Bezig met laden ...
Door naar inhoud
 

Verfijn zoekresultaat

 
 
 

Je hebt gezocht op

 
Verwijder alle zoekcriteriaZoeken
NS Groep NV, UTRECHT
Voor onze opdrachtgever in Utrecht zijn we op zoek naar een corporate recruiter. Aangezien heteen vaste formatieplaats betreft, zoeken we een kandidaat die na 6 maanden detachering bereid is om in vas...meer over de functie van corporate recruiter (M/V)
18 april 2014
Gemeente Emmen, EMMEN
Voor onze opdrachtgever, een gemeentelijke organisatie in Drenthe, zijn we op zoek naar een interim projectmanager eHRM, die bekend is (en ervaring heeft) met alle aspecten die van belang zijn bij de ...meer over de functie van projectmanager eHRM (M/V)
18 april 2014
Rijkswaterstaat Corporate Dienst/Esize, UTRECHT
Wij zijn op zoek naar 4 secretarissen van toezicht voor de reorganisatie bij Rijkswaterstaat. Je levert als Secretaris een actieve bijdrage aan de vergaderingen van de Commissie van Toezicht. Je be...meer over de functie van HR adviseur (M/V)
18 april 2014
Rijkswaterstaat, UTRECHT
Voor onze opdrachtgever rijkswaterstaat zijn wij op zoek naar een ervaren communicatie medewerker. Herken jij jezelf in het profiel en heb je interesse? Reageer dan snel Functie: - Verder ontwikke...meer over de functie van Communicatie medewerker (M/V)
18 april 2014
Yacht, MAASTRICHT
For one of our customers we are looking for a Customer Service consultant Purpose of the position is te ensure an optimized and competetive Customer Service (CS) and Order Fulfillment function to s...meer over de functie van Logistics projectmanager (M/V)
18 april 2014
Yacht, Maastricht
For one of our customers we are looking for a logistics consultant. Purpose of the position is te ensure an optimized and reliable Logistics Execution and Order Fulfillment function to support dir...meer over de functie van Logistics projectmanager (M/V)
18 april 2014
Yacht, Maastricht
Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij met spoed op zoek naar een Senior HR Manager. In deze rol geef je integraal leiding aan het eigen onderdeel. Je ontwikkelt en (na goedkeuring) implementeer je...meer over de functie van HR manager (M/V)
18 april 2014
Financiele dienstverlener, Midden van het land
Voor onze opdrachtgever in de regio Amersfoort zijn wij op zoek naar een projectmanager datawarehouse Doordat de eisen die de klanten stellen aan de rapportages hoger worden en de verzoeken complex...meer over de functie van Project Manager (M/V)
18 april 2014
Financiële dienstverlener, Midden van het land
Voor onze opdrachtgever binnen de financiele dienstverlening zijn wij op zoek naar een projectmanager. Voor de dienstverlening aan haar klanten maakt onze opdrachtgever gebruik van een Document En...meer over de functie van Project Manager (M/V)
18 april 2014
Bibliotheek Rotterdam, ROTTERDAM
Algemeen Bibliotheek Rotterdam trekt jaarlijks 2,4 miljoen bezoekers, heeft 100.000 leden, waarvan iets meer dan de helft jeugdleden. Jaarlijks worden bijna 3 miljoen boeken en andere materialen ui...meer over de functie van Teammanager Stadsbibliotheken & Regionale ontwikkeling (SRO) (M/V)
18 april 2014
Bibliotheek Rotterdam, ROTTERDAM
Algemeen Bibliotheek Rotterdam trekt jaarlijks 2,4 miljoen bezoekers, heeft 100.000 leden, waarvan iets meer dan de helft jeugdleden. Jaarlijks worden bijna 3 miljoen boeken en andere materialen ui...meer over de functie van Teammanager Educatie (M/V)
18 april 2014
Yacht, Maastricht
Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een senior medewerker Webcare. De ideale kandidaat helpt het webcareteam inhoudelijk te professionaliseren o.h.g.v. social media en externe beri...meer over de functie van Specialist Communicatie (M/V)
18 april 2014
Yacht Rotterdam, ROTTERDAM
Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Lead Engineer. Als Lead Engineer Offshore Systems lever je een grote bijdrage aan het ontwikkelen van custom built offshore (deel)constructies en ...meer over de functie van Lead Engineer (M/V)
18 april 2014
Alliander N.V. (3000), Almere
Voor Alliander zoeken we een capaciteitenplanner. Het gaat om het onderdeel Netcare met standplaats Almere. Voor deze opdracht heb je tact en overtuigingskracht nodig, je moet je omgevining kunnen ...meer over de functie van Capaciteitenplanner (M/V)
18 april 2014
Voor een dienstverlener in de medische industrie, regio Rotterdam
Bent u het nieuwe IT-aanspreekpunt, de Microsoft Allround Support Engineer, voor de EMEA-kantoororganisatie van circa 125 medewerkers? Voor onze eindklant in de regio Rotterdam zoeken wij voor deze ni...meer over de functie van Senior IT Support Engineer, EMEA (M/V)
17 april 2014