Bezig met laden ...
Door naar inhoud
 

Verfijn zoekresultaat

 
 
 

Je hebt gezocht op

 
Verwijder alle zoekcriteriaZoeken
Overheidsinstelling, Regio Eindhoven
Voor een van onze opdrachtegevers zijn wij op zoek naar een communicatie adviseur op het gebied van social media. Beschik jij over de kennis en ervaring om zowel een social media strategie te ontwikke...meer over de functie van Social media adviseur (M/V)
20 augustus 2014
Stichting Inlichtingenbureau, UTRECHT
Voor onze klant zoeken we op korte termijn een techneut met BizTalk kennis en ervaring. Heb je al een paar opdrachten uitgevoerd waarin oplossingen met BizTalk zijn gemaakt, dan kan jij onze man/vrou...meer over de functie van Specialist ICT (M/V)
20 augustus 2014
UWV, ARNHEM
Wij zoeken voor het UWV in Arnhem een Medewerker Bezwaar, duur van de opdracht is van 2-9 tot 31-12-2014. Projecturen minimaal 32 uur per week beschikbaar bij voorkeur full time Functie eisen: - Mini...meer over de functie van Medewerker Bezwaar UWV (M/V)
20 augustus 2014
UWV, ZWOLLE
Wij zoeken voor het UWV in Zwolle 2 medewerkers Bezwaar, duur van de opdracht is van 2-9 tot 31-12-2014. Projecturen minimaal 32 uur per week beschikbaar bij voorkeur full time Functie eisen: - Minim...meer over de functie van Medewerker Bezwaar UWV (M/V)
20 augustus 2014
Gemeente regio Amsterdam, regio Amsterdam
Voor een gemeente in de regio Amsterdam zijn wij op zoek naar een Medewerker Juridisch Control Maatschappelijk/Sociaal Domein voor 18 uur per week met ingang van 1 september 2014 en voor een periode v...meer over de functie van Medewerker Juridisch Control Maatschappelijk / Sociaal Domein (M/V)
20 augustus 2014
Sabic Petrochemicals B.V., SITTARD
As a mechanical engineer you will be working in the Technical Operation department SABIC Technology Center Geleen; Your tasks and responsibilities include: -Co-ordinating changes to process installati...meer over de functie van Technology engineer (M/V)
20 augustus 2014
Organisatie in Utrecht, Regio Utrecht
Voor een klant in regio Utrecht zijn wij op zoek naar een PMO''er met ruime ervaring met Sharepoint. Als PMO'er zal jij een belangrijk programma ondersteunen. Je werkzaamheden zullen bestaan uit: ...meer over de functie van PMO Sharepoint (M/V)
20 augustus 2014
gemeente in het noorden van Gelderland, gemeente in het noorden van Gelderland
PROFIEL: Om de functie goed te kunnen uitoefenen is een HBO+/WO werk- en denkniveau noodzakelijk. Je beschikt bij voorkeur over een opleiding Bedrijfskundige informatica/Informatiekunde of Bedrijfs...meer over de functie van Projectleider (M/V)
19 augustus 2014
voor een klant, AMSTERDAM
Projectomschrijving: Ondersteunen klanten die onder de reikwijdte van de AIFMD vallen bij het indienen van de verplichte AIFMD toezichthouderrapportages. Tevens als vliegwiel gebruiken voor de ontw...meer over de functie van Project Manager (M/V)
19 augustus 2014
Organisatie in regio Utrecht, Regio Utrecht
Functie: Adviseur informatiemanagement Inzet: 24 uur per week Duur: 12 maanden met optie op verlenging Regio: Utrecht Kennis en vaardigheden: Eisen: · Universitair niveau, me...meer over de functie van Adviseur Informatiemanagement (M/V)
19 augustus 2014
overheidsinstantie regio Utrecht, regio Utrecht
De beleidsmedewerker Wonen maakt deel uit van het team Wonen van de afdeling Economie & Wonen, dienst Stedelijke Ontwikkeling en Beheer. Als beleidsadviseur ben je verantwoordelijk voor het voorberei...meer over de functie van Beleidsadviseur (M/V)
18 augustus 2014
RUD Utrecht, UTRECHT
Op 1 juli 2014 is de Regionale Uitvoerings Dienst (RUD) Utrecht van start gegaan. De RUD Utrecht is een nieuwe organisatie waar, in opdracht van 11 Utrechtse gemeenten en de provincie, taken op het ge...meer over de functie van Specialist RO (M/V)
18 augustus 2014
Gemeente Zuid Holland, gemeente Zuid Holland
Voor de afdeling Stadsbeheer team Buitenruimte zijn wij op zoek naar een Opzichter Reinigings- en schoontaken Taken De voornaamste werkzaamheden omvatten de regievoering op de operationele taken ...meer over de functie van Opzichter (M/V)
18 augustus 2014
Provincie Noord-Brabant, DEN BOSCH
Als Senior-beheerder Technische Infrastructuur bent u verantwoordelijk voor het dagelijkse beheer van de technische infrastructuur met kerntaken op het gebied van de Microsoft-, ESX en Citrix omgeving...meer over de functie van Functioneel beheerder (M/V)
18 augustus 2014
Gemeente, Zuid-Oost Brabant
Ben jij de Business Controller Sociaal Domein die een gemeente in Zuid-Oost Brabant zoekt ? Herken jij je in onderstaand profiel of ken je iemand die hieraan voldoet ? Neem dan per ommegaande contact ...meer over de functie van Business controller Sociaal Domein (M/V)
15 augustus 2014