idealiter in, maar kunnen ook spanningen oproepen. Hoe balanceer je je financiële specialisme met de vaardigheid om ook als generalist zowel kritisch als constructief mee te denken met CEO en managementteam? Verschillende voorbeelden en tools worden behandeld en we gaan aan de slag met korte oefeningen. Tijdens de sessie worden ervaringen en vragen van deelnemers zo veel mogelijk meegenomen. Naast vakinhoudelijke verdieping wordt ook een praktijkcase behandeld en zal een spreker uit de praktijk zijn ervaring delen.

Bestemd voor

De masterclasses zijn bestemd voor accountants in business, registercontrollers en (niet-)financiële professionals die verder willen ontwikkelen richting business partnership.

Met het volgen van deze webinar kun je 3 PE punten verdienen.

Programma

Donderdag 5 en vrijdag 6 november van 14:00 - 16:30.
 

Tijd en locatie

Donderdag 05 nov, 2020 14:30 -

vrijdag 06 nov, 2020 16:30

Online - webinar

@your own home

Bekijk in Google Maps

Gastspreker

contactperson Image

Martijn Rademakers

Adjunct Professor of Strategy & Organization

Wil je meer weten?

Neem dan contact met mij op

contactperson Image

Misja Bouma

Business Development Manager Finance, HRM, Legal, Marketing & Communications

Register for this event

Future Finance Change Program Banner

Future Finance Change Program

De rol van de financial verandert naar een allround financieel business partner. Voor ervaren financials hebben wij het Future Finance Change Program ontwikkeld.

Ontdek het programma