Is uw zorginstelling klaar om te starten?’

Dagbesteding in de zorg: samen weer veilig opstarten

In Nederland moeten 2350 verpleeg- en verzorgingshuizen de activiteiten rondom dagbesteding, vervoer en restaurant weer gaan opstarten. Naast het opvolgen van regels gaat het in deze fase juist om mensen en processen. Met ons draaiboek opstarten dagbesteding helpen we u graag daarbij. Met checklists en een heldere planning geven we u handvatten om succesvol op te starten.

Download hier het draaiboek

Ondanks gewijzigde en nog steeds wijzigende omstandigheden willen we allemaal dat onze cliënten zo snel mogelijk weer gebruik kunnen maken van voor hun vertrouwde voorzieningen. De gemaakte exit-strategie bevordert het vertrouwen van alle betrokkenen in een goede opstart. De kennis die wij opgedaan hebben delen we heel graag met andere instellingen die voor dezelfde uitdaging staan.

Download het draaiboek
contactperson Image

Sander van Waes

Secretaris Raad van Bestuur

Juist voor dit onderwerp is kennisdeling tussen instellingen cruciaal. Naast een draaiboek faciliteren we daarom ook in een digitaal platform waarop instellingen van elkaar kunnen leren.

contactperson Image

Hanny der Kinderen

Strategisch Adviseur zorg

Meer info over onze activiteiten in de zorg?

Neem dan contact met mij op

contactperson Image

Rajinder Mangroe

Adviseur Publieke Sector

Gerelateerde artikelen voor jou geselecteerd

Download het draaiboek: opstarten dagbesteding

Om jouw aanvraag te behandelen en aan jouw verzoek(en) te voldoen, verwerkt Yacht de ingevulde persoonsgegevens. Meer informatie over de verwerking van jouw persoonsgegevens door Yacht en jouw rechten daarbij, lees je in ons privacy statement

Naar aanleiding van jouw aanvraag, geef je toestemming om eenmalig contact met je te mogen opnemen.