Bezig met laden ...
Door naar inhoud
 

Verfijn zoekresultaat

 
 
 

Je hebt gezocht op

 
Verwijder alle zoekcriteriaZoeken
Klant in regio Utrecht, UTRECHT
Voor onze klant in regio Utrecht zijn wij voor op korte termijn op zoek naar een applicatieontwerper. Kennis en ervaring 5+ jaar werkervaring software ontwikkeling; HBO+ informatica opleiding ...meer over de functie van Applicatieontwerper (M/V)
22 juli 2014
Zorginstelling, omgeving Zutphen
Onze opdrachtgever zet zich onvoorwaardelijk in voor kinderen, jongeren en gezinnen met meervoudig complexe problemen. Zij doen dat vanuit de visie dat ieder mens uniek is en een eigen biografie heeft...meer over de functie van Adviseur Zorgcontractering (M/V)
22 juli 2014
Kasbank, AMSTERDAM
Het profiel voor de kandidaat die wij zoeken is als volgt: - Tax reclaim specialist - In staat kritische naar bestaande processen te kijken en te komen met verbetervoorstellen ...meer over de functie van Specialist Finance (M/V)
22 juli 2014
Gemeente Waalre, WAALRE
Voor een kleine gemeente in de buurt van Eindhoven zijn wij op zoek naar een jurist vergunningverlener/jurist omgevingsrecht. Het betreft de vervanging van een zwangerschap voor 24 uur van 1 septembe...meer over de functie van Jurist bestuursrecht (M/V)
22 juli 2014
Lokale Overhei, Breda
De hoofdelementen van de functie zijn: Het ontwikkelen van beleid op, en geven van integrale adviezen vanuit, het vakgebied aan bestuur en management, samen met de strategisch beleidsmedewerker verke...meer over de functie van Ervaren Strategisch Beleidsadviseur Verkeer en Vervoer (M/V)
22 juli 2014
Philips Innovation Services, Eindhoven
Your team: You will be part of the Healthcare Chief Strategy and Innovation Office (CSIO) of Healthcare, which among others drives the I2M End2End redesign and Innovation Excellence for Healthcare. T...meer over de functie van Process Expert (M/V)
22 juli 2014
Lokale Overheid, Breda
De werkgebieden waarop de werkzaamheden plaatsvinden zijn civiele kunstwerken, weg- en straatmeubilair en speelvoorzieningen. De taken bestaan o.a. uit: Opstellen onderhoudsprogramma's (maatregelen) ...meer over de functie van Beheerder Openbare Ruimte (M/V)
22 juli 2014
Klant in regio Utrecht, Utrecht
Voor onze klant in regio Utrecht zijn wij met spoed op zoek naar een ervaren ICT Consultant. Bij voorkeur met minimaal 5+ jaar ervaring m.b.t HRM en/of Salarisadministratie systemen inclusief re...meer over de functie van Senior ICT Consultant (M/V)
22 juli 2014
Klant regio Utrecht, Utrecht
Voor onze klant in regio Utrecht zijn wij met spoed op zoek naar een ervaren Procesmanager. Heeft grondige kennis van en ervaring met HRM vakgebied en HRM processen en met 5+ jaar ervaring met ont...meer over de functie van Senior Procesmanager (M/V)
22 juli 2014
Staples Europe B.V., AMSTERDAM ZUIDOOST
Our customer has an open position for a SharePoint 2013 designer / developer. Customer is looking to file this position with a SharePoint 2013 expert to support the marketing department with a new pro...meer over de functie van Developer Sharepoint 2013 (M/V)
22 juli 2014
Rijksoverheid, DEN HAAG
De senior inkoop- en contractmanager voert binnen gestelde kaders zelfstandig aanbestedingen en offertetrajecten uit op meerdere inkoopsegmenten. Hij/zij doet dat voor meerdere dienstonderdelen. De in...meer over de functie van Senior Inkoop en Contractbeheer (M/V)
22 juli 2014
Klant in regio Utrecht, Utrecht
Voor onze klant in regio Utrecht zijn wij met spoed op zoek naar een ervaren Business/ Informatieanalist. Grondige kennis van en ervaring met HRM vakgebied en HRM processen en ervaring met het ops...meer over de functie van Sr. Business/Informatieanalist (M/V)
22 juli 2014
Gemeente Amsterdam, AMSTERDAM
Voor een grote gemeente in het Westen van het land zijn wij op zoek naar een Licentie Compliancy Specialist / (senior) ICT Jurist. Opdracht betreft - in grote lijnen - het volgende: De gemeente w...meer over de functie van Jurist bedrijfsrecht (M/V)
21 juli 2014
Waterschap regio Haaglanden, Den Haag
Het waterschap heeft vele assets zoals gemalen en zuiveringen. Naast verbouwingen en modificaties daarop, wordt ook het objectdossier onderhouden en bijgehouden van deze assets. Doel van een bijgehou...meer over de functie van beheerder objectinformatie (M/V)
21 juli 2014
Dienst Infrastructuur Verkeer en Vervoer, AMSTERDAM
Voor een van onze overheidsopdrachtgevers zoeken een Licentie Compliancy Specialist die in de komenden weken/ maanden de volgende opdracht kan uitvoeren: Haal boven tafel, Alle software-contr...meer over de functie van Licentie Compliancy Specialist (M/V)
21 juli 2014