Bezig met laden ...
Door naar inhoud
 

Verfijn zoekresultaat

 
 
 

Je hebt gezocht op

 
Verwijder alle zoekcriteriaZoeken
voor onze klant, Regio Amsterdam
Voor onze klant zoeken we een programmamanager Je profiel ¿ Je hebt een afgeronde WO opleiding bij voorkeur in de richting Bedrijfskunde aangevuld met een opleiding voor projectmanagement (minimaal n...meer over de functie van Programma manager (M/V)
16 september 2014
Telecombedrijf, AMSTERDAM
Als Financieel Accounting Analist ben je verantwoordelijk voor een deel van de financiële administratie van dit telecombedrijf. Dit doe je in een team van ongeveer 12 collega¿s. Enerzijds bestaat je f...meer over de functie van Assistant controller (M/V)
16 september 2014
Hanzehogeschool Groningen, GRONINGEN
Voor de Hanzehogeschool Groningen zijn wij opzoek naar een C#, . NET en asp.net ontwikkelaar met als pré kennis van BizTalk Als C#, .NET, en asp.net ontwikkelaar bent u expert op uw vakgebied en verv...meer over de functie van Technisch developer (M/V)
16 september 2014
Bank omg. Utrecht, UTRECHT
De functie ¿Verantwoordelijk voor de begeleiding van complexe en hoog risico schademeldingen van (groot) zakelijke klanten. ¿Je neemt de schade aan, maakt een analyse op de lopende polissen en advis...meer over de functie van Specialist Finance (M/V)
16 september 2014
Gemeente in West Brabant, RAAMSDONKSVEER
-Het juridisch adviseren van de overige clusters (o.a. op het gebied van de Algemene wet bestuursrecht (Awb), de Wet openbaarheid van bestuur (WOB), de Wet dwangsom en beroep bij niet tijdig beslissen...meer over de functie van Jurist Algemeen JZ (M/V)
16 september 2014
Gemeente in Regio Drenthe, EMMEN
Als senior medewerker adviseer je de directie en afdelingen over juridische vraagstukken. Je geeft goed onderbouwde juridische adviezen die het gehele beleidsterrein van de gemeente kunnen omvatten en...meer over de functie van Senior Jurist AJZ (M/V)
16 september 2014
Organisatie in regio Utrecht, Regio Utrecht
Voor onze klant in regio Utrecht zijn wij met spoed op zoek naar een Systemmanager. Start: zsm Duur: ruime 8 maanden met optie op verlenging Naast generieke taken is elke Systemmanager gespeciali...meer over de functie van Systemmanager (M/V)
16 september 2014
Gemeente, Noord Limburg
Yacht is op zoek naar een senior inkoper. De senior inkoper die wij zoeken is een persoonlijkheid die stevig in zijn schoenen staat. Hij/zij weet een goede balans te vinden tussen de belangen van de i...meer over de functie van Buyer (M/V)
16 september 2014
Houten bv, Houten
Niet bestemd voor freelancers Voor een internationale organisatie is Yacht op zoek naar een PMO-er met HR ervaring. Je verantwoordelijkheden -Je verwerkt mutaties in ons personeels registratiesystee...meer over de functie van PM officer (M/V)
16 september 2014
Gemeente, Zuid-Oost Brabant
Voor een gemeente in Zuid-Oost Brabant is Yacht per direct op zoek naar een ervaren (medior) financieel medewerker. Herken jij je in onderstaand profiel ? Neem dan direct contact met mij op: 06-21449...meer over de functie van Financieel Medewerker Gemeente Sociaal Domein (M/V)
16 september 2014
Provincie Limburg, Maastricht
Yacht is op zoek naar een projectingenieur in de rol van projectleider. Hij is integraal verantwoordelijk voor het realiseren van het project vanaf voorbereiding tot en met de oplevering en legt veran...meer over de functie van Projectleider Civiel (M/V)
16 september 2014
Lokale Overheid, breda
Onze klant staat opgesteld voor de uitvoering van de P-wet en de maatwerkvoorzieningen van de Wmo 2015. Deze twee decentralisaties brengen grote veranderingen met zich mee. Veranderingen die onzekerhe...meer over de functie van Projectleider Communicatie voor de twee decentralisaties (M/V)
16 september 2014
internationale opdrachtgever, de omgeving van Breda
Voor een van onze opdrachtgevers zijn we op zoek naar een Primavera planner.meer over de functie van Logistics planner (M/V)
16 september 2014
Eindklant in de Regio Rotterdam, Rotterdam
Voor onze eindklant in de regio, een verzekeraar, zoeken wij per direct een systeem ontwikkelaar. De voorkeur gaat uit naar indiensttreding, maar gezien het niveau van de functie is een interim-oploss...meer over de functie van Technisch .NET Developer/Systeem Ontwikkelaar (M/V)
15 september 2014
Eindklant in de Regio Rotterdam, Rotterdam
Voor onze eindklant in de regio zoeken wij per direct een senior 3e lijns technisch beheer met academische achtergrond (knock-outcriterium). Daar de beste match voor een permamente kandidaat (nog) nie...meer over de functie van Senior 3e lijns beheer/IT Infra Specialist (M/V)
15 september 2014