Bezig met laden ...
Door naar inhoud
 

Verfijn zoekresultaat

 
 
 

Je hebt gezocht op

 
Verwijder alle zoekcriteriaZoeken
Gemeente Regio Utrecht, Regio Utrecht
Wij zoeken een ervaren consulent op het gebied van inkomen/bijzondere bijstand/ minimabeleid. Deze consulent moet in staat zijn aanvragen bijzondere bijstand/ minimabeleid te beoordelen en af te hand...meer over de functie van Consulent Inkomen / minimabeleid (M/V)
30 september 2014
Gemeente Regio Utrecht, Regio Utrecht
Het team Sociale zaken voert wet- en regelgeving uit op het terrein van sociale zekerheid en valt onder de afdeling Publiekszaken. Wij zoeken een ervaren medewerker kwaliteit op het gebied van inkomen...meer over de functie van Medewerker Kwaliteit (WWB / inkomen) (M/V)
30 september 2014
Gemeente Westland, regio Westland
Opdracht Als Juridisch Adviseur binnen het team Bedrijfsbureau van de afdeling Samenleving houd je je bezig met juridische taken op het gebied van Zorg, Welzijn, Onderwijs, Sport, Cultuur en Jeugd. Je...meer over de functie van Juridisch Adviseur Sociaal Domein (M/V)
30 september 2014
Ministerie van SZW, DEN HAAG
Voor het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid te Den Haag zijn wij op zoek naar een Jurist Bestuursrecht. De opdracht bestaat uit het afhandelen van bezwaarschriften in het kader van de ARB...meer over de functie van Jurist Bezwaar ARBO (M/V)
30 september 2014
Ministerie van SZW, DEN HAAG
Voor het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid te Den Haag zijn wij op zoek naar een Senior Jurist Bestuursrecht. De opdracht bestaat uit het afhandelen van bezwaarschriften en beroepszaken ...meer over de functie van Jurist Bezwaar & Beroep WAV (M/V)
30 september 2014
Gemeente regio Rotterdam, Regio Rotterdam
Opdrachtomschrijving Alle huidige beschikkingen omzetten naar de nieuwe wet- en regelgeving (participatiewet) Nieuwe beschikkingen opstellen (waar mogelijk a.d.h.v. voorbeeldbeschikkingen) Kandidaat...meer over de functie van Jurist / Schrijver Beschikkingen Participatiewet (M/V)
30 september 2014
telecombedrijf, DEN HAAG
Taken: - Analyseert de (maatwerk-)informatievraagstukken en -problemen. - Overlegt met de doelgroep (managers, bestuurders, professionals) en werkt de probleemstelling uit. - Kiest eigen onderzoeksaa...meer over de functie van Specialist Finance (M/V)
30 september 2014
Een gemeente in Brabant, Een gemeente in Brabant
Als consulent WMO & Jeugd ben je een specialist op het gebied van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning en Jeugd. Je bent verantwoordelijk voor de hulpvraag in niet complexe (gezins) situaties en hee...meer over de functie van Consulent WMO en Jeugd (M/V)
30 september 2014
Gemeente in Brabant, Gemeente in Brabant
Ben jij een ervaren beleidsmedewerker binnenhet Sociale Domein? Dan heeft Yacht een leuke functie bij 1 van haar relaties. Je gaat je bezighouden met klussen binnen het sociale domein. Dit zullen met...meer over de functie van Beleidsmedewerker Sociaal Domein (M/V)
30 september 2014
ASML Netherlands BV, VELDHOVEN
Ensure that management gets on time and accurate perfomance reports, presentations and steering informations.meer over de functie van Business Analyst (M/V)
29 september 2014
Provincie Drenthe, ASSEN
Voor onze opdrachtgever, de provincie Drenthe, zijn we op zoek naar een adviseur arbeidsvoorwaarden. Je bent aanspreekpunt voor alle vragen omtrent arbeidsvoorwaarden, rechtspositie en regelingen van...meer over de functie van adviseur arbeidsvoorwaarden HRM (M/V)
29 september 2014
Assembléon Netherlands bv, VELDHOVEN
Job Description -Represent logistic discipline within development projects and control logistic requirements including lead-time, product characteristics, technical database structure & resources. -Pa...meer over de functie van Supply Chain Engineer (M/V)
29 september 2014
Dienst Uitvoering Onderwijs DUO, GRONINGEN
Voor DUO zoeken wij regelmatig testers, ben je geinteresseerd in een dienstverband bij Yacht dan horen we graag van jou! Werkzaamheden: De afdeling Technisch Applicatie Beheer heeft het afgelopen jaar...meer over de functie van Test Officer (M/V)
29 september 2014
Gemeente Emmen, EMMEN
Je geeft samen met de andere inkopers- uitvoering aan de taken die bij de tactische inkoopfunctie zijn ondergebracht. Vanuit een dienstverlenende rol zet je inkoop bij de interne organisatie op de kaa...meer over de functie van Tactisch inkoper (M/V)
29 september 2014
Provincie Groningen, GRONINGEN
Voor de Provincie Groningen zijn wij op zoek naar: Een informatieadviseur/architect die de handen uit de mouwen steekt. Bij domein Blauw (Wegenbouw, Beheer en Onderhoud wegen en kanalen en Verkeer & ...meer over de functie van Informatieanalist (M/V)
29 september 2014