Bezig met laden ...
Door naar inhoud
 

Verfijn zoekresultaat

 
 
 

Je hebt gezocht op

 
Verwijder alle zoekcriteriaZoeken
Rabobank, Noord Brabant
Een Rabobank in Noord Brabant zoekt een ervaren kredietanalist voor HID portefeuille op ZR1/GZ. Is niet één op één gekoppeld aan een Accountmanager. De kredietanalist gaat over het algemeen niet mee o...meer over de functie van Kredietanalist (M/V)
02 september 2014
Lokale overheid, breda
De testcoördinator heeft de volgende werkzaamheden: Inplannen en laten uitvoeren van applicatie testen in Acceptatie omgeving Inplannen en laten uitvoeren van applicatie testen in Productie omgeving...meer over de functie van Testcoördinator Applicaties Windows 7 (M/V)
02 september 2014
Rabobank, Zuidwest Nederland
Voor een Rabobank in Zuidwest Nederland zijn we tijdelijk op zoek naar een allround HR adviseur met Rabobankkennis. Rabobank ervaring in deze rol is dus een harde eis. In deze functie stuur je de HR-...meer over de functie van HR adviseur Rabobank (M/V)
02 september 2014
Sanquin, AMSTERDAM
Uitdagende functie voor startend bedrijfsjurist. Voor één van onze opdrachtgevers in Amsterdam zoeken wij een startend bedrijfsjurist. De voorkeur gaat uit naar een kandidaat die beschikt over enige ...meer over de functie van Jurist bedrijfsrecht (M/V)
02 september 2014
Sabic Petrochemicals B.V., SITTARD
Wij zijn met spoed op zoek Logistic Analyst / Demand Chain Coördinator De kandidaat die wij zoeken heeft een afgeronde WO opleiding met sterke operations/wiskunde component, of een top HBO-ers met re...meer over de functie van Logistic Analyst / Demand Chain Coördinator (M/V)
02 september 2014
organisatie in verzekeringen/gezondheidszorg, omgeving Amstersfoort
Je voert de regie over alle controles in de keten van zorg, verwerking van declaraties en uitbetaling daarvan, alsook op alle controles die verband houden met de verzekerdenadministratie en bent daarm...meer over de functie van Auditor (M/V)
02 september 2014
Rijksoverheid, DEN HAAG
De senior inkoop- en contractmanager voert binnen gestelde kaders zelfstandig aanbestedingen en offertetrajecten uit op meerdere inkoopsegmenten. Hij/zij doet dat voor meerdere dienstonderdelen. De in...meer over de functie van Senior Inkoop en Contractbeheer (M/V)
02 september 2014
Astellas Pharma Europe BV, LEIDEN
As Clinical Research Manager you will manage the study preparation, conduct and close out of clinical trials. This position will compile information required for the clinical trial project including p...meer over de functie van Technology projectleider (M/V)
01 september 2014
Provincie (Opdrachtgever van Yacht), werkgebied Zwolle
Senior Manager Uitvoering. Het project omvat de reconstructie van de N348/N786 tussen Ellecom en Spankeren ten zuiden van de spoorlijn Arnhem-Zupthen en met een aansluiting op de Burgemeester de Brui...meer over de functie van Senior Manager Uitvoering (Civiel) (M/V)
01 september 2014
Sabic Petrochemicals B.V., SITTARD
Until the summer of next year the first stage of a classified capital project will be executed under the responsibility of Technology affairs Europe. For this we are looking for a project management o...meer over de functie van Project Management Officer (M/V)
01 september 2014
Shared Service Center DeSom, WOGNUM
Wij zoeken voor onze klant een Medior technisch beheerder. Taken: -Het oplossen van incidenten en het treffen van maatregelen -Het behandelen van wijzigingsverzoeken met betrekking tot bestaande app...meer over de functie van Technisch beheerder (medior) (M/V)
01 september 2014
Shared Service Center DeSom, WOGNUM
Wij zoeken voor onze klant een technisch applicatie beheerder (senior). Taken: ¿Het aansturen van het team Technisch applicatiebeheer, de werkverdeling en coördinatie. ¿Het maken van inschattingen v...meer over de functie van Senior Technisch applicatiebeheerder (M/V)
01 september 2014
Shared Service Center DeSom, WOGNUM
Voor onze klant zoeken we een De functie is verantwoordelijk voor de ondersteuning van het functionele applicatiebeheer in de aangesloten gemeenten. Door de kennis van zowel de toegepaste techniek als...meer over de functie van Technisch applicatie beheerder (Medior) (M/V)
01 september 2014
Onderwijsinstelling, AMSTERDAM
Voor een onderwijsinstelling in Amsterdam zijn wij op zoek naar een controller: Taken en activiteiten Hij/zij is verantwoordelijk voor: a) Het opstellen van een planning en control cyclus en een aanta...meer over de functie van Controller (M/V)
01 september 2014
Organisatie in regio Utrecht, Regio Utrecht
Voor onze klant in regio Utrecht zijn wij op zoek naar meerdere Senior Projectmanagers. Wij zoeken projectmanagers met meerdere jaren ervaring (senior) die ervaring hebben met het Hypothekenbedrijf....meer over de functie van Senior Projectmanager (M/V)
29 augustus 2014