Junior Developer Cover

Junior Developer

Java, .NET, PHP, Angular, Javascript. Zomaar een greep uit de specialisaties waaruit jij - als Junior Developer binnen Most Dev - kunt kiezen. Wij helpen je aan uitdagende IT-opdrachten, bieden opleidingen aan en geven trainings on the job. Ontdek de mogelijkheden voor jou!

Direct aan de slag als Junior Developer

Heb je een IT opleiding afgerond? Dan begeleiden wij jou direct naar een uitdagende IT-opdracht bij een van onze opdrachtgevers. Je start direct als Junior Developer en krijgt volop kansen om door te groeien in een richting die bij jou past.

Je kunt je bij ons specialiseren in Front End, Back End of Mobile. Je volgt aanvullende trainingen, cursussen, werkt aan een praktijkopdracht of krijgt training ‘on the job’. 

Omscholen tot Developer - Make It Work

Voor starters in IT die zich willen laten omscholen tot software engineer of developer biedt Most Dev van Yacht een inhoudelijk sterke opleiding aan de Hogeschool van Amsterdam: Make It Work. Voor dit traject werkt de Hogeschool met toonaangevende IT-bedrijven waar jij na een half jaar opleiding al werkervaring op doet. 

Alles over programeren

Tijdens de opleiding leer je in korte tijd alles over programmeren met specifieke programmeertalen, bijbehorende frameworks en de nieuwste technieken. Er is in het onderwijsprogramma naast het ontwikkelen van IT-kennis en -vaardigheden veel aandacht voor communicatievaardigheden en samenwerken. Uiteindelijk werk je toe naar een opdracht bij een van onze opdrachtgevers. Check de mogelijkheden van Make It Work.

Training on the job

Het netwerk van developers speelt binnen Most Dev een belangrijke rol. Onze Medior Developers geven begeleiding aan de Junior Developers. Dit betekent sparren met jouw mentor, zodat je weloverwogen keuzes kunt maken en je bepaalde technische vakkennis en vaardigheden nog sneller eigen kunt maken. Daarnaast introduceren zij jou bij hun contacten. Zo breid jij jouw netwerk steeds verder uit. 

Most Dev community

De developers binnen de Most Dev community staan open voor nieuwe ideeën en delen hun ervaring met technieken en werkwijzen waar zij enthousiast van worden. Niet alleen Medior en Senior developers leveren een bijdrage. Ook jij als Junior Developer kan het verschil maken.

Het beste van de Most Dev community vind ik de events die georganiseerd worden. De verschillende workshops, hacakathons en conferentiebezoeken zijn een mooie aanvulling op je dagelijkse werk.

contactperson Image

Ruben Cronie

Back-end Developer

Meer weten?

We bespreken dit graag met je tijdens een persoonlijk gesprek.

contactperson Image

Kay van Raak

Community Manager - Amsterdam

+31 6 20184336

contactperson Image

Mark van Dommelen

Community Manager - Eindhoven

+31 6 83800059

contactperson Image

Niels Dijkstra

Community Manager - Noord Nederland

+31 6 46185463

Interessante artikelen & blogs