Bezig met laden ...
Door naar inhoud
 

Verfijn zoekresultaat

 
 
 

Je hebt gezocht op

 
Verwijder alle zoekcriteriaZoeken
Astellas Pharma Europe BV, LEIDEN
As Clinical Research Manager you will manage the study preparation, conduct and close out of clinical trials. This position will compile information required for the clinical trial project including p...meer over de functie van Technology projectleider (M/V)
01 september 2014
Provincie (Opdrachtgever van Yacht), werkgebied Zwolle
Senior Manager Uitvoering. Het project omvat de reconstructie van de N348/N786 tussen Ellecom en Spankeren ten zuiden van de spoorlijn Arnhem-Zupthen en met een aansluiting op de Burgemeester de Brui...meer over de functie van Senior Manager Uitvoering (Civiel) (M/V)
01 september 2014
Sabic Petrochemicals B.V., SITTARD
Until the summer of next year the first stage of a classified capital project will be executed under the responsibility of Technology affairs Europe. For this we are looking for a project management o...meer over de functie van Project Management Officer (M/V)
01 september 2014
Shared Service Center DeSom, WOGNUM
Wij zoeken voor onze klant een Medior technisch beheerder. Taken: -Het oplossen van incidenten en het treffen van maatregelen -Het behandelen van wijzigingsverzoeken met betrekking tot bestaande app...meer over de functie van Technisch beheerder (medior) (M/V)
01 september 2014
Shared Service Center DeSom, WOGNUM
Wij zoeken voor onze klant een technisch applicatie beheerder (senior). Taken: ¿Het aansturen van het team Technisch applicatiebeheer, de werkverdeling en coördinatie. ¿Het maken van inschattingen v...meer over de functie van Senior Technisch applicatiebeheerder (M/V)
01 september 2014
Shared Service Center DeSom, WOGNUM
Voor onze klant zoeken we een De functie is verantwoordelijk voor de ondersteuning van het functionele applicatiebeheer in de aangesloten gemeenten. Door de kennis van zowel de toegepaste techniek als...meer over de functie van Technisch applicatie beheerder (Medior) (M/V)
01 september 2014
Onderwijsinstelling, AMSTERDAM
Voor een onderwijsinstelling in Amsterdam zijn wij op zoek naar een controller: Taken en activiteiten Hij/zij is verantwoordelijk voor: a) Het opstellen van een planning en control cyclus en een aanta...meer over de functie van Controller (M/V)
01 september 2014
Organisatie in regio Utrecht, Regio Utrecht
Voor onze klant in regio Utrecht zijn wij op zoek naar meerdere Senior Projectmanagers. Wij zoeken projectmanagers met meerdere jaren ervaring (senior) die ervaring hebben met het Hypothekenbedrijf....meer over de functie van Senior Projectmanager (M/V)
29 augustus 2014
Organisatie in regio Utrecht, UTRECHT
Werkzaamheden Je bent verantwoordelijk voor de invulling van de volgende activiteiten: - RACI¿s voorbereiden samen met de werkgroepleden, inclusief validatieworkshops - Procesontwerp level 4 voor pr...meer over de functie van Finance Expert (M/V)
29 augustus 2014
DAF Trucks N.V., EINDHOVEN
Je bent verantwoordelijk voor het in stand houden van de systemen en applicaties binnen het klantgebied van ITD MMPC. Primaire focus ligt hierbij op de systemen die zijn gericht op de samenwerking tus...meer over de functie van Technisch Applicatie Beheerder (M/V)
29 augustus 2014
DAF Trucks N.V., EINDHOVEN
Als Functioneel Applicatie Beheerder ben je verantwoordelijk voor: -Gebruikers ondersteuning geven bij het oplossen van operationele problemen en het beantwoorden van systeem technische vragen. -H...meer over de functie van Functioneel beheerder (M/V)
29 augustus 2014
NS Stations BV, UTRECHT
Voor onze opdrachtgever, NS Stations International, zijn we op zoek naar 2 HR adviseurs die de Franse of Engelse taal uitstekend beheersen. Functie-inhoud: Je adviseert, begeleidt en coacht de lokale ...meer over de functie van HR BP (Frans- of Engelstalig) (M/V)
29 augustus 2014
Gemeente, Noord-Limburg
Voor een gemeente in Noord-Limburg is Yacht per direct op zoek naar een ervaren(Financial) Consultant. Het betreft een aanvraag voor gemiddeld 16 uur per week. Herken jij je in onderstaand profiel of ...meer over de functie van Financial Consultant (M/V)
29 augustus 2014
Achmea Divisie Directe Distributie, APELDOORN
Als ervaren Operational Risk Manager ligt je focus op de resultaatgebieden kader stellen, faciliteren, monitoren en rapporteren. Denk hierbij concreet aan het opstellen en onderhouden van beleid, proc...meer over de functie van Specialist Finance (M/V)
29 augustus 2014
Yacht, Maastricht
On behalf of one of our customers we are looking for a Category Manager for Water & Waste. In this temporary position you develop and implement regional Purchasing strategies for Technical Good & Serv...meer over de functie van Senior Buyer (M/V)
29 augustus 2014