masterclass

dinsdag 21 mei 2019

Masterclass Best in Finance 2019: Process Mining

Author Image

Gehost door Marcel Zoon

Principal Sales Consultant

Header image

In 2019 organiseert NBA Opleidingen samen met haar partner Yacht, in samenwerking met prof. dr. ir. Hajo Reijers voor het 10e jaar op rij de serie Masterclasses Best in Finance. Iedere sessie behandelt een actueel thema dat relevant is voor het functioneren van senior financieel professionals. Maar ook niet-financiële managers kunnen met de gepresenteerde thema’s hun voordeel doen, doordat ze vanuit hun eigen discipline makkelijker een brug kunnen slaan naar de financiële discipline.

Doelstelling
 De rode draad in de Masterclass Best in Finance is dit jaar:  Tech & Touch!
Digital transformation: are you ready for exponential change? Together beyond technology & data to reach Human Insights & Wisdom. Technology explains the How of change, humans represent the Why. The new way to work is to embrace technology, but not to become IT.
 
Het doel van de masterclasses is kennis bij de deelnemers ontsluiten, delen en versterken door interactie en specialistische kennis. Hierdoor blijft de financiële functie door een innovatieve samenwerking van partners van toegevoegde waarde in het nieuwe IT-tijdperk.
 
Deze masterclass gaat over - Process mining - De toegevoegde waarde voor Finance

Naast de nodige vakinhoudelijke verdieping zullen in beide masterclasses praktijkcases worden behandeld.
 
Inhoud
In deze sessie staat een vorm van data-analyse centraal die sterk in opkomst is: process mining. Aan bod komt hoe process mining zich verhoudt tot traditionele data mining en business intelligence. Ook werpen we een blik onder de motorkap van de vele tools die er op dit gebied beschikbaar zijn. Een groot deel van de sessie is ingeruimd voor de toepassing van process mining in de praktijk. Leuk om te weten: process mining wordt wereldwijd toegepast, maar heeft Nederlandse wortels.
 
Bestemd voor
De masterclasses zijn bestemd voor accountants, finance managers, (register) controllers en (niet-) financiële professionals die verder willen ontwikkelen richting business partnership.
 
Waarde 3 PE Punten;
€ 345 - op uitnodiging van Yacht gratis toegankelijk


EXTRA OPMERKING:
Op de locatie Diemen worden door Yacht video-opnames gemaakt van de masterclass. De (beeld- en geluid) opnames van de masterclass worden intern gebruikt door Yacht en de NBA, via intranet en de google plus community van Yacht. Dit doen wij zodat de uit de masterclass verkregen kennis in onze organisaties verspreid kan worden. Daarnaast zullen fragmenten worden gebruikt voor promotiedoeleinden van toekomstige masterclasses. De promotie zal plaatsvinden via NBA-nieuwbrieven, NBA website, Yacht website en de social media kanalen van Yacht en de NBA zoals Linkedin, Twitter, Facebook, Instagram en Youtube.
De opnames zullen statisch zijn, dat wil zeggen dat alleen de docenten in beeld worden gebracht vanuit één hoek in de ruimte. Alleen de deelnemers die in de hoek van de camera zitten, zullen van achteren zichtbaar kunnen zijn. De opnames zullen maximaal twee jaar worden bewaard. Mocht u bezwaar hebben tegen de opnames dan kunt u zich voor een andere locatie inschrijven of buiten het zicht van de camera gaan zitten. Wilt u meer informatie over hoe wij met uw privacy omgaan, zie dan graag https://www.nbaopleidingen.nl/privacy-statement/ en https://www.yacht.nl/privacy.

Programma

Aanvang 16:00 tot 19:00 (incl. lichte maaltijd)

Sprekers

Prof. dr. ir. Hajo Reijers
Hoogleraar Business Process Management & Analytics aan Utrecht University (UU), parttime hoogleraar bij AIS-groep Mathematics & Computer Science aan Eindhoven University of Technology (TU/e). Zie ook Hajo Reijers.

ir. Martine Zwiers RE
Business Risk Officer TOPS bij ABN AMRO Bank N.V. (Rotterdam en Amsterdam) Zie ook Martine Zwiers.

Tijd en locatie

Dinsdag 21 mei, 2019

16:00  tot  19:00

Yacht Hoofdkantoor Amsterdam

Diemermere 25, 1112 TC, Diemen

Bekijk in Google Maps