Bezig met laden ...
Door naar inhoud
 

Verfijn zoekresultaat

 
 
 

Je hebt gezocht op

 
Verwijder alle zoekcriteriaZoeken
organisatie te Rotterdam, ROTTERDAM
Voor een organisatie te Rotterdam zoeken we een ervaren HR medeweker met kennis van AFAS. Daarnaast moet diegene ook de wet- en regelgeving kennen op het gebied van HR. Let wel dit is een vereiste! Zo...meer over de functie van HR adviseur (M/V)
26 november 2014
ASML Netherlands BV, VELDHOVEN
Job Description You will design, create. test and integrate complex focus solutions within the boundaries defined by the system specifications, budgeted costs and planning But above all you will use...meer over de functie van ( Senior ) Focus Expert (M/V)
26 november 2014
Gemeente 's-Hertogenbosch, 'S-HERTOGENBOSCH
Op zoek naar een part-time langdurige opdracht voor sr medewerker Interne Contole en Adminsitratieve Organisatie? In deze functie ben je verantwoordelijk voor: *Het jaarlijks updaten van de risico-in...meer over de functie van (senior) AO/IC specialist (M/V)
26 november 2014
Gemeente, Zuid-Oost Brabant
Yacht is op zoek naar een vastgoedadviseur. Herken jij jezelf in onderstaand profiel? Neem dan direct contact op met ons. De afdeling Vastgoed van de gemeente in Zuid-Oost Brabant heeft de belangrijk...meer over de functie van Vastgoedadviseur (M/V)
26 november 2014
ASML Netherlands BV, VELDHOVEN
job Description Assist the software release project leader with introducing patches for EUV Source: ¿ Review Patch documentation ¿ Inventory of service packs content ¿ Publish patch information on in...meer over de functie van Equipment Engineer 1, Patch (M/V)
26 november 2014
Min. v. Defensie/CDC/Divisie F&L, UTRECHT
Wij zijn voor onze opdrachtgever Defensie opzoek naar een senior contractmanager. De werkzaamheden worden verricht binnen de afdeling V&C vanuit de pool voor senior contractmanagers. Je bent belast me...meer over de functie van Buyer (M/V)
26 november 2014
Een lokale Rabobank, Drenthe
Voor onze opdrachtgever, een lokale Rabobank in Drenthe, zijn wij per direct op zoek naar een Procescontroller fg. 8. Het betreft een tijdelijke opdracht voor ongeveer 2 maanden. Werkzaamheden: De Pr...meer over de functie van Procescontroller Bedrijven (M/V)
26 november 2014
Gemeente in West-Brabant, West- Brabant
Functiebeschrijving: Voor deze vacature zoeken we een kandidaat die in ...meer over de functie van Juridisch Medewerker Handhaving (M/V)
26 november 2014
ASML Netherlands BV, VELDHOVEN
Job Description - Operate in multidisciplinary team. - Management of the electrical interfaces between the modules in the product - Participate in realization of 3D electrical layout infrastructure...meer over de functie van 3D Electrical Layouter (M/V)
26 november 2014
Gemeente in Drenthe, Groningen
Voor de afdeling Communicatie en Juridische Zaken van een gemeente in Drenthe zijn we op zoek naar een senior medewerker verzekeringen (20 u/w). Je adviseert en ondersteunt de organisatie en het bestu...meer over de functie van Senior Medewerker Verzekeringen (M/V)
26 november 2014
ASML Netherlands BV, VELDHOVEN
Introduction Do you have a passion for working together and aligning with people from different backgrounds, affinity with business processes & technology and strong sense of curiosity? Can you step u...meer over de functie van Experienced Product Configuration Expert (M/V)
25 november 2014
ASML Netherlands BV, VELDHOVEN
Introduction Are you a strong leader looking for a new challenge in a dynamic business environment? Can you motivate and influence highly educated professionals to maximize their potential? Do you hav...meer over de functie van Project Leader Master Data Management (M/V)
25 november 2014
Een organisatie in vastgoed, AMSTERDAM
Als Senior Medewerker Reporting word je ingezet bij jaarrekeningen van huisfondsen en klanten. Je opereert als expert en ondersteunt bij de uitvoering van de externe verslaglegging op het gebied van k...meer over de functie van Financial controller (M/V)
25 november 2014
Philips Consumer Lifestyle bv, DRACHTEN
Voor de afdeling Decoratie zoekt Philipseen extra productie engineer die zich - samen met de al aanwezige collega's - wil verdiepen in de gebruikte productietechnieken en wil helpen om de processen st...meer over de functie van Productie Engineer (M/V)
25 november 2014
NS Internationaal BV, AMSTERDAM
Vind jij het ook zo vervelend als treinen niet op tijd rijden. Dan kan jij daar nu iets aan doen. NS Hispeed is het hogesnelheidsmerk van de Nederlandse Spoorwegen (NS) en biedt hogesnelheidsvervoer...meer over de functie van Logistics engineer/planner (M/V)
25 november 2014