Bezig met laden ...
Door naar inhoud
 

Verfijn zoekresultaat

 
 
 

Je hebt gezocht op

 
Verwijder alle zoekcriteriaZoeken
Brabantse Gemeente, Noord-Brabant
Yacht is op zoek naar een Communicatie Adviseur. Het gaat om de dagelijkse invulling van het reguliere werk en een aantal projecten in de periode van 6 oktober tot en met 3 april 2015. Als communica...meer over de functie van Communicatie Adviseur (M/V)
19 september 2014
Provincie Fryslan, Noord Nederland
Als Specialist/Auditor Wegen & Civiel ben je mede verantwoordelijk voor de borging van de kwaliteit van het op te leveren werk van de beoogde ON van het hoofdcontract. De kwaliteit van het op te lever...meer over de functie van Specilalist/Auditor Wegen & Civiele Techniek (M/V)
19 september 2014
Gemeente Weststellingwerf, Noord Nederland
De kwartiermaker is in eerste instantie verantwoordelijk voor het in gezamenlijkheid opbouwen van het team voor de locatie Noordwolde. Levert een actieve bijdrage aan bij het ontwikkelen en beschrijv...meer over de functie van Kwartiermaker gebiedsteam (M/V)
19 september 2014
Investment management industry, DEN HAAG
Your main responsibilities - Proactively providing functional and technical maintenance for the business applications - Continuously keeping control of areas regarding the managed applications of Dat...meer over de functie van Application specialist (M/V)
19 september 2014
Gemeente De Friese Meren, Noord Nederland
Bij de afdeling ruimtelijk beheer is het team bouwkunde & vastgoed op zoek naar een medewerker gebouwenbeheer voor 36 uur per week. Het team bestaat uit een bouwkundige en drie medewerkers gebouwenbeh...meer over de functie van Medewerker gebouwenbeheer (M/V)
19 september 2014
Investment management industry, DEN HAAG
Your main responsibilities - Proactively providing functional and technical maintenance for the business applications - Continuously keeping control of areas regarding the managed applications of Webs...meer over de functie van Web administrator (M/V)
19 september 2014
Investment management industry, DEN HAAG
Your main responsibilities: - Coordinating and coaching Linux team; - Maintaining operating systems and associated infrastructure software: Installation, patching and upgrades, RPM packaging, Mail/SM...meer over de functie van Linux administrator (M/V)
19 september 2014
Gemeente in West Brabant, BREDA
Team Uitkeringenbeheer is een dynamisch team. Het team houdt zich bezig met vrijwel alle voorkomende werkzaamheden omtrent het beheer van de uitkeringsadministraties (WWB en WMO). Binnen het cluster M...meer over de functie van Juridisch Medewerker Bezwaar WWB / WMO (M/V)
19 september 2014
Logistieke Dienstverlener, West-Brabant
Voor een logistieke dienstverlener in West-Brabant zoeken wij in verband met het uitbreiden van het team een nieuwe teamleider IT. Als Teamleader IT Architect met PHP expertise lever je samen met j...meer over de functie van Teamleider IT Architect (M/V)
19 september 2014
Yacht, BERGEN OP ZOOM
AP Accountant, spin in het web functie! Reporting to the teamlead, this position will be responsible for driving controllership in the processess within AP. Working directly with the various busine...meer over de functie van AP accountant (M/V)
19 september 2014
Min. v. Defensie/CDC/Divisie F&L, UTRECHT
Wij zijn op zoek naar een senior communicatie voor Defensie in Utrecht. Eisen: ¿Je hebt hbo+-niveau, bijvoorbeeld door een opleiding Journalistiek of Overheidscommunicatie of een vergelijkbare combin...meer over de functie van (marketing) Communicatie adviseur (M/V)
18 september 2014
Philips, Eindhoven
You will be part of the Philips Africa Innovation Hub. You will be working in a network of various stakeholders based in South Africa (marketing team), Kenya (headquarter of Philips Africa Innovation ...meer over de functie van Consumer Marketing Manager African Hair Care (M/V)
18 september 2014
Provincie Fryslan, Noord Nerderland
BESCHRIJVING FUNCTIE Als Specialist/Auditor Kunstwerken & Geotechniek ben je mede verantwoordelijk voor de borging van de kwaliteit van het op te leveren werk door de Opdrachtnemer (ON) van het hoofdc...meer over de functie van Auditor Kunstwerken & Geotechniek (M/V)
18 september 2014
Hanzehogeschool Groningen, GRONINGEN
Voor de Hanzehogeschool Groningen zijn wij opzoek naar een C#, . NET en asp.net ontwikkelaar met als pré kennis van BizTalk Als C#, .NET, en asp.net ontwikkelaar bent u expert op uw vakgebied en verv...meer over de functie van Technisch Developer (M/V)
18 september 2014
Gemeente provincie Zeeland, Rotterdam
Voor een gemeente in de Provincie Zeeland zoek ik een ervaren WMO adviseur voor 36 uur per week. Je bent verantwoordelijk voor: -het analyseren en beoordelen van de hulpvraag en de compensatiemogeli...meer over de functie van consulent WMO (M/V)
18 september 2014