Bezig met laden ...
Door naar inhoud
 

Verfijn zoekresultaat

 
 
 

Je hebt gezocht op

 
Verwijder alle zoekcriteriaZoeken
Rijksoverheid, 'S-GRAVENHAGE
Voor de tijdelijke functie van teammanager FM zijn we op zoek naar een persoon met een HBO+/ WO werk- en denkniveau met een achtergrond op het gebied van Facilitair Management. Je hebt uitstekende lei...meer over de functie van Teammanager Facilitair Management (M/V)
24 oktober 2014
ASML Netherlands BV, VELDHOVEN
Job Description - Operate in multidisciplinary team. - Management of the electrical interfaces between the modules in the product - Participate in realization of 3D electrical layout infrastructure...meer over de functie van 3D Electrical Layouter (M/V)
24 oktober 2014
ASML Netherlands BV, VELDHOVEN
Job Description Overall ASML CM: ¿ Contribute to ASML CM process improvements on for CM policy, roadmap and architecture. ¿ EDEV representative and participant in ASML CM process improvement project...meer over de functie van Configuration Management Expert (M/V)
24 oktober 2014
ASML Netherlands BV, VELDHOVEN
Job Description Your activities will be, among others, as follows: ¿ Analyze the production and customer process within an ASML subsystem; point out structural problems and bottlenecks, work out sugg...meer over de functie van Manufacturing / Equipment engineer Sensors and Metrology (M/V)
24 oktober 2014
Bekend bij Yacht, VENLO
We are currently looking for an (Assistant) Business Controller PPP R&D. Your job: The (Assistant) Business Controller has a key role within Controlling PPP R&D. You will be the controller of three R...meer over de functie van Business controller (M/V)
24 oktober 2014
FMCG Regio Zeist, Regio Zeist
Als gevolg van een groot project zoeken wij vervanging van de huidige controller, start is naar verwachting januari 2015, duur ongeveer 2 jaar. Je verantwoordelijkheden als Controller zijn in een aan...meer over de functie van Business controller Food RA/RC (M/V)
24 oktober 2014
Rijkswaterstaat, Leeuwarden
Voor Rijkswaterstaat zijn wij op zoek naar een communicatieadviseur die kennis en ervaring heeft met omgevingscommunicatie. Ben jij voor minimaal 8 uur in de week beschikbaar en voldoe je aan de geste...meer over de functie van Communicatie adviseur (M/V)
24 oktober 2014
ASML Netherlands BV, VELDHOVEN
Job Description ¿DoA Reduction: Identify DoA reduction opportunities, initiate, plan and execute improvement plans and cross-sector initiatives. ¿Parts Usage Reduction: Identify Parts Usage reduction...meer over de functie van Sr. Project Lead of Cross-Sector Parts Quality Improvements (M/V)
24 oktober 2014
ASML Netherlands BV, VELDHOVEN
Job Description Manufacturing Engineer: from design to mechanical build and qualification in the Assembly work center till setup and qualification in TEST and Install at the customer. ¿ New Product I...meer over de functie van Manufacturing Engineer F&T/VS (M/V)
24 oktober 2014
Gemeente De Ronde Venen, MIJDRECHT
Voor een gemeente in Noord-Holland zoeken wij een Senior Juridisch Adviseur Omgevingszaken (WABO). Het betreft een functie voor 32 uur per week, start zsm, looptijd in ieder geval tot het einde van he...meer over de functie van Jurist bestuursrecht (M/V)
23 oktober 2014
Een lokale Rabobank, Friesland
Voor een lokale Rabobank in Friesland zijn wij per direct op zoek naar een Procescontroller fg. 8. Het betreft een tijdelijke opdracht ivm behoefte aan extra capaciteit zo'n 4 tot 6 weken ten behoeve ...meer over de functie van Procescontroller Bedrijven (M/V)
23 oktober 2014
Provincie Zuid Holland Zuid, Omgeving Rotteram
In verband met ziekte van de huidige medewerker zoek ik voor een gemeente in de provincie Zuid Holland Zuid per direct een beleidsmedewerker Sociaal domein met als specialisatie Zorg. De taken en we...meer over de functie van Beleidsmedewerker Sociaal domein Zorg (M/V)
23 oktober 2014
Ministerie van OCW, Zoetermeer
Werkzaamheden Voor het project Gefis start op korte termijn de fase analyse en ontwerp en hiervoor wordt een ervaren informatie analist / ontwerper gezocht. In eerste instantie het ondersteunen van ...meer over de functie van Informatieanalist (M/V)
23 oktober 2014
Marinebedrijf, DEN HELDER
Voor onze klant de Marine (Den Helder) zijn wij op zoek naar een medior inkoper. De werkzaamheden worden uitgevoerd binnen de Logistieke groep Inkoop (LG INKOOP) bij de Afdeling Maritieme Logistiek v...meer over de functie van Buyer (M/V)
23 oktober 2014
internationale opdrachtgever, omgeving Tilburg
Voor een van onze internationale opdrachtgevers in de omgeving van Tilburg zijn wij op zoek naar een logistic engineer voor een tijdelijke periode van 3 maanden. Verantwoordelijkheden: Optimaliseren ...meer over de functie van Logistics engineer/planner (M/V)
23 oktober 2014