workshop

donderdag 28 november 2019

Workshop ValueStreamMapping bij Benchmark Electronics te Almelo

Author Image

Gehost door Natascha Huurman

Senior Recruitment Consultant Engineering

Header image

Wil je meedenken in oplossingen voor concrete vraagstukken waar Benchmark mee stoeit? Hoe kunnen we de Value Stream van een product in kaart brengen en optimaliseren? Heb jij een innovatieve oplossing hoe we verspillingen kunnen elimineren en nog meer waarde toevoegen in ons productieproces?

Van design naar een productieproces zonder verspillingen dat optimaal waarde toevoegt? We organiseren een interactieve workshop onder leiding van twee Manufacturing Engineering Managers. Help jij mee een concrete (en realistische) probleemstelling op te lossen? Dat gaan we doen met een relatief kleine groep Manufacturing Engineers, waarbij we het gehele traject van brainstormen tot en met de oplevering van een concrete Value Stream Map doorlopen.

Kosten

Deelname is gratis.

Aanmelden

Denk jij "out of the box" en lijkt het je leuk om hieraan deel te nemen? Reageer dan snel want we hebben plek voor maximaal 10 deelnemers! Aanmelden kan via onderstaande formulier.

Tijd en locatie

Donderdag 28 nov, 2019

17:00 tot 20:30

Benchmark Electronics

Lelyweg 10, 7602 EA Almelo

Bekijk in Google Maps

Vragen?

Neem gerust contact op.

contactperson Image

Natascha Huurman

Senior Recruitment Consultant Engineering

06-23609820

Gerelateerde evenementen

Meld je aan voor dit event!

Urban-Innovators netwerk Banner

Urban-Innovators netwerk

Vergroot jouw netwerk. Altijd verbonden zijn met collega-professionals, deel kennis en raak geïnspireerd. Meld je aan bij het Urban-Innovators netwerk.

Meld je aan