Bezig met laden ...
Door naar inhoud
 

Verfijn zoekresultaat

 
 
 

Je hebt gezocht op

 
Verwijder alle zoekcriteriaZoeken
Rijkswaterstaat, UTRECHT
Voor Rijkswaterstaat zijn wij op zoek naar een ervaren communicatieadviseur. Beschik jij over ervaring met een infrastructureel project en voldoe je aan de gestelde eisen? Reageer dan snel middels de ...meer over de functie van Communicatie adviseur (M/V)
18 december 2014
Gemeente in Brabant, Gemeente in Brabant
Prachtige uitdaging voor ervaren WMO Beleidsmaker regio Brabant Voor 20 uur per week, en minimaal 6 maanden zoeken we een RUIM ERVAREN BELEIDSMAKER Wat ga je doen: 1.ontwikkelt beleid op het brede w...meer over de functie van Beleidsmaker WMO (M/V)
18 december 2014
Opdrachtgever in de Regio Rotterdaqm, Rotterdam
Per direct zijn wij voor onze opdrachtgever op zoek naar een ICT-afdelingshoofd (± 15 fte) "'nieuwe stijl"' die als "'visionair'" kartrekker is bij het realiseren van de organisatie- en procesverander...meer over de functie van Teammanager Kantoor- en Procesautomatisering (M/V)
18 december 2014
Produktiebedrijf regio Den Bosch/Utrecht, Utrecht/Den Bosch
Vacature/W&S-traject: Voor onze Internationale eindklant in de regio Utrecht/Den Bosch zoeken wij vanwege groei een IT Manager EMEA. Het Amerikaans beursgenoteerde bedrijf kent EMEA-locaties in Neder...meer over de functie van IT Manager EMEA Produktiebedrijf (M/V)
18 december 2014
Voor onze Eindklant in Rotterdam, ROTTERDAM
Voor onze eindklant in Rotterdam zoeken wij per direct net afgestudeerde HBO Informatica studenten. Heb jij een afgeronde Universitaire/HBO-opleiding (Bedrijfskundige) Informatica en ben jij op zoek n...meer over de functie van Junior Consultant SAP HCM (HR) (M/V)
18 december 2014
Gemeente omgeving Rotterdam, ROTTERDAM
Voor een gemeente in de omgeving Rotterdam ben ik in verband met de decentralisatie opzoek naar een medior adviseur interne controle. De afdeling De afdeling Interne Controle streeft naar een procesg...meer over de functie van Adviseur interne controle (M/V)
18 december 2014
Onze opdrachtgever, Breda
Voor het Cluster Onderhoud Nat zijn we op zoek naar een Adviseur projectbeheersing (medior) met als specifiek aandachtsgebied risicomanagement. Als Adviseur Projectbeheersing word je ingezet op alle o...meer over de functie van projectbeheersing (medior) (M/V)
18 december 2014
T-Mobile Netherlands B.V., DEN HAAG
The Solutions & Services department is accountable for all architecture, design, build and test activities required for delivering solutions and services to the internal and external customers. These ...meer over de functie van Solution designer (M/V)
18 december 2014
KPN, 'S-GRAVENHAGE
Betreft de afdeling Mobile Operations TI innovation data. Collegas bestaan uit projectmanagers, consultants, IP designers en 3GPP designers. Daarnaast wordt er veel samen gewerkt met zowel architecten...meer over de functie van IP Designer (M/V)
18 december 2014
T-Mobile Netherlands B.V., DEN HAAG
Activities/Responsibilities * Product lifecycle management through monthly reporting on Customer Value, Budget & Operational excellence and drawing up product plans. This is done in cross-functional t...meer over de functie van Products operations manager (M/V)
18 december 2014
KPN, HOUTEN
Wij zijn op zoek naar een een communicatieve engineer/consultant, met kennis van IT-netwerken en IP-telefonie. Jouw profiel: - Kennis van Netwerken is een must (zoals: LAN, WAN, DHCP, DNS, SIP, MS D...meer over de functie van Technisch beheerder (M/V)
18 december 2014
KPN, DEN HAAG
MELD JE AAN VOOR CARRIÈRE CAFÉ OP 22 JANUARI A.S. We zijn op zoek naar medior functioneel beheerders. Je bent mede verantwoordelijk voor de operationele performance van de afdeling, je ondersteunt d...meer over de functie van Technisch beheerder (M/V)
18 december 2014
Philips Healthcare, BEST
Within Philips Healthcare the Business Unit Interventional X-ray (iXR) R&D Best is looking for an Electrical Designer with experience & affinity with mechatronics, electrical cabinets and outsourcing ...meer over de functie van E-Designer (M/V)
18 december 2014
Klant regio Utrecht, Regio Utrecht
Voor onze klant in regio Utrecht zijn wij op zoek naar een Business Consultant/ informatieanalist die kan werken met complexe datawarehouses.Je vertaalt vragen van de diverse onderdelen van NS Station...meer over de functie van Business consultant (BI) - Informatieanalist (M/V)
18 december 2014