Bezig met laden ...
Door naar inhoud
 

Verfijn zoekresultaat

 
 
 

Je hebt gezocht op

 
Verwijder alle zoekcriteriaZoeken
Philips Healthcare, BEST
Your key responsibilities: - Compliance Management:- Responsible for compliance of his/her suppliers along introduction, legal, sustainability and risk management requirements. - Responsible of neg...meer over de functie van Strategic buyer (M/V)
21 augustus 2014
Gemeente omgeving Rotterdam, Omgeving Rotterdam
Voor een gemeente in de omgeving Rotterdam ben ik per direct op zoek naar naar Sr business controller. Taken - Coördineren en doorontwikkelen van de (verbijzonderde) interne controles. Waar nodig ook...meer over de functie van Business controller (M/V)
21 augustus 2014
Industrieel bedrijf, VEGHEL
Voor een organisatie in de omgeving van Veghel zijn wij op zoek naar een Procurement Manager. - Universitair opgeleid - 5 jaar werkervaring (bij voorkeur in een projecten organisatie) - Ervaring met...meer over de functie van Procurement Manager (M/V)
21 augustus 2014
Yacht, ROTTERDAM
For our principal with it's base in Rotterdam, we would like to get in touch with candidates for the above mentioned challenging role! The purpose of the job is to assist the Non-US tax reporting and ...meer over de functie van Senior Manager Tax Accounting (M/V)
21 augustus 2014
Yacht, Leeuwarden/Groningen
Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar Technology Projectleiders! Functie: Als Technology Projectleider geef je leiding aan een klein team engineers en designers of je bent verantwoordel...meer over de functie van Technology projectleider (M/V)
18 augustus 2014
Logistieke Dienstverlener, West-Brabant
Voor een logistieke dienstverlener in West-Brabant zoeken wij in verband met het uitbreiden van het team een nieuwe teamleider IT. Als Teamleader IT Architect met PHP expertise lever je samen met je ...meer over de functie van Teamleider IT Architect (M/V)
21 augustus 2014
RDW, GRONINGEN
Voor de RDW zoekt Yacht een Senior Software Architect (W&S) In je rol binnen projecten begeleid je de software engineers tijdens het bouwen van de oplossing en faciliteer je het voorbrengingsproces do...meer over de functie van Technisch developer (M/V)
09 juli 2014
Ziegler BV, WINSCHOTEN
Teamleider Werktuigbouwkunde gezocht! In deze functie ben je verantwoordelijk voor een team van ongeveer 3 engineers en je plant samen de werkzaamheden in. Deze werkzaamheden bestaan uit: -het werk...meer over de functie van Technology projectleider (M/V)
24 juli 2014
Ziegler BV, WINSCHOTEN
Voor onze klant zijn wij op zoek naar een projectleider werktuigbouwkunde. In deze functie leidt je zelfstandig diverse projecten en ben je verantwoordelijk voor het eindresultaat. Verantwoordelijk...meer over de functie van Technology projectleider (M/V)
24 juli 2014
Hogeschool met Internationale Focus, BREDA
Wij zoeken een full time applicatiebeheerder die uiteindelijk bij onze klant in dienst wil treden. Het betreft een hogeschool met een duidelijk internationaal profiel. Je werkt hier aan de volgende z...meer over de functie van Applicatiebeheerder (M/V)
04 augustus 2014
Yacht, BREDA
Als manager ICT infrastructuur ben je onderdeel van het managementteam van de afdeling IM&ICT en mede bepalend in de tactische en strategische plannen. Je hebt de dagelijkse leiding over de teams syst...meer over de functie van Manager ICT infrastructuur (M/V)
04 augustus 2014
KLM Catering Services Schiphol B.V., Schiphol
Planner Grondstoffen en Equipement m/v (0.94 fte) Functieomschrijving: Als Planner Grondstoffen en Equipement zorg je voor een zorgvuldig een continue bijgesteld plan voor het tijdig en in juiste sta...meer over de functie van Planner (M/V)
15 augustus 2014
Raad voor de Kinderbescherming, MAASTRICHT
Je geeft leiding aan de afdeling administratieve ondersteuning primair proces en valt hiërarchisch onder de regiodirecteur. Je geeft leiding aan een team van professionals op mbo-niveau 4. In de kome...meer over de functie van Specialist Finance (M/V)
21 augustus 2014
Ahrend-Produktiebedrijf Zwanenburg B.V., ZWANENBURG
Productieplanning ¿Bepaalt de capaciteit door productieafvlakking, in overleg met afdelingshoofd productie. ¿Maakt en beoordeelt een(detail)planning rekeninghoudend met beschikbaarheid van machines (t...meer over de functie van Productieplanner (M/V)
04 augustus 2014
TT Inhouse Service inzake Mars 4361357, VEGHEL
In deze functie fungeer je als schakel tussen de dagelijkse operatie en IT support teams in Europa. Je bent het aanspreekpunt voor ad hoc systeem gerelateerde problemen en lange termijn optimalisatie ...meer over de functie van Outbound Logistic Coordinator (M/V)
28 juli 2014