Bezig met laden ...
Door naar inhoud
 

Verfijn zoekresultaat

 
 
 

Je hebt gezocht op

 
Verwijder alle zoekcriteriaZoeken
Organisatie in regio Utrecht, Regio Utrecht
Voor onze klant in regio Utrecht zijn wij op zoek naar meerdere Senior Projectmanagers. Wij zoeken projectmanagers met meerdere jaren ervaring (senior) die ervaring hebben met het Hypothekenbedrijf....meer over de functie van Senior Projectmanager (M/V)
29 augustus 2014
Organisatie in regio Utrecht, UTRECHT
Werkzaamheden Je bent verantwoordelijk voor de invulling van de volgende activiteiten: - RACI¿s voorbereiden samen met de werkgroepleden, inclusief validatieworkshops - Procesontwerp level 4 voor pr...meer over de functie van Finance Expert (M/V)
29 augustus 2014
DAF Trucks N.V., EINDHOVEN
Je bent verantwoordelijk voor het in stand houden van de systemen en applicaties binnen het klantgebied van ITD MMPC. Primaire focus ligt hierbij op de systemen die zijn gericht op de samenwerking tus...meer over de functie van Technisch Applicatie Beheerder (M/V)
29 augustus 2014
DAF Trucks N.V., EINDHOVEN
Als Functioneel Applicatie Beheerder ben je verantwoordelijk voor: -Gebruikers ondersteuning geven bij het oplossen van operationele problemen en het beantwoorden van systeem technische vragen. -H...meer over de functie van Functioneel beheerder (M/V)
29 augustus 2014
NS Stations BV, UTRECHT
Voor onze opdrachtgever, NS Stations International, zijn we op zoek naar 2 HR adviseurs die de Franse of Engelse taal uitstekend beheersen. Functie-inhoud: Je adviseert, begeleidt en coacht de lokale ...meer over de functie van HR BP (Frans- of Engelstalig) (M/V)
29 augustus 2014
Gemeente, Noord-Limburg
Voor een gemeente in Noord-Limburg is Yacht per direct op zoek naar een ervaren(Financial) Consultant. Het betreft een aanvraag voor gemiddeld 16 uur per week. Herken jij je in onderstaand profiel of ...meer over de functie van Financial Consultant (M/V)
29 augustus 2014
Achmea Divisie Directe Distributie, APELDOORN
Als ervaren Operational Risk Manager ligt je focus op de resultaatgebieden kader stellen, faciliteren, monitoren en rapporteren. Denk hierbij concreet aan het opstellen en onderhouden van beleid, proc...meer over de functie van Specialist Finance (M/V)
29 augustus 2014
Yacht, Maastricht
On behalf of one of our customers we are looking for a Category Manager for Water & Waste. In this temporary position you develop and implement regional Purchasing strategies for Technical Good & Serv...meer over de functie van Senior Buyer (M/V)
29 augustus 2014
NedTrain Refurbishment and Overhaul, HAARLEM
NedTrain is specialist in onderhoud en service, reiniging en revisie van rollend materieel. Op meerdere locaties in Nederland onderhoudt zij 24 uur per dag, 7 dagen per week de spoorvoertuigen van haa...meer over de functie van Welding Engineer (M/V)
29 augustus 2014
NedTrain Refurbishment and Overhaul, HAARLEM
NedTrain is specialist in onderhoud en service, reiniging en revisie van rollend materieel. Op meerdere locaties in Nederland onderhoudt zij 24 uur per dag, 7 dagen per week de spoorvoertuigen van haa...meer over de functie van Engineer Elektra (M/V)
29 augustus 2014
Liandon N.V. (8400), ALKMAAR
Liandon ontwerpt, bouwt, beheert en onderhoudt complexe energienetten en grote (industriële) installaties. Voor hun locatie in Alkmaar zoeken we per direct op Opzichter Telecom. In deze rol ben je v...meer over de functie van Opzichter Telecom (M/V)
29 augustus 2014
Gemeente, Noord-Limburg
Voor een gemeente in Noord-Limburg zoekt Yacht per direct een ervaren adviseur informatiemanagement (ICT). Herken jij je in onderstaand profiel of ken je iemand die hieraan voldoet ? Neem s.v.p. conta...meer over de functie van Adviseur Informatiemanagement (ICT) (M/V)
29 augustus 2014
Yacht bv, Utrecht
Ervaring Testen: Heeft minimaal 5 jaar ervaring in het aansturen van test management binnen projecten Heeft ervaring met het organiseren van een UAT; Heeft ervaring met software platform testen (Oracl...meer over de functie van Testmanager (M/V)
29 augustus 2014
FMCG Regio Zeist, Regio Zeist
Master Data Officer die graag samenwerkt met verschillende afdelingen en disciplines binnen de organisatie. Deze functie maakt onderdeel uit van onze afdeling Master Data. Het team van tien mensen, zo...meer over de functie van Masterdata Officer (M/V)
29 augustus 2014
FMCG regio Zeist, Regio Zeist
Functieomschrijving Voor onze klant zijn wij opzoek naar een Assistent Office Management met hands-on-mentaliteit en improvisatievermogen. ¿Aanspreekpunt Office Management ¿Inplannen van vergadering...meer over de functie van Projectassistent (M/V)
29 augustus 2014