Bezig met laden ...
Door naar inhoud
 

Verfijn zoekresultaat

 
 
 

Je hebt gezocht op

 
Verwijder alle zoekcriteriaZoeken
Eindklant in de Regio Rotterdam, Rotterdam
Voor onze eindklant in de regio, een verzekeraar, zoeken wij per direct een systeem ontwikkelaar. De voorkeur gaat uit naar indiensttreding, maar gezien het niveau van de functie is een interim-oploss...meer over de functie van Technisch .NET Developer/Systeem Ontwikkelaar (M/V)
15 september 2014
Eindklant in de Regio Rotterdam, Rotterdam
Voor onze eindklant in de regio zoeken wij per direct een senior 3e lijns technisch beheer met academische achtergrond (knock-outcriterium). Daar de beste match voor een permamente kandidaat (nog) nie...meer over de functie van Senior 3e lijns beheer/IT Infra Specialist (M/V)
15 september 2014
Philips, AMSTERDAM
Main responsibility is to perform Third Party Due Diligence into Philips third parties to identify possible strategic, operational, financial and compliance risks. This is an Online search- internal a...meer over de functie van Due Diligence analyst (M/V)
15 september 2014
Univé Verzekeringen, ASSEN
De uitdaging (Univé): Het realiseren van geformuleerde IT en/of business doelstellingen door het aansturen van geaccordeerde IT en/of business projecten en/of programma s. Het faciliteren en coachen v...meer over de functie van Project Manager (M/V)
15 september 2014
Eindklant in de Regio Rotterdam, ROTTERDAM
Voor onze eindklant zoeken wij per direct een projectleider binnen de afdeling ICT die met interne afdelingen/klanten en collega ICT-(beheer)techneuten kan schakelen. Je bent gewend met het overdragen...meer over de functie van Projectleider ICT (M/V)
15 september 2014
Lokale overheid, BREDA
Levert een bijdrage aan de projectbeheersing op gebied van Tijd, Geld, Kwaliteit, Informatie en Omgeving Verantwoordelijk voor het adviseren met betrekking tot contractvorm en marktbenadering Verantwo...meer over de functie van Werkvoorbereider (M/V)
15 september 2014
Telecombedrijf, AMSTERDAM
Als Financieel Accounting Analist ben je verantwoordelijk voor een deel van de financiële administratie van dit telecombedrijf. Dit doe je in een team van ongeveer 12 collega¿s. Enerzijds bestaat je f...meer over de functie van Specialist Finance (M/V)
15 september 2014
Provincie Fryslan, LEEUWARDEN
Wij zijn opzoek naar een senior beleidsmedewerker openbaar vervoer. De werkzaamheden zijn als volgt: - Coördineren van de werkzaamheden van het openbaar vervoer: - verdelen en prioriteren van de werk...meer over de functie van Beleidsmedewerker RO (M/V)
15 september 2014
Hanzehogeschool Groningen, GRONINGEN
Voor de Hanzehogeschool Groningen zijn wij opzoek naar een C#, . NET en asp.net ontwikkelaar met als pré kennis van BizTalk Als C#, .NET, en asp.net ontwikkelaar bent u expert op uw vakgebied en verv...meer over de functie van Business consultant (M/V)
15 september 2014
Gemeente, Noord-Limburg
Voor een gemeente in Noord-Limburg is Yacht op zoek naar een ervaren Projectleider Basisregistratie Grootschalige Topografie.Herken jij je in onderstaand profiel? Neem direct contact met mij op: 06214...meer over de functie van Projectleider Basisregistratie Grootschalige Topografie (M/V)
15 september 2014
Organisatie in de farmaceutische industrie, Regio Ansterdam
Voor een organisatie in de farmaceutische industrie in de regio Amsterdam zoeken we een medior bedrijfsjurist (3-5 jaar werkervaring) met affiniteit en liefst ervaring met inkoop en aanbestedingen. He...meer over de functie van Jurist bedrijfsrecht (Inkoop & contracten) (M/V)
15 september 2014
Rabobank Krimpenerwaard, HAASTRECHT
Een Rabobank omgeving Gouda is per direct op zoek naar een ervaren Businesscontroller Particulieren met goede coachende vaardigheden voor een periode van 6 maanden, met optie tot verlenging. Reden van...meer over de functie van Business controller (M/V)
15 september 2014
Rabobank omg. Haarlem, Haarlem
Een Rabobank in omgeving Haarlem is per direct op zoek naar een Auditor Bedrijven in verband met het themaonderzoek "Geld nodig Bedrijven". De functie is voor ca. 3 maanden. Start: Per zsm Afdelin...meer over de functie van Auditor (M/V)
12 september 2014
Farmaceutical, LEIDEN
Responsibilities - Responsible for performing and documenting activities for IQ, OQ and PQ - Follow compliance and HSE policies and guidelines - Identify, quantify, and implement opportunities to redu...meer over de functie van Technology engineer (M/V)
12 september 2014
VU Dienst Huisvesting, AMSTERDAM
Het Coördinatie Centrum Energie (CCE) is het energiebedrijf van de VU en het VU MC en verzorgt de levering van warmte en koude en bewaakt en levert een continue stroomvoorziening naar de universiteit ...meer over de functie van Manager Bedrijfsvoering (M/V)
12 september 2014