Bezig met laden ...
Door naar inhoud
 

Verfijn zoekresultaat

 
 
 

Je hebt gezocht op

 
Verwijder alle zoekcriteriaZoeken
Gemeente Breda, BREDA
De Directie Dienstverlening, waar de afdeling publieksservice deel van uit maakt, is het gezicht van de gemeente naar burgers, bedrijven en instellingen. Er is behoefte aan ondersteuning op het gebied...meer over de functie van Jurist Privacy en juridische zaken Publieksservice (M/V)
28 november 2014
Yacht, ROTTERDAM
Within the global organization of our principal, due to the leave of one of the team members, a temporary capacity resource vacancy for a Procurement Manager has occurred in the field of Portfolios: M...meer over de functie van Procurement Manager Marketing Interim (M/V)
28 november 2014
Gemeente in Oost- Nederland, Oost- Nederland
De Opdrachtgever: De gemeente zoekt binnen het team Ontwikkeling, realisatie en beheer een senior jurist vastgoed. Functie-omschrijving: Het team Ontwikkeling, Realisatie en Beheer werkt eenduidig op...meer over de functie van Senior Jurist Vastgoed (M/V)
28 november 2014
ASML Netherlands BV, VELDHOVEN
Job Description ¿Act as the EDEV representative in a multidisciplinary design team. ¿Interact intensively with colleagues from the software department. ¿Define, document and maintain requirements of...meer over de functie van Designer Computer Systems Electronics (M/V)
28 november 2014
ASML Netherlands BV, VELDHOVEN
Job Description Within the System Qualification group, the production engineer on NXE measurement (LevelSensor, SMASH, TIS and ILIAS) is responsible for the 4 main PE drivers: - Decrease Cycle Time ...meer over de functie van Production Engineer NXE Measurement (M/V)
28 november 2014
gemeente regio Haaglanden, Voorburg
Voor een gemeente in regio Haaglanden zijn wij op zoek naar een medior medewerker Planning en Business Control met aantoonbare soortgelijke en recente ervaring bij een gemeente. De afdeling voert (o...meer over de functie van medior medewerker Planning en Business Control (M/V)
28 november 2014
Gemeente in West-Brabant, West-Brabant
De Afdeling: De afdeling Beheer Collectieve Voorzieningen is één van de vier afdelingen van de gemeente. De afdeling is onderverdeeld in drie teams: Wijk- en Dorpsbeheer, Wijkoverstijgend Beheer en B...meer over de functie van Senior Medewerker Vastgoed (M/V)
28 november 2014
Siemens Nederland N.V. /Fieldglass, HENGELO (O)
Gedurende de offerte fase bepaald de resource planner aan de hand van een pre-release of een project uitvoerbaar is voor engineering en adviseert engineering hierin. Na gedeeltelijke of gehele vrijgav...meer over de functie van resource planner (M/V)
28 november 2014
Siemens Nederland N.V. /Fieldglass, HENGELO (O)
- Operationeel afhandeling van inkoopactiviteiten voor het toegewezen inkooppakket Transport (op basis van TCO). O.a. op gebied van inkooporders, orderbevestigingen en factuurafhandeling. - ...meer over de functie van Operationeel Inkoper Transport (M/V)
28 november 2014
Rijksoverheid, DEN HAAG
Onze klant heeft behoefte aan een programmeur voor het vertalen van een Access applicatie naar een ASP webinterface. ARS is een legacy Access applicatie dat wordt gebruikt voor het vastleggen van tijd...meer over de functie van medior applicatie programmeur (M/V)
28 november 2014
BDO, EINDHOVEN
Heb jij recentelijk gewerkt bij een big 10 Accountantskantoor? Wil je graag je eigen verantwoordelijkheid en je ambities verder voortzetten binnen de Accountancy maar tegelijkertijd niet te veel risic...meer over de functie van Senior Assistent Accountant (M/V)
28 november 2014
APG Algemene Pensioen Groep N.V. (B006), HEERLEN
Voor een van onze opdrachtgevers in de financiële dienstverlening zijn wij met spoed op zoek naar een procurement officer/buyer. In deze functie onderhoud jij de relatie naar leveranciers op tactisch/...meer over de functie van Buyer (M/V)
28 november 2014
Glasvezelbedrijf, Helmond
Voor een glasvezel/internet aanbieder zoeken wij een projectleider glasvezel. Verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding en daarmee het tijdig, kwalitatief (laten) ontwerpen van netwerkonderdelen. Da...meer over de functie van Senior Netwerk Engineer (M/V)
27 november 2014
Philips Innovation Services, Eindhoven
Healthcare Quality-Engineer Supports and facilitates the PM / department in enabling and assuring that products are developed and produced in compliance with requirements from applicable standards. ...meer over de functie van Healthcare Quality engineer (M/V)
27 november 2014
ASML Netherlands BV, VELDHOVEN
Job Description Assist the software release project leader with introducing patches for EUV Source: ¿ Review Patch documentation ¿ Inventory of service packs content ¿ Publish patch information on...meer over de functie van Technical Writer/ Equipment Engineer Patch Introduction (M/V)
27 november 2014