masterclass

maandag 13 mei 2019

Masterclass Best in Finance 2019: Process Mining

Author Image

Gehost door Xavier Lardenoije

Commercieel Manager

Header image

In 2019 organiseert NBA Opleidingen samen met haar partner Yacht, in samenwerking met prof. dr. ir. Hajo Reijers voor het 10e jaar op rij de serie Masterclasses Best in Finance. Iedere sessie behandelt een actueel thema dat relevant is voor het functioneren van senior financieel professionals. Maar ook niet-financiële managers kunnen met de gepresenteerde thema’s hun voordeel doen, doordat ze vanuit hun eigen discipline makkelijker een brug kunnen slaan naar de financiële discipline.

Doelstelling

De rode draad in de Masterclass Best in Finance is dit jaar:  Tech & Touch! Digital transformation: are you ready for exponential change? Together beyond technology & data to reach Human Insights & Wisdom. Technology explains the How of change, humans represent the Why. The new way to work is to embrace technology, but not to become IT.

Het doel van de masterclasses is kennis bij de deelnemers ontsluiten, delen en versterken door interactie en specialistische kennis. Hierdoor blijft de financiële functie door een innovatieve samenwerking van partners van toegevoegde waarde in het nieuwe IT-tijdperk.

Deze masterclass gaat over - Process mining - De toegevoegde waarde voor Finance. Naast de nodige vakinhoudelijke verdieping zullen in beide masterclasses praktijkcases worden behandeld.

Inhoud

In deze sessie staat een vorm van data-analyse centraal die sterk in opkomst is: process mining. Aan bod komt hoe process mining zich verhoudt tot traditionele data mining en business intelligence. Ook werpen we een blik onder de motorkap van de vele tools die er op dit gebied beschikbaar zijn. Een groot deel van de sessie is ingeruimd voor de toepassing van process mining in de praktijk. Leuk om te weten: process mining wordt wereldwijd toegepast, maar heeft Nederlandse wortels.

Programma

Aanvang 16:00 tot 19:00 uur (incl. lichte maaltijd)

Tijd en locatie

Maandag 13 mei, 2019

16:00  tot  19:00

Yacht Eindhoven

High Tech Campus 32, 5656 AE, Eindhoven

Bekijk in Google Maps

De sprekers

contactperson Image

Hajo Reijers

Hoogleraar Business Process Management & Analytics at Utrecht University

contactperson Image

Joos Buijs

Senior data scientist & process mining expert at APG Eindhoven en Utrecht