Bezig met laden ...
Door naar inhoud
 

Verfijn zoekresultaat

 
 
 

Je hebt gezocht op

 
Verwijder alle zoekcriteriaZoeken
ASML Netherlands BV, VELDHOVEN
Job Description The main activity of a Java EE designer is to specify, design and develop new features within time and with a high quality level. Communication will be an important aspect during prod...meer over de functie van Java EE Software Designer for Wafer Fab Applications (M/V)
26 januari 2015
Klant in regio Utrecht, Regio Utrecht
Voor deze overheidsorganisatie in regio Utrecht zoeken wij per direct een Senior Systeembeheerder met ervaring in Puppet. Je bent beschikbaar voor 40 uur per week per 9 februari 2015. De duur van d...meer over de functie van Senior Systeembeheerder Puppet (M/V)
26 januari 2015
Bekende opdrachtgever, Regio Den Haag
Wij zoeken voor onze opdrachtgever een zelfstandige en resultaatgerichte projectengineer die zich richt op de volgende aspecten: hardware kant (server-, besturings- en netwerkkasten, rangeerverdelers)...meer over de functie van Projectengineer Procesautomatisering (M/V)
26 januari 2015
Lokale Overheid, Regio Zuid Holland
Je werkzaamheden: - Verzorgen van de benodigde informatie ten behoeve van organisatiesturing - Uitvoering en coördinatie van de Planning en Control cyclus - Analyseren van begrotingen, budgeten en exp...meer over de functie van Adviseur Planning en Control (M/V)
23 januari 2015
Een lokale Rabobank, Overijssel
Voor een lokale Rabobank in de provincie Overijssel zijn wij per direct op zoek naar een hands-on, zelfstandige Financial Controller. Betreft een opdracht voor 1 maand. Werkzaamheden: De volgende za...meer over de functie van Financial controller (M/V)
23 januari 2015
Rijksoverheid, 'S-GRAVENHAGE
Opdracht: Het huidige proces kenmerkt zich door tussenbestanden en batchprogramma¿s. Dit proces dient geoptimaliseerd te worden met de mogelijkheden van de nieuwe versie van DirX. Onder leiding van pr...meer over de functie van APEX programmeur (M/V)
23 januari 2015
Onderzoeksinstituut, EDE
Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een projectcontroller die ervaring heeft met subsidies. Vindt je het leuk om nieuwe subsidieregelingen te doorgronden en te kijken hoe je die het best kan...meer over de functie van Projectcontroller (M/V)
23 januari 2015
Onderzoeksinstituut, EDE
Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een fiscalist. Heb je ruime ervaring binnen organisaties die te maken hebben met onderdelen die BTW-plichtig zijn en onderdelen die dat niet zijn, dan is ...meer over de functie van Fiscalist (M/V)
23 januari 2015
Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, ZWOLLE
De WBSO adviseur Chemie adviseert over de honorering van projectvoorstellen die bij het RVO ingediend worden. Er zal regelmatig contact zijn tussen ondernemers en adviseurs. Voor deze opdracht is spec...meer over de functie van Adviseur Chemie (M/V)
23 januari 2015
Researchinstituut, EDE/WAGENINGEN
Gezocht ervaren projectcontroller, ervaring met subsidies is een vereiste. Heb je ervaring bij een onderzoeksinstituut en daar ook met (europese) subsidies gewerkt, ben je per direct beschikbaar voor ...meer over de functie van Projectcontroller (M/V)
23 januari 2015
verscheidene opdrachtgevers, Zuid Limburg
Voor verscheidene opdrachtgevers in het zuiden van Limburg zoeken wij met enige regelmaat zeer ervaren HR managers/ sparringspartners of business partners. Om ons huidige bestand aan ervaren interimm...meer over de functie van (interim) manager HRM (M/V)
23 januari 2015
Diemermere BV, DIEMEN
Voor het hoofdkantoor van onze Randstad Groep Nederland zijn we op zoek naar een Facilitair Projectleider voor een periode van ca. 5 maanden. In deze periode heeft de projectleider als belangrijkste...meer over de functie van Logistics projectmanager (M/V)
22 januari 2015
Grote gemeente in Brabant, Brabant
Yacht zoekt voor haar opdrachtgever een PROGRAMMALEIDER WONEN die samen met de gebiedsmanager het programma realiseert. Full-time voor een periode van in eerste instantie 6 maanden. Je verzorgt het p...meer over de functie van Programmaleider Wonen (M/V)
22 januari 2015
waterschap in Zuid-Holland, ROTTERDAM
Voor een waterschap in Zuid-Holland zijn wij zoek naar een technisch manager voor 24 uur per week. Het gaat om twee zeer complexe projecten vanwege de financiële omvang, de slechte ondergrond (slapp...meer over de functie van Technisch Manager (M/V)
22 januari 2015