Over het Future Finance Change Program Cover

Over het Future Finance Change Program

Het Future Finance Change Program is een nieuw innovatief opleidingsprogramma van 1 jaar. Het programma is ontwikkeld in samenwerking met TalentFirst. Ons gezamenlijke uitgangspunt is dat we een duurzaam effect willen creëren als het gaat om jouw persoonlijke ontwikkeling. In het programma maken we daarom gebruik van verschillende principes en theorieën uit de psychologie en gedragswetenschappen.

Opbouw van het programma

Tijdens het programma leer je op alle niveaus communiceren en krijg je een verdiepend inzicht wat jij als individu te bieden hebt. Je wordt uitgedaagd om je persoonlijke dromen, passies en talenten om te zetten in toegevoegde waarde voor jezelf en de klant. Samen zijn dit de bouwstenen voor een duurzame relatie met je huidige of toekomstige opdrachtgever.

Wat het programma uniek maakt is de combinatie van coaching, ervaringsgerichte groepssessies, intervisies en vakinhoudelijke bijeenkomsten. Samen met jouw coach en Yacht HR ga je aan de slag met jouw persoonlijke programma en geef je invulling aan de ontwikkelvragen die voor jou spelen.

Programma onderdelen

Het programma is opgebouwd uit diverse contactmomenten, die door het jaar heen gepland zijn. Het programma bestaat uit 3 fases: 

  1.  Start met een fase van inzicht;
  2. Hierna worden de inzichten vertaald in concrete stappen;
  3. En vervolgens wordt alles in praktijk gebracht.

Deep Dive

Tijdens de Deep Dive maak je je klaar voor een jaar van persoonlijke ontwikkeling. In deze intensieve 3-daagse training werk je aan de competenties van de toekomst en raak je vertrouwd met je netwerk.

Me & Change

Hoe ga jij om met verandering? En toon je veerkracht in een dynamische omgeving? Tijdens de training Me & Change gaan we aan de slag met het thema verandering: ik beweeg, ik breng anderen in beweging en ik anticipeer op veranderingen in mijn omgeving.

Meet the leader in me

Ons gedrag wordt vrijwel automatisch beïnvloed door vaste patronen en overtuigingen. Tijdens de training Meet The Leader in Me maak je kennis met jouw energiegevers en belemmeringen, zodat je bewuster keuzes kunt maken in de toekomst.

Professional Communication

Communicatie is het begin van alle samenwerking. Maak tijdens de training Professional Communication kennis met jouw communicatiestijl, en die van anderen, om zo de impact op je omgeving te vergroten.

Impact & Influence

Invloed is veel impactvoller dan macht, en ook duurzamer. Tijdens de training Impact & Influence leer je je invloed te vergroten, zonder dat het meer energie kost.

Financial Leadership

Welke leider wil jij zijn als Finance-professional? Tijdens de training Finance Leadership onderzoek je het thema persoonlijk leiderschap: waar je nu staat, wat de toekomst van jou vraagt en wat jij te bieden hebt.

Ultimate Experience

Oefen tijdens deze uitdagende Ultimate Experience met cases en acteurs de competenties van de toekomst en geef je ontwikkeling een boost.

Bring it on & challenge

Wat staat nog in de weg om echt tot actie te komen? Tijdens de Bring it On sessie vieren we de stappen die gezet zijn en doen we daar nog een schepje bovenop. Are you ready to bring it on?

Interesse in het Future Finance Change Program?Meld je nu aan!

Meer weten over het Future Finance Change Program?

Neem gerust contact met mij op.

contactperson Image

Misja Bouma

Business Development Manager Finance, HRM, Legal, Marketing & Communications

Interessante artikelen & blogs

Futurizing Finance Community Banner

Futurizing Finance Community

Op de hoogte blijven van de nieuwste trends? Interessante masterclasses volgen? En met Finance experts discussiëren?

Sluit je aan bij onze community