Bezig met laden ...
Door naar inhoud
 

Verfijn zoekresultaat

 
 
 

Je hebt gezocht op

 
Verwijder alle zoekcriteriaZoeken
Financiële dienstverlening, Den Haag
We are looking for a developer with profound knowledge of the underneath mentioned: - Database knowledge experienced with MS SQL Server database - ETL knowledge experienced with MS SQL Server Int...meer over de functie van Technical developer (M/V)
16 april 2014
Ministerie, DEN HAAG
Te behalen resultaten: De kandidaat heeft aantoonbare expertise en ervaring op het vlak van functioneel beheer, ICT testaanpak en het leveren van dienstverleningen met een SLA en/of resultaatverplich...meer over de functie van Functioneel beheerder (M/V)
16 april 2014
Ministerie, Den Haag
Doel: Het opleveren van functionele ontwerpen voor de bouw van het Landelijk Register Zorgaanbieders (LRZa) plateau 2 Resultaten: De realisatie van het project vindt plaats gedurende meerdere ite...meer over de functie van Business analist (M/V)
16 april 2014
KPN, DEN HAAG
Als Team Lead Recruitment ben je het gezicht van de organisatie op de externe arbeidsmarkt. Je bent ervaren in je vak en met je persoonlijkheid en kennis ben jij de senior van het recruitment team. In...meer over de functie van Team lead recruitment (M/V)
16 april 2014
Ministerie van Algemene Zaken, DEN HAAG
We zijn voor een ministerie op zoek naar twee redacteuren. Hij/zij: - Schrijft zelfstandig webteksten en doet dit volgens bestaande kaders, redactionele richtlijnen, webrichtlijnen en kwaliteitsnorm...meer over de functie van (web)redacteur (M/V)
16 april 2014
KPN, HOUTEN
Functie: Intermediair tussen dienstleverancier(s), beheerorganisatie en klant/ gebruiker. Levert voor een belangrijk/ complex verzorgingsgebied - op klant- of dienstomgevingen afgestemde - (ICT)diens...meer over de functie van Service Manager (M/V)
16 april 2014
Gemeente omgeving Zwolle, Zwolle
In verband met de transitie Jeugdzorg werkt de huidige beleidsmedewerker tijdelijk voor de gemeenten in de Regio IJsselland. Gedurende deze periode van afwezigheid zoeken wij vervanging voor een belan...meer over de functie van Beleidsmedewerker Jeugd en Onderwijs (M/V)
16 april 2014
PepsiCo Nederland BV, UTRECHT
Voor de AP medewerker zoeken wij iemand met ervaring in Accounts Payable, SAP en met name dan ook kennis van Ariba. Ariba en Sap zijn dus essentieel en een must, zonder die kennis heeft reageren geen ...meer over de functie van Specialist Finance (M/V)
16 april 2014
Concern in de Offshore - Olie & Gas industrie, Den Haag e.o.
Structural engineers die aandacht hebben voor detail en uitvoering kunnen direct aan de slag bij Yacht. Je wordt ingezet bij een mooi en gerenommeerd bedrijf binnen de Olie & Gas industrie, die bekend...meer over de functie van Stuctural Engineer Offshore - WTB, Civiel of Bouwkundig (M/V)
16 april 2014
Overheidsinstelling, regio Utrecht
Voor onze opdrachtgever in de regio Utrecht zijn wij op zoek naar een sr applicatie programmeur. Als senior apllicatie programmeur word je ingezet ten behoeve van een datamigratie project. De datab...meer over de functie van Sr applicatieprogrammeur datamigratie (M/V)
16 april 2014
Overheidsinstelling, regio Utrecht
Voor onze opdrachtgever in de regio Utrecht zijn wij op zoek naar een sr. applicatie programmeur t.b.v. het ontwikkelen van een validatie systeem. Het betreft een tijdelijke opdracht (32-40 uur) voor ...meer over de functie van Sr applicatieprogrammeur validatiesysteem (M/V)
16 april 2014
Ministerie van VWS, Den Haag
Eisen: -Je beschikt minimaal over een HBO opleiding op gebied van ICT, geregeld aangevuld met test opleidingen (bi. TMAP, ISEB, TestFrame); -Je hebt minimaal 7 jaar ervaring met systeem-, functione...meer over de functie van Senior tester/testcoördinator (M/V)
15 april 2014
Yacht., ROTTERDAM
Our principal is the world leader in foods and home & personal care. With it's European headquarter based in Rotterdam and more than 400 brands focused on health and wellbeing, no company touches so m...meer over de functie van Supplychain Planner / Operaions Planner (M/V)
15 april 2014
Waterschap Noorderzijlvest, GRONINGEN
Voor het Waterschap Noorderzijlvest zijn wij op zoek naar een Technisch Manager voor het Project Dijkversterking Eemshaven-Delfzijl. De Technisch Manager is verantwoordelijk voor de technisch inhoude...meer over de functie van Technisch Manager (M/V)
15 april 2014
RWS DI / Esize, UTRECHT
Wij zijn op zoek naar een inkoper met ervaring binnen de gww-sector. Je hoofdtaak bestaat uit het opstellen van het contract en aanbestedingsstukken op betreffende de secundaire inkoop van het deel...meer over de functie van Buyer (M/V)
15 april 2014