Bezig met laden ...
Door naar inhoud
 

Verfijn zoekresultaat

 
 
 

Je hebt gezocht op

 
Verwijder alle zoekcriteriaZoeken
Gemeente Hoorn, WOGNUM
Doelstelling De medewerker is zelfstandig verantwoordelijk voor het team technisch applicatiebeheer. De medewerker is verantwoordelijk voor de ondersteuning en coördinatie van het functionele applicat...meer over de functie van Sr. Technisch Applicatiebeheer Medewerker (M/V)
30 oktober 2014
Lokale Overheid, Breda
Alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van P&C inzake het jaarrekeningtraject. Verantwoordingsactiviteiten op het gebied van Bedrijfsvoering, programma onderdelen, bij voorkeur op het gebied van...meer over de functie van Specialist Finance (M/V)
30 oktober 2014
Overheidsinstelling in Noord-Nederland, Noord Nederland
Senior financieel projectcoördinator Voor een overheidsinstelling in het noorden van het land zijn wij op zoek naar een financial met ruime werkervaring bij de centrale overheid. Je wordt toegevoeg...meer over de functie van Senior Financieel Projectcoördinator (M/V)
30 oktober 2014
Philips Consumer Lifestyle, Drachten
Voor onze klant, Philips Consumer Lifestyle in Drachten ben ik op zoek naar een Productie Engineer Moulding. Philips Consumer Lifestyle Drachten ontwikkelt en produceert elektrische scheerapparaten. ...meer over de functie van Productie Engineer Moulding (M/V)
30 oktober 2014
Yacht, LEEUWARDEN/GRONINGEN
As Quality Project Lead you will manage the overall Quality approach of the product development project for Floor Care appliances: this involves the quality assurance during the development process un...meer over de functie van Quality Project Lead (M/V)
30 oktober 2014
Philips Consumer Lifestyle, Drachten
As a Software Designer your challenge is to design, develop and test embedded software for mass produced domestic appliances. Your responsibilities - Contribute to the estimation of the required d...meer over de functie van Sr Embedded Software Designer (M/V)
30 oktober 2014
Gemeente, Zuid-Oost Brabant
Yacht is op zoek naar een Afdelingshoofd Vergunningen Toezicht en Handhaving! Werkzaamheden - draagt zorg voor (her)ontwerp van werkprocessen, organisatie, planning en kwaliteitsnormen; - vertaalt he...meer over de functie van Afdelingshoofd VTH (M/V)
30 oktober 2014
Yacht, LEEUWARDEN/GRONINGEN
Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar Technology Projectleiders! Functie: Als Technology Projectleider geef je leiding aan een klein team engineers en designers of je bent verantwoordel...meer over de functie van Technisch Projectleider (M/V)
30 oktober 2014
Yacht, LEEUWARDEN/GRONINGEN
Voor uitbreiding van ons team zoeken wij technology designers! Functie: Als Technology Designer ben je mede verantwoordelijk voor de ontwikkeling van prototypes van componenten, modules, systemen o...meer over de functie van Technology designer (M/V)
30 oktober 2014
Yacht, LEEUWARDEN/GRONINGEN
Voor uitbreiding van ons team zoeken wij engineers! Als Technology Engineer ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling, het ontwerp, het testen en/of het onderhouden van systemen binnen de specifi...meer over de functie van Technology Engineer (M/V)
30 oktober 2014
ING OPIF, AMSTERDAM ZUIDOOST
Omschrijving Het programma Enterprise Content Management (ECM) heeft als opdracht: Een nieuw platform in te richten voor de opmaak, digitale verwerking en digitale archivering van berichten. Dit nie...meer over de functie van medior business analist ECM programma (M/V)
30 oktober 2014
Holland Casino Hoofddorp, HOOFDDORP
Ben jij die interim ICT senior contractmanager met Europese Aanbestedingservaring die in een zeer boeiende organisatie wil werken? Voor een dynamiche entertainmentorganisatie met 14 vestigingen in Ne...meer over de functie van Senior Contractmanager Inkoop (M/V)
30 oktober 2014
ING OPIF, AMSTERDAM ZUIDOOST
We zijn op zoek naar een zeer ervaren IT beheerder / ontwikkelaar die in staat is complexe applicaties in een Linux omgeving te configureren, te monitoren en performance verbeteringen te realiseren in...meer over de functie van Systems Management Specialist (M/V)
30 oktober 2014
ASML Netherlands BV, VELDHOVEN
Are you a Master or Bachelor graduate with a background in Supply Chain Management and do you want to make career in our Sourcing department? Job Mission Ensure effective and efficient execution of t...meer over de functie van Buyer (M/V)
30 oktober 2014