Senior Developer Cover

Senior Developer

Binnen Most Dev staan ontwikkeling en uitdaging centraal. Voor Senior Developers ligt hierbij de focus op het specialisme, interessante opdrachten en leidinggevende capaciteiten. Ontdek de kracht van onze community!

Versnel je carrière als Senior Developer

Per kwartaal kijken we naar jouw behoeften en toetsen we of jij voldoende uitgedaagd wordt. We bieden volop kansen om je nog verder te specialiseren met een ruim aanbod aan opleidingen en trainingen. Ook kun je eigen kennissessies organiseren.

Tijdens een passende opdracht kijken we samen naar een logische vervolgstap binnen of buiten Yacht. Ook als je als Freelancer aan de slag wilt, begeleiden we jou bij deze stap. We hebben veel ervaring op dit gebied en een breed netwerk van opdrachtgevers binnen de Randstad Holding waaraan we jou kunnen koppelen.  

In the lead

Als Senior Developers bij Most Dev heb je bovendien invloed op de kwaliteit van Software Developers. Je wordt betrokken bij de (door)ontwikkeling van Most Dev en kunt meedenken over de, in jouw ogen, belangrijke stappen die gezet moeten worden om de kwaliteit van jezelf en jouw collega Software Developers naar een nog hoger niveau te tillen. 

Ook jouw leidinggevende kwaliteiten ontwikkel je volop binnen Most Dev. Je coacht de Junior en Medior Developers en helpt hen bij het vormgeven van en invullen van hun carrièrepad.

Meer weten?

We bespreken dit graag met je tijdens een persoonlijk gesprek.

contactperson Image

Kay van Raak

Community Manager - Amsterdam

+31 6 20184336

contactperson Image

Mark van Dommelen

Community Manager - Eindhoven

+31 6 83800059

contactperson Image

Niels Dijkstra

Community Manager - Noord Nederland

+31 6 46185463

Interessante artikelen & blogs