masterclass

donderdag 16 mei 2019

Masterclass Best in Finance 2019: Process Mining

Author Image

Gehost door René van den Herik

Commercieel Manager Finance

Header image

In 2019 organiseert NBA Opleidingen samen met haar partner Yacht, in samenwerking met prof. dr. ir. Hajo Reijers voor het 10e jaar op rij de serie Masterclasses Best in Finance. Iedere sessie behandelt een actueel thema dat relevant is voor het functioneren van senior financieel professionals. Maar ook niet-financiële managers kunnen met de gepresenteerde thema’s hun voordeel doen, doordat ze vanuit hun eigen discipline makkelijker een brug kunnen slaan naar de financiële discipline.

Doelstelling
De rode draad in de Masterclass Best in Finance is dit jaar:  Tech & Touch! Digital transformation: are you ready for exponential change? Together beyond technology & data to reach Human Insights & Wisdom. Technology explains the How of change, humans represent the Why. The new way to work is to embrace technology, but not to become IT.

Het doel van de masterclasses is kennis bij de deelnemers ontsluiten, delen en versterken door interactie en specialistische kennis. Hierdoor blijft de financiële functie door een innovatieve samenwerking van partners van toegevoegde waarde in het nieuwe IT-tijdperk.

Deze masterclass gaat over - Process mining - De toegevoegde waarde voor Finance. Naast de nodige vakinhoudelijke verdieping zullen in beide masterclasses praktijkcases worden behandeld.
 
Inhoud
In deze sessie staat een vorm van data-analyse centraal die sterk in opkomst is: process mining. Aan bod komt hoe process mining zich verhoudt tot traditionele data mining en business intelligence. Ook werpen we een blik onder de motorkap van de vele tools die er op dit gebied beschikbaar zijn. Een groot deel van de sessie is ingeruimd voor de toepassing van process mining in de praktijk. Leuk om te weten: process mining wordt wereldwijd toegepast, maar heeft Nederlandse wortels.
 
Bestemd voor
De masterclasses zijn bestemd voor accountants, finance managers, (register) controllers en (niet-) financiële professionals die verder willen ontwikkelen richting business partnership.
 
Waarde 3 PE Punten;
€ 345 - op uitnodiging van Yacht gratis toegankelijk

Programma

Aanvang 17:00 tot 20:00 (incl. lichte maaltijd)

Sprekers

Prof. dr. ir. Hajo Reijers
Hoogleraar Business Process Management & Analytics aan Utrecht University (UU), parttime hoogleraar bij AIS-groep Mathematics & Computer Science aan Eindhoven University of Technology (TU/e). Zie ook Hajo Reijers.

ir. Martine Zwiers RE
Business Risk Officer TOPS bij ABN AMRO Bank N.V. (Rotterdam en Amsterdam). Zie ook Martine Zwiers.

Tijd en locatie

Donderdag 16 mei, 2019

17:00  tot  20:00

Yacht Rotterdam / Den Haag

Airportplein 23, 3045 AP, Rotterdam

Bekijk in Google Maps