Bezig met laden ...
Door naar inhoud
 

Verfijn zoekresultaat

 
 
 

Je hebt gezocht op

 
Verwijder alle zoekcriteriaZoeken
Glasvezelbedrijf, Helmond
Voor een glasvezel/internet aanbieder zoeken wij een projectleider glasvezel. Verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding en daarmee het tijdig, kwalitatief (laten) ontwerpen van netwerkonderdelen. Da...meer over de functie van Senior Netwerk Engineer (M/V)
27 november 2014
Philips Innovation Services, Eindhoven
Healthcare Quality-Engineer Supports and facilitates the PM / department in enabling and assuring that products are developed and produced in compliance with requirements from applicable standards. ...meer over de functie van Healthcare Quality engineer (M/V)
27 november 2014
ASML Netherlands BV, VELDHOVEN
Job Description Assist the software release project leader with introducing patches for EUV Source: ¿ Review Patch documentation ¿ Inventory of service packs content ¿ Publish patch information on...meer over de functie van Technical Writer/ Equipment Engineer Patch Introduction (M/V)
27 november 2014
Lokale Overheid, breda
De belangrijkste taken van de functie zijn: Sturen, overleggen en regie voeren op het gelijk trekken van de regels, tarieven en overeenkomsten met diverse (sport)verenigingen voor het gebruik, beheer...meer over de functie van Senior medewerker gemeentelijk vastgoed (M/V)
27 november 2014
Gemeente 's-Hertogenbosch, 'S-HERTOGENBOSCH
Mooie uitdaging bij een prachtige gemeente; medewerker PR en projectcommunicatie (medior) voor gemeente 's-Hertogenbosch? Binnen de afdeling Projectmanagement (sector Stadsontwikkeling) is ruimte voo...meer over de functie van medewerker PR & Communicatie (gemeente) (M/V)
27 november 2014
ASML Netherlands BV, VELDHOVEN
Job Description ¿Act as the EDEV representative in a multidisciplinary design team, especially together with colleagues from software department. ¿Define, document and maintain requirements of variou...meer over de functie van Designer Computer Systems Electronics (M/V)
27 november 2014
Rijkswaterstaat Noord-Brabant / Esize, 'S-HERTOGENBOSCH
Wil jij als CONTRACTMANAGER werken bij Rijkswaterstaat? De Contractmanager (CM) is integraal verantwoordelijk voor de contractbeheersing en contractuitvoering van de lopende contracten van het Cluste...meer over de functie van Contractmanager Rijkswaterstaat (M/V)
27 november 2014
Min. v. Defensie/CDC/Divisie F&L, UTRECHT
Wij zijn voor onze opdrachtgever Defensie opzoek naar een senior contractmanager binnen medische trajecten. De werkzaamheden worden verricht binnen de afdeling V&C vanuit de pool voor senior contractm...meer over de functie van Buyer (M/V)
27 november 2014
Gemeente Voorschoten en Wassenaar, WASSENAAR
Voor de Werkorganisatie Duivenvoorde (ambtelijke samenwerking van de gemeentes Wassenaar en Voorschoten) zijn we op zoek naar een Juridisch Adviseur Privaatrecht. Het betreft een opdracht vanaf 15-12 ...meer over de functie van Juridische Adviseur Privaatrecht (M/V)
27 november 2014
Gemeente regio Utrecht, regio Utrecht
Omschrijving: Voor de unit Financiën zijn wij op zoek naar een ervaren en deskundige beleidsmedewerker op het gebied van de P&C cyclus en de Grondexploitaties. Daarnaast ondersteunt hij/zij de senior...meer over de functie van Specialist Finance (M/V)
27 november 2014
SNS, UTRECHT
SC Hypotheken in Utrecht en Geleen bestaat uit 4 onderdelen: Mid Office, Back Office, Productmanagement en Staf. Voor het onderdeel Mid Office, verantwoordelijk voor het uitbrengen en accepteren van h...meer over de functie van Finance manager (M/V)
27 november 2014
Rijksoverheid, DEN HAAG
De senior inkoop en contractmanager beschikt over onderscheidende kenmerken als:- Strategisch niveau Kennis aanbestedingswetgeving Kennis van rijksbrede beleidskaders op inkoopgebied Interdepartement...meer over de functie van Senior Inkoper (M/V)
27 november 2014
organisatie te Rotterdam, ROTTERDAM
Voor een organisatie te Rotterdam zoeken we een ervaren HR medeweker met kennis van AFAS. Daarnaast moet diegene ook de wet- en regelgeving kennen op het gebied van HR. Let wel dit is een vereiste! Zo...meer over de functie van HR adviseur (M/V)
26 november 2014
ASML Netherlands BV, VELDHOVEN
Job Description You will design, create. test and integrate complex focus solutions within the boundaries defined by the system specifications, budgeted costs and planning But above all you will use...meer over de functie van ( Senior ) Focus Expert (M/V)
26 november 2014
Gemeente 's-Hertogenbosch, 'S-HERTOGENBOSCH
Op zoek naar een part-time langdurige opdracht voor sr medewerker Interne Contole en Adminsitratieve Organisatie? In deze functie ben je verantwoordelijk voor: *Het jaarlijks updaten van de risico-in...meer over de functie van (senior) AO/IC specialist (M/V)
26 november 2014