meetup

dinsdag 05 november 2019

#wordfutureproofprofessional

Author Image

Gehost door Gerard Postma

Commercieel Manager IT

Header image

Hoe ziet de toekomst voor IT professionals eruit? Eten wij als IT-ers geen pizza meer en drinken we wel nog CO2-drankjes? Welke competenties moeten we gaan ontwikkelen om in de toekomst toegevoegde waarde te leveren?

Programma 

17.00 - 18.00 uur Ontvangst met koffie en thee

18.00 - 18.45 uur #wordfutureproofprofessional

Rikkert neemt ons mee in de IT arbeidsmarkt en vertelt hoe jij jezelf en je organisatie future proof kunt maken. Wat is hierbij de kracht van een community? En hoe profileer jij je als werknemer/werkgever? Het belooft een inspirerende sessie te worden, waarbij je na afloop snapt waarom CRUSH belangrijk is en waarom werknemers kiezen voor een cultuur en niet specifiek een bedrijf.

18.45 - 19.30 uur Warme hap

19.30 - 20.15 uur #Natural Language Randstad Nederland group

Via de sites van randstad, tempo-team en yacht ontvangt Randstad groep dagelijks veel applicaties waarbij alleen een cv geupload wordt. In deze CV's zit veel informatie die op dit moment niet gebruikt kan worden binnen de verschillende systemen en modellen die er zijn. Deze presentatie zal gaan over een proof of concept waarbij we een natural language processing techniek gebruiken om de werkervaringen in de cv te classificeren. Om de manier waarop een mens tekst leest na te bootsen, wordt er eerst gekeken naar de betekenis van een zin aan de hand van de volgorde van woorden in deze zin. Vervolgens naar de betekenis van de tekst aan de hand van de opeenvolgende zinnen. Bob van Diest, ICT consultant bij Randstad neemt ons hierin mee. 

20.15 - 20.45 uur Netwerken

Tijd en locatie

Dinsdag 05 nov, 2019

17:00  tot  20:45

Yacht

Leeuwarden

Bekijk in Google Maps

Gastsprekers

contactperson Image

Bob van Diest

ICT Consultant Randstad

contactperson Image

Rikkert Achtereekte

Business Development Manager IT at Yacht

Vragen?

Neem gerust contact op

contactperson Image

Gerard Postma

Commercieel Manager

Meld je aan voor dit event

Most Dev community Banner

Most Dev community

Je netwerk vergroten, uitdagende opdrachten uitvoeren en werken aan je persoonlijke ontwikkeling. De Most Dev community biedt het jou!

Sluit je aan bij Most Dev