Bezig met laden ...
Door naar inhoud
 

Verfijn zoekresultaat

 
 
 

Je hebt gezocht op

 
Verwijder alle zoekcriteriaZoeken
lokale overheid, Breda
Inhoudelijk gaat het om twee hoofdtaken: Meehelpen om de komende maanden allerlei klussen rond WMO&AWBZ transitie op te pakken. Voorbeeld: Rijk stelt als eenmalig 75 miljoen extra geld beschikbaar om...meer over de functie van Beleidsmedewerker (M/V)
30 september 2014
Dienstverlenende organisatie binnen de zorg, Noord-Nederland
Voor een dienstverlenende organisatie binnen de zorg in het Noorden van het land zijn wij op zoek naar een AFAS consultant. De AFAS consultant zal de implementatie van AFAS profit begeleiden en tevens...meer over de functie van AFAS Consultant (M/V)
30 september 2014
Philips Consumer Lifestyle, Eindhoven
Philips is looking to hire a consultant with Quality Medical Device experience for at least six months. Contract may be extended depending on the project needs.The overall programm contains multiple p...meer over de functie van Consultant Quality & Regulatory Affairs (M/V)
30 september 2014
Vanderlande Industries Nederland BV, VEGHEL
Heb jij een scherp oog voor inkopen van mechanische componenten? Heb jij kennis van kunststoffen en bijbehorende technieken? Wil je deel uitmaken van een dynamische omgeving? Neem dan meteen contact o...meer over de functie van Buyer (M/V)
30 september 2014
Vanderlande Industries Nederland BV, VEGHEL
Ben jij de inkoop professional met ervaring op het gebied van project inkoop en voel jij je helemaal thuis in een dynamische en gedreven omgeving? Dan zij wij op zoek naar jou! Jouw functie Als Proje...meer over de functie van Buyer (M/V)
30 september 2014
Gemeente Regio Utrecht, Regio Utrecht
Wij zoeken een ervaren consulent op het gebied van inkomen/bijzondere bijstand/ minimabeleid. Deze consulent moet in staat zijn aanvragen bijzondere bijstand/ minimabeleid te beoordelen en af te hand...meer over de functie van Consulent Inkomen / minimabeleid (M/V)
30 september 2014
Gemeente Regio Utrecht, Regio Utrecht
Het team Sociale zaken voert wet- en regelgeving uit op het terrein van sociale zekerheid en valt onder de afdeling Publiekszaken. Wij zoeken een ervaren medewerker kwaliteit op het gebied van inkomen...meer over de functie van Medewerker Kwaliteit (WWB / inkomen) (M/V)
30 september 2014
Gemeente Westland, regio Westland
Opdracht Als Juridisch Adviseur binnen het team Bedrijfsbureau van de afdeling Samenleving houd je je bezig met juridische taken op het gebied van Zorg, Welzijn, Onderwijs, Sport, Cultuur en Jeugd. Je...meer over de functie van Juridisch Adviseur Sociaal Domein (M/V)
30 september 2014
Ministerie van SZW, DEN HAAG
Voor het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid te Den Haag zijn wij op zoek naar een Jurist Bestuursrecht. De opdracht bestaat uit het afhandelen van bezwaarschriften in het kader van de ARB...meer over de functie van Jurist Bezwaar ARBO (M/V)
30 september 2014
Ministerie van SZW, DEN HAAG
Voor het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid te Den Haag zijn wij op zoek naar een Senior Jurist Bestuursrecht. De opdracht bestaat uit het afhandelen van bezwaarschriften en beroepszaken ...meer over de functie van Jurist Bezwaar & Beroep WAV (M/V)
30 september 2014
Gemeente regio Rotterdam, Regio Rotterdam
Opdrachtomschrijving Alle huidige beschikkingen omzetten naar de nieuwe wet- en regelgeving (participatiewet) Nieuwe beschikkingen opstellen (waar mogelijk a.d.h.v. voorbeeldbeschikkingen) Kandidaat...meer over de functie van Jurist / Schrijver Beschikkingen Participatiewet (M/V)
30 september 2014
telecombedrijf, DEN HAAG
Taken: - Analyseert de (maatwerk-)informatievraagstukken en -problemen. - Overlegt met de doelgroep (managers, bestuurders, professionals) en werkt de probleemstelling uit. - Kiest eigen onderzoeksaa...meer over de functie van Specialist Finance (M/V)
30 september 2014
Een gemeente in Brabant, Een gemeente in Brabant
Als consulent WMO & Jeugd ben je een specialist op het gebied van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning en Jeugd. Je bent verantwoordelijk voor de hulpvraag in niet complexe (gezins) situaties en hee...meer over de functie van Consulent WMO en Jeugd (M/V)
30 september 2014
Gemeente in Brabant, Gemeente in Brabant
Ben jij een ervaren beleidsmedewerker binnenhet Sociale Domein? Dan heeft Yacht een leuke functie bij 1 van haar relaties. Je gaat je bezighouden met klussen binnen het sociale domein. Dit zullen met...meer over de functie van Beleidsmedewerker Sociaal Domein (M/V)
30 september 2014
ASML Netherlands BV, VELDHOVEN
Ensure that management gets on time and accurate perfomance reports, presentations and steering informations.meer over de functie van Business Analyst (M/V)
29 september 2014