Bezig met laden ...
Door naar inhoud
 

Verfijn zoekresultaat

 
 
 

Je hebt gezocht op

 
Verwijder alle zoekcriteriaZoeken
KPN ITNS, HOOFDDORP
De applicatiebeheerder is primair verantwoordelijk voor het operationeel houden van de applicatieomgeving. Dit doe je door het onderzoeken en oplossen van storingen, het op eigen initiatief en gevraag...meer over de functie van Technisch beheerder (M/V)
30 juli 2014
Organisatie in regio Utrecht, Regio Utrecht
Voor onze eindklant in regio Utrecht zijn wij per direct op zoek naar een Senior Projectmanager/Programmamanager voor de insourcing van een portefeuille nieuwe klant (conversie + maatwerk + rapportage...meer over de functie van Sr. Projectmanager/ Programmamanager (M/V)
30 juli 2014
Overheidsinstelling, UTRECHT
Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een ervaren communicatie adviseur. Beschik jij over kennis en ervaring met de inrichting van personeelssystemen en interne communicatie binnen ee...meer over de functie van Communicatie adviseur (M/V)
30 juli 2014
Lokale Overheid, Zuid Holland
De geschikte kandidaat verricht onder aansturing en verantwoordelijkheid van de directeur bedrijfsvoering / concerncontroller o.a. de volgende werkzaamheden uit: - Het (laten) implementeren, monito...meer over de functie van medewerker Concerncontrol (M/V)
30 juli 2014
Gemeente, omgeving Rotterdam
Door de decentralisatie van de AWBZ naar de gemeenten krijgen gemeenten er per 1 januari 2015 nieuwe taken bij. De verwachting is dat de afdeling IV gedeeltelijk verantwoordelijk wordt voor het indice...meer over de functie van Kwaliteitsmedewerker AWBZ/WMO (M/V)
30 juli 2014
Financiële dienstverlening, DEN HAAG
- At least 2-3 years of experience as SCCM 2007 Administrator with strong Windows Admin experience in an Enterprise environment; - At least 5 years of overall experience in the IT support/s...meer over de functie van SCCM engineer (M/V)
30 juli 2014
Deutsche Bank AG, kantoor Amsterdam, Amsterdam
Wij zoeken voor een grote bank in Amsterdam een specialist op reporting tool gebied die voldoet aan onderstaande beschrijving. An experienced project lead with system upgrades experience in a comp...meer over de functie van Regulatory Reporting Specialist (M/V)
29 juli 2014
Gemeente omgeving Arnhem, Omgeving Arnhem
De gemeente zoekt voor een periode van minimaal een jaar (met mogelijkheid van verlenging) een verandermanager voor twee dagen in de week (16 uur) om sturing te geven aan het transitieteam voor de doo...meer over de functie van Verandermanager (M/V)
29 juli 2014
Een lokale Rabobank, Zuid-Holland
Voor een lokale Rabobank in Zuid-Holland zoeken wij 2 ervaren medewerkers Kenniscentrum op het gebied van Customer Due Diligence (CDD). Betreft een opdracht van 1 september, tot begin december met opt...meer over de functie van Medewerker Kenniscentrum (M/V)
29 juli 2014
Gemeente Leeuwarden, LEEUWARDEN
Met ingang van 18 augustus zoeken wij voor de gemeente Leeuwarden een Senior Adviseur Stedenbouw tot eind 2014. Als onderdeel van het team Mobiliteit en Ruimte adviseer je op het gebied van wonen, wer...meer over de functie van Senior Adviseur Stedenbouw (M/V)
29 juli 2014
Yacht, ROTTERDAM
Als projectleider Complexe Projecten werk je binnen de afdeling Realisatie aan complexe projecten. Dit zijn projecten in de hoogspanning netstructuur van onze opdrachtgever, zoals aanleg kabeltrace's ...meer over de functie van Projectleider Complexe Projecten (M/V)
28 juli 2014
Yacht, Rotterdam
For our principal, Unilever Research & development we would like to get in touch with candidates for the position of Buyer Responsibilities & Accountabilities Lead and manage all purchase requests...meer over de functie van Buyer/Procurement Senior Officer (M/V)
28 juli 2014
TT Inhouse Service inzake Mars 4361357, VEGHEL
Onze klanten zijn organisaties met A-producten. Stuk voor stuk topmerken. Als Demand Planner zorg jij voor een optimale productbeschikbaarheid door accurate vraagprognoses, scherpe voorraadplanning, k...meer over de functie van Demand Planner (M/V)
28 juli 2014
FrieslandCampina, LUMMEN
Per direct zijn wij op zoek naar een ervaren senior Productieplanner. Het doel van deze rol is het in nauwe samenwerking met Centrale Planning en productieafdelingen opstellen, opvolgen en bijsturen v...meer over de functie van Senior Productieplanner (M/V)
28 juli 2014
TT Inhouse Service inzake Mars 4361357, VEGHEL
In deze functie fungeer je als schakel tussen de dagelijkse operatie en IT support teams in Europa. Je bent het aanspreekpunt voor ad hoc systeem gerelateerde problemen en lange termijn optimalisatie ...meer over de functie van Outbound Logistic Coordinator (M/V)
28 juli 2014