Bezig met laden ...
Door naar inhoud
 

Verfijn zoekresultaat

 
 
 

Je hebt gezocht op

 
Verwijder alle zoekcriteriaZoeken
Gemeente regio Amsterdam, regio Amsterdam
Voor een gemeente in de regio Amsterdam zijn wij op zoek naar een Medewerker Juridisch Control Maatschappelijk/Sociaal Domein voor 18 uur per week met ingang van 1 september 2014 en voor een periode v...meer over de functie van Medewerker Juridisch Control Maatschappelijk/Sociaal Domein (M/V)
23 augustus 2014
UWV, ARNHEM
Wij zoeken voor het UWV in Arnhem een Medewerker Bezwaar, duur van de opdracht is van 2-9 tot 31-12-2014. Projecturen minimaal 32 uur per week beschikbaar bij voorkeur full time Functie eisen: - Mini...meer over de functie van Medewerker Bezwaar UWV (M/V)
23 augustus 2014
UWV, ZWOLLE
Wij zoeken voor het UWV in Zwolle 2 medewerkers Bezwaar, duur van de opdracht is van 2-9 tot 31-12-2014. Projecturen minimaal 32 uur per week beschikbaar bij voorkeur full time Functie eisen: - Minim...meer over de functie van Medewerker Bezwaar UWV (M/V)
23 augustus 2014
Rabobank, Noord Brabant
Een lokale Rabobank in Noord Brabant zoekt per direct een interim Assistent Accountmanager Bijzonder Beheer. Reden: Het betreft vervanging i.v.m. vertrek van een medewerker. Periode: z.s.m. tot 1-1-...meer over de functie van Assistent Accountmanager Bijzonder Beheer (M/V)
22 augustus 2014
Organisatie in regio Utrecht, UTRECHT
Wij zijn op zoek naar een functioneel beheerder die binnen het team marketing intelligence beheertaken gaat uitvoeren rondom de tooling voor NPS. Dit betreft o.a. gebruikersbeheer, hyrarchyfiles onder...meer over de functie van Functioneel beheerder (M/V)
22 augustus 2014
Philips Innovation Services, Eindhoven
A Master¿s degree in a technical, science, business or related discipline? The business analyst at Innovation Management (part of Industry Consulting and Philips Innovation Services) drives the organi...meer over de functie van Business analist (M/V)
22 augustus 2014
Logistieke Dienstverlener, West-Brabant
Voor een logistieke dienstverlener in West-Brabant zoeken wij in verband met het uitbreiden van het team een nieuwe teamleider IT. Als Teamleader IT Architect met PHP expertise lever je samen met j...meer over de functie van Teamleider IT Architect (M/V)
22 augustus 2014
Philips Consumer Lifestyle, Eindhoven
Philips is looking to hire a consultant with Quality Medical Device experience for at least six months. Contract may be extended depending on the project needs.The overall programm contains multiple p...meer over de functie van Consultant Quality & Regulatory Affairs (M/V)
22 augustus 2014
Gemeente omgeving Rotterdam, Omgeving Rotterdam
Voor een gemeente in de omgeving Rotterdam ben ik per direct op zoek naar naar Senior Controller. Taken - Coördineren en doorontwikkelen van de (verbijzonderde) interne controles. Waar nodig ook zelf...meer over de functie van Senior Controller (M/V)
22 augustus 2014
Samenwerkinsverband Onderwijs, Regio Baarn
Voor onze opdrachtgever in de regio Baarn zoeken wij zsm een controller. Verwachte inzet is 3 - 5 maanden, 1 a 2 dagen naar verwachting. De opdracht bestaat uit het opzetten en inrichten van een finan...meer over de functie van Controller (M/V)
22 augustus 2014
Marnic Uitzendbueau, ZWOLLE
Voor onze opdrachtgever, een uitzendbureau in de regio Zwolle, zijn we op zoek naar een vestigingsmanager. De organisatie richt zich op de arbeidsbemiddeling van medewerkers op het gebied van o.a. bou...meer over de functie van Vestigingsmanager (M/V)
22 augustus 2014
Een lokale Rabobank, Drenthe
Voor onze opdrachtgever, een lokale Rabobank in Drenthe, zijn wij op zoek naar een ervaren Accountmanager Bijzonder Beheer B. Werkzaamheden: De werkzaamheden zullen bestaan uit het beheren van een ...meer over de functie van Accountmanager Bijzonder Beheer (M/V)
21 augustus 2014
Een lokale Rabobank, Overijssel
Voor een lokale Rabobank in Overijssel zoeken wij per direct een Procescontroller Bedrijven. De functie is voor ca. één maand met optie tot verlenging. Werkzaamheden: De procescontroller wordt in...meer over de functie van Procescontroller Bedrijven (M/V)
21 augustus 2014
Een lokale Rabobank, Friesland
Onze opdrachtgever, een lokale Rabobank in Friesland, zoekt een ervaren Procescontroller Bedrijven voor 36 uur per week met kennis en ervaring van ZKV. De opdracht is in eerste instantie voor 1 maand...meer over de functie van Procescontroller Bedrijven (M/V)
21 augustus 2014
Philips Healthcare, BEST
Your key responsibilities: - Compliance Management:- Responsible for compliance of his/her suppliers along introduction, legal, sustainability and risk management requirements. - Responsible of neg...meer over de functie van Strategic buyer (M/V)
21 augustus 2014