Bezig met laden ...
Door naar inhoud
 

Verfijn zoekresultaat

 
 
 

Je hebt gezocht op

 
Verwijder alle zoekcriteriaZoeken
Philips Healthcare, BEST
Recognize yourself in this vacancy? This position is an Independent contributor, part of a team responsible for global order fulfillment activities for ICAP (Imaging Clinical Applications) BIU (busi...meer over de functie van Order desk specialist (M/V)
23 juli 2014
Philips Consumer Lifestyle, Drachten
Function characteristics : The software tester is responsible for integrating the software parts produced by the different programmers and testing the integrated software, both in the Software Integra...meer over de functie van Test Officer (M/V)
23 juli 2014
Philips Consumer Lifestyle, Drachten
As test coordinator you define the test strategy for digitally connected consumer products. These products are wireless connected to a smart phone(s) and back-end infra-structure via a home network. Y...meer over de functie van Test Coordinator Digital Innovation (M/V)
23 juli 2014
AEB Amsterdam, AMSTERDAM
AEB Amsterdam is recent verzelfstandigd uit de gemeente Amsterdam naar een zelfstandig bedrijf. De verzelfstandiging heeft onder andere als doel om een transitie te realiseren naar een duurzaam gronds...meer over de functie van Project Controller (M/V)
23 juli 2014
Abbott Heathcare B.V., WEESP
Abbott richt zich met haar producten op het gebied van diagnostiek, medische hulpmiddelen, voeding en farmaceutische producten op de zorgbehoeften van mensen in meer dan 150 landen. Binnen Abbott i...meer over de functie van Reliability Engineer (M/V)
23 juli 2014
Abbott, WEESP
Abbott richt zich met haar producten op het gebied van diagnostiek, medische hulpmiddelen, voeding en farmaceutische producten op de zorgbehoeften van mensen in meer dan 150 landen. Onlangs zijn ze g...meer over de functie van Junior Process Engineer (M/V)
23 juli 2014
Philips Consumer Lifestyle BV NL57, Amsterdam
Key area's of responsibilities: Support project manager on setting up and driving the project plan and timelines Analyze existing Maturity models and support alignment actions to new model and req...meer over de functie van Analyst and Coordinator Phillips Excellence Maturity Project (M/V)
23 juli 2014
Klant in regio Utrecht, UTRECHT
Voor onze klant in regio Utrecht zijn wij voor op korte termijn op zoek naar een applicatieontwerper. Kennis en ervaring 5+ jaar werkervaring software ontwikkeling; HBO+ informatica opleiding ...meer over de functie van Applicatieontwerper (M/V)
22 juli 2014
Zorginstelling, omgeving Zutphen
Onze opdrachtgever zet zich onvoorwaardelijk in voor kinderen, jongeren en gezinnen met meervoudig complexe problemen. Zij doen dat vanuit de visie dat ieder mens uniek is en een eigen biografie heeft...meer over de functie van Adviseur Zorgcontractering (M/V)
22 juli 2014
Kasbank, AMSTERDAM
Het profiel voor de kandidaat die wij zoeken is als volgt: - Tax reclaim specialist - In staat kritische naar bestaande processen te kijken en te komen met verbetervoorstellen ...meer over de functie van Specialist Finance (M/V)
22 juli 2014
Gemeente Waalre, WAALRE
Voor een kleine gemeente in de buurt van Eindhoven zijn wij op zoek naar een jurist vergunningverlener/jurist omgevingsrecht. Het betreft de vervanging van een zwangerschap voor 24 uur van 1 septembe...meer over de functie van Jurist bestuursrecht (M/V)
22 juli 2014
Lokale Overhei, Breda
De hoofdelementen van de functie zijn: Het ontwikkelen van beleid op, en geven van integrale adviezen vanuit, het vakgebied aan bestuur en management, samen met de strategisch beleidsmedewerker verke...meer over de functie van Ervaren Strategisch Beleidsadviseur Verkeer en Vervoer (M/V)
22 juli 2014
Philips Innovation Services, Eindhoven
Your team: You will be part of the Healthcare Chief Strategy and Innovation Office (CSIO) of Healthcare, which among others drives the I2M End2End redesign and Innovation Excellence for Healthcare. T...meer over de functie van Process Expert (M/V)
22 juli 2014
Lokale Overheid, Breda
De werkgebieden waarop de werkzaamheden plaatsvinden zijn civiele kunstwerken, weg- en straatmeubilair en speelvoorzieningen. De taken bestaan o.a. uit: Opstellen onderhoudsprogramma's (maatregelen) ...meer over de functie van Beheerder Openbare Ruimte (M/V)
22 juli 2014
Klant in regio Utrecht, Utrecht
Voor onze klant in regio Utrecht zijn wij met spoed op zoek naar een ervaren ICT Consultant. Bij voorkeur met minimaal 5+ jaar ervaring m.b.t HRM en/of Salarisadministratie systemen inclusief re...meer over de functie van Senior ICT Consultant (M/V)
22 juli 2014