Bezig met laden ...
Door naar inhoud
 

Verfijn zoekresultaat

 
 
 

Je hebt gezocht op

 
Verwijder alle zoekcriteriaZoeken
IBM / FP, EINDHOVEN
Voor een ticketbridge wordt er een medewerker gezocht die gegevens uit een systeem kan overzetten naar een ander systeem. Nauwkeurig, secuur en committed om dit te doen.meer over de functie van Specialist ICT (M/V)
22 september 2014
Yacht, UTRECHT
I.v.m. reorganisatie van onze opdrachtgever vindt een grootschalig herplaatsingstraject plaats. Naar verwachting zullen op 10 locaties verspreid over Nederland totaal 600-800 gesprekken moeten worden ...meer over de functie van recruiter (M/V)
22 september 2014
Capway Systems Netherlands B.V., HOUTEN
Onze klant loopt voorop in de ontwikkeling van producthandlingsystemen. De doelstelling van de (junior) Hardware Engineer is het, m.b.v. CAD systemen (Eplan P8, Autocad, Typical Manager), ontwerpen e...meer over de functie van Junior Hardware Engineer (M/V)
22 september 2014
Provincie Gelderland, ARNHEM
De afdeling Uitvoering Werken is verantwoordelijk voor de realisatie en aanbesteding van projecten die te maken hebben met mobiliteit en bodemsanering in Gelderland. Wij dragen zorg voor nieuwe wegen ...meer over de functie van Specialist Civiel (M/V)
22 september 2014
Rabobank, Midden Nederland
Een Rabobank in het midden van het land is per 1 oktober 2014 (wellicht eerder i.v.m. overdracht) op zoek naar een Financial Controller voor een periode van 2 maanden met optie tot verlenging. Betref...meer over de functie van Financial controller (M/V)
22 september 2014
Bekend bij Yacht, ZALTBOMMEL
Voor de afdeling Sourcing & Shared Services zijn wij op zoek naar een interim teamleider voor een intrastructuur en support team. Het team is verantwoordelijk voor de support, beheer en inhoudelijk pr...meer over de functie van Teamleider (M/V)
21 september 2014
Brabantse Gemeente, Noord-Brabant
Yacht is op zoek naar een Communicatie Adviseur. Het gaat om de dagelijkse invulling van het reguliere werk en een aantal projecten in de periode van 6 oktober tot en met 3 april 2015. Als communica...meer over de functie van Communicatie Adviseur (M/V)
19 september 2014
Provincie Fryslan, Noord Nederland
Als Specialist/Auditor Wegen & Civiel ben je mede verantwoordelijk voor de borging van de kwaliteit van het op te leveren werk van de beoogde ON van het hoofdcontract. De kwaliteit van het op te lever...meer over de functie van Specilalist/Auditor Wegen & Civiele Techniek (M/V)
19 september 2014
Gemeente Weststellingwerf, Noord Nederland
De kwartiermaker is in eerste instantie verantwoordelijk voor het in gezamenlijkheid opbouwen van het team voor de locatie Noordwolde. Levert een actieve bijdrage aan bij het ontwikkelen en beschrijv...meer over de functie van Kwartiermaker gebiedsteam (M/V)
19 september 2014
Investment management industry, DEN HAAG
Your main responsibilities - Proactively providing functional and technical maintenance for the business applications - Continuously keeping control of areas regarding the managed applications of Dat...meer over de functie van Application specialist (M/V)
19 september 2014
Gemeente De Friese Meren, Noord Nederland
Bij de afdeling ruimtelijk beheer is het team bouwkunde & vastgoed op zoek naar een medewerker gebouwenbeheer voor 36 uur per week. Het team bestaat uit een bouwkundige en drie medewerkers gebouwenbeh...meer over de functie van Medewerker gebouwenbeheer (M/V)
19 september 2014
Investment management industry, DEN HAAG
Your main responsibilities - Proactively providing functional and technical maintenance for the business applications - Continuously keeping control of areas regarding the managed applications of Webs...meer over de functie van Web administrator (M/V)
19 september 2014
Investment management industry, DEN HAAG
Your main responsibilities: - Coordinating and coaching Linux team; - Maintaining operating systems and associated infrastructure software: Installation, patching and upgrades, RPM packaging, Mail/SM...meer over de functie van Linux administrator (M/V)
19 september 2014
Yacht, BERGEN OP ZOOM
AP Accountant, spin in het web functie! Reporting to the teamlead, this position will be responsible for driving controllership in the processess within AP. Working directly with the various busine...meer over de functie van AP accountant (M/V)
19 september 2014
Min. v. Defensie/CDC/Divisie F&L, UTRECHT
Wij zijn op zoek naar een senior communicatie voor Defensie in Utrecht. Eisen: ¿Je hebt hbo+-niveau, bijvoorbeeld door een opleiding Journalistiek of Overheidscommunicatie of een vergelijkbare combin...meer over de functie van (marketing) Communicatie adviseur (M/V)
18 september 2014