workshop

dinsdag 10 maart 2020

Recruitment Academy

Author Image

Gehost door Sanne van der Wolf

Recruitment Consultant

Header image

Word jij ook een top Interim Recruiter? Of wil jij nóg beter worden in je vak en bij diverse opdrachtgevers aan de slag gaan? Op 10 maart is de selectiedag voor de nieuwe Recruitment Academy (start per mei) en hier kun jij deel van gaan uitmaken!

Wat is de Recruitment Academy?

In de Recruitment Academy leer je van diverse interne- en externe trainers het Recruitment vak. Je krijgt een compleet (intensief) opleidingstraject van een jaar én een contract om als Interim Recruiter aan de slag te gaan bij opdrachtgevers als: de Rabobank, Athlon of FrieslandCampina. Je leert door te doen!

De YACHT Recruitment Academy is een volledig opleidingstraject. Deze bestaat uit diverse trainingsdagen verzorgd door interne en externe trainers. Je leert alles wat een Interim Recruiter nodig heeft om succesvol te zijn. Hierbij kun je denken aan thema’s als:

  • Sourcing;
  • Het binden & boeien van kandidaten;
  • Aantrekkelijke vacatureteksten schrijven;
  • Diverse HR gesprekstechnieken toepassen.

Bij YACHT is veel kennis en ervaring in huis. In het opleidingstraject krijg jij dan ook de ruimte om van jouw collega’s te leren en ervaring in de praktijk op te doen binnen één van onze 8 vakgebieden. Je werkt mee aan opdrachten bij diverse klanten. Je komt in een hechte groep met collega Academy leden terecht en krijgt begeleiding van een persoonlijke coach die jou verder helpt. Wanneer je er klaar voor bent gaan wij samen op zoek naar een opdracht bij één van onze klanten die aansluit op jou als Interim Recruiter. Mooi meegenomen is dat jij deze kennis en ervaring gaat delen met je collega’s bij diverse opdrachtgevers. Je wordt opgeleid tot specialist in jouw vakgebied. 

Als Interim Recruiter is het belangrijk dat je een netwerk weet op te bouwen en deze te benutten. Ook weet jij je snel aan te passen binnen diverse organisaties. Als Interimmer ga je bij diverse opdrachtgevers aan de slag. Elke opdrachtgever en Recruitment/ HR Afdeling is anders, maar hierdoor laat jij je niet uit het veld slaan. Je bent proactief en komt snel in actie. Geen dag is hetzelfde, maar jij weet goed overzicht te bewaren en prioriteiten te stellen. Je bent ambitieus, wilt resultaat behalen, bent eager en bevlogen. Je weet anderen mee te krijgen in jouw enthousiasme. Daarnaast neem je het volgende met je mee:

  • Een (aantoonbare) afgeronde HBO- of WO opleiding;
  • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar;
  • Je bent woonachtig in de omgeving Rotterdam of Den Haag;
  • Het is mooi meegenomen als je enige Recruitment ervaring hebt;
  • Bovenal ben je verbindend, daadkrachtig en deskundig! 

Herken je jezelf in dit profiel en lijkt het je interessant om het vak van recruitment je eigen te maken? Meld je dan via de vacature aan voor de selectiedag op 10 maart!

Programma 

Deze dag begint om 14:30 en eindigt rond 19:30. Op deze dag nemen we je mee in de Recruitment academy en houden we speeddates om erachter te komen of je aansluit bij het profiel dat we zoeken. Daarna doen we een Businessgame en sluiten we af met een hapje en drankje.

Locatie 

Yacht Utrecht, reactorweg 47, verdieping 7

Tijd en locatie

Dinsdag 10 mrt, 2020

14:30  tot  19:30

Yacht kantoor Utrecht

Reactorweg 47, 3542 AD Utrecht

Bekijk in Google Maps

Sanne van der Wolf

Recruitment Consultant

contactperson Image

Sanne van der Wolf

Recruitment Consultant Yacht Trainees HRM