Bezig met laden ...
Door naar inhoud
 

Verfijn zoekresultaat

 
 
 

Je hebt gezocht op

 
Verwijder alle zoekcriteriaZoeken
RDW, GRONINGEN
Functieomschrijving In je rol binnen projecten begeleid je de software engineers tijdens het bouwen van de oplossing en faciliteer je het voorbrengingsproces door de OTAP straat Naast je gedegen ke...meer over de functie van Technisch developer (M/V)
24 april 2014
Yacht Rotterdam, Rotterdam
Voor onze klant zijn wij op zoek naar een SHEQ Site Supervisor met minimaal 5 jaar ervaring in een dergelijke functie. Je werkzaamheden: - Dagelijks toezicht houden op het naleven van de veilighei...meer over de functie van SHEQ Site Supervisor (M/V)
24 april 2014
gemeentelijke instantie regio Rotterdam, ROTTERDAM
Voor een opdrachtgever in de regio Rotterdam zijn wij met spoed op zoek naar een drietal budgetconsulentes. De duur van de opdracht is vooralsnog 3 maanden, dit kan nog worden verlengd. Let op: kennis...meer over de functie van Budgetconsulent (M/V)
24 april 2014
Gemeente, Regio Noord-Brabant
Voor een gemeente is Yacht per direct op zoek naar een Senior Projectleider Burgerzaken voor 24 uur per week tot het einde van het jaar. Herken jij jezelf in het onderstaand profiel? Neem dan contact...meer over de functie van Senior Projectleider Burgerzaken (M/V)
24 april 2014
gemeente regio Haaglanden, Voorburg
ls Strategisch financieel adviseur adviseer je het management, de directie en het bestuur op het terrein van gemeentelijke financiën. Je geeft hen gevraagd en ongevraagd advies en je voert overleg met...meer over de functie van Strategisch financieel adviseur (M/V)
24 april 2014
Gemeente, Regio Noord-Brabant
Voor een gemeente is Yacht per direct op zoek naar een Bestuurs- / directiesecretaresse voor 36 uur per week tot 31 december 2014. Herken jij jezelf in het onderstaand profiel? Neem dan contact met mi...meer over de functie van Bestuurs/directiesecretaresse (M/V)
24 april 2014
FMCG regio Utrecht, UTRECHT
The Internal Audit Officer supports the Internal Audit Manager with the following: write up and keep up to date process narratives prepare and keep up to date process flow charts design and ke...meer over de functie van Specialist Finance (M/V)
24 april 2014
Lokale Overheid, Breda
De belangrijkste taken van ICT zijn: het beheren van de technische voorzieningen;het beheer van standaard en keuze applicaties;het bewaken van de synergie voor alle SCD diensten waar automatisering e...meer over de functie van Senior Technisch Specialist Infra (M/V)
24 april 2014
Gemeente Zuid Holland, Zuid Holland
Voor een gemeente in Zuid Holland zoek ik een pro actieve beleidsmedewerker milieu met een handson mentaliteit. Als beleidsmedewerker milieu ben je samen met je collega s verantwoordelijk voor de u...meer over de functie van Beleidsmedewerker Milieu (M/V)
24 april 2014
Gemeente, Regio Noord-Brabant
Voor een gemeente is Yacht per direct op zoek naar een Financieel medewerker Maatschappelijk Vastgoed voor 24 uur per week tot het einde van het jaar. Herken jij jezelf in het onderstaand profiel? Ne...meer over de functie van Financieel medewerker Maatschappelijk Vastgoed (M/V)
24 april 2014
KPN, DEN HAAG
Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een technisch consultant/engineer die bereid is al werkende te leren! Je bent verantwoordelijk voor de bouw en technische inrichting van het platform ...meer over de functie van Technisch consultant (M/V)
23 april 2014
KPN, DEN HAAG
Shared Service Center Manamagenet Information (SSC MI) is een Business Intelligence afdeling van ongeveer 30 personen waar centraal management informatie voor KPN beschikbaar wordt gesteld. De afdeli...meer over de functie van BI specialist (M/V)
23 april 2014
Rabobank, Oost Brabant
Een Rabobank in Oost Brabant zoekt een ervaren Accountmanager Bijzonder Beheer. De opdracht start per 01/05/2014 tot 01/08/2014 met optie tot verlenging voor 36 uur per week. In verband met extra we...meer over de functie van Accountmanager Bijzonder Beheer (M/V)
23 april 2014
KPN, DEN HAAG
Je bent mede verantwoordelijk voor de operationele performance van de afdeling Je ondersteunt de Functioneel Beheerder en de teamleider bij de dagelijkse operationele werkzaamheden - Zorgt voor be...meer over de functie van Technisch beheerder (M/V)
23 april 2014
Concern in de Offshore engineering, Den Haag e.o.
Als Lead Specialist Engineer Structural Engineering ben je manager van de afdeling Structural Engineering. Deze afdeling bestaat uit een groep van ca. 50 constructeurs, van junior constructeurs tot ge...meer over de functie van Manager Structural Engineering (M/V)
23 april 2014