Bezig met laden ...
Door naar inhoud
 

Verfijn zoekresultaat

 
 
 

Je hebt gezocht op

 
Verwijder alle zoekcriteriaZoeken
KPN, DEN HAAG
Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een technisch consultant/engineer die bereid is al werkende te leren! Je bent verantwoordelijk voor de bouw en technische inrichting van het platform ...meer over de functie van Technisch consultant (M/V)
23 april 2014
KPN, DEN HAAG
Als Team Lead Recruitment ben je het gezicht van de organisatie op de externe arbeidsmarkt. Je bent ervaren in je vak en met je persoonlijkheid en kennis ben jij de senior van het recruitment team. In...meer over de functie van Team lead recruitment (M/V)
23 april 2014
KPN, DEN HAAG
Shared Service Center Manamagenet Information (SSC MI) is een Business Intelligence afdeling van ongeveer 30 personen waar centraal management informatie voor KPN beschikbaar wordt gesteld. De afdeli...meer over de functie van BI specialist (M/V)
23 april 2014
Rabobank, Oost Brabant
Een Rabobank in Oost Brabant zoekt een ervaren Accountmanager Bijzonder Beheer. De opdracht start per 01/05/2014 tot 01/08/2014 met optie tot verlenging voor 36 uur per week. In verband met extra we...meer over de functie van Accountmanager Bijzonder Beheer (M/V)
23 april 2014
KPN, DEN HAAG
Je bent mede verantwoordelijk voor de operationele performance van de afdeling Je ondersteunt de Functioneel Beheerder en de teamleider bij de dagelijkse operationele werkzaamheden - Zorgt voor be...meer over de functie van Technisch beheerder (M/V)
23 april 2014
Concern in de Offshore engineering, Den Haag e.o.
Als Lead Specialist Engineer Structural Engineering ben je manager van de afdeling Structural Engineering. Deze afdeling bestaat uit een groep van ca. 50 constructeurs, van junior constructeurs tot ge...meer over de functie van Manager Structural Engineering (M/V)
23 april 2014
Waterschap Vechtstromen, Almelo
Inkoopspecialist Functie-eisen: HBO opleiding en in het bezit van NEVI I en II met recente kennis&ervaring van inkopen in de publieke sector en ervaring met Europese wet en regelgeving met betrek...meer over de functie van Adviseur Inkoop (M/V)
23 april 2014
Pentair Fairbanks Nijhuis, WINTERSWIJK
De Projectmanager vertolkt een centrale rol in de communicatie en samenwerking tussen de diverse afdelingen, met als doel een adequate en tijdige uitvoering en afhandeling van de projecten. Een grote ...meer over de functie van Projectmanager (M/V)
23 april 2014
een organisatie in de omgeving van Arnhem, Omgeving van Arnhem
Voor onze opdrachtgever in de regio van Arnhem zijn wij op zoek naar ervaren informatie analisten. Het gaat om een fulltime functie voor minimaal drie maanden. In de rol van informatie analist voe...meer over de functie van Informatieanalist (M/V)
23 april 2014
Opdrachtgever regio Utrecht, Regio Utrecht/ Zwolle
Voor onze opdrachtgever in de regio Utrecht zijn wij op zoek naar Sr. projectmanager security. Het project heeft tot doel het implementeren van een SIEM (Security Incident en Event Monitoring pl...meer over de functie van Sr Project Manager Security (M/V)
23 april 2014
Lokale Overheid, regio Zuid Holland
Je werkzaamheden Wij zijn op zoek naar een tijdelijke projectcontroller ivm ziekte van de huidge projectcontroller. De projectcontroller wordt ingezet op diverse stedelijke ontwikkelings projecten. ...meer over de functie van Project controller (M/V)
23 april 2014
Schiphol Nederland BV, SCHIPHOL
We zoeken voor onze opdrachtgever een Business analist die voor een software implementatie een impact-analyse kan maken en een gedegen plan kan opstellen op welke wijze de implementatie uitgevoerd moe...meer over de functie van Business Analist (M/V)
23 april 2014
Bekend bij Yacht, EINDHOVEN
Implementing a Microsoft Dynamics CRM 2011 system to optimize a set of front office Customer Contract Management processes. The application uses Dot.Net plug-ins and supporting services. The appli...meer over de functie van Specialist ICT (M/V)
23 april 2014
Philips Consumer Lifestyle, DRACHTEN
Voor onze klant, Philips Consumer Lifestyle in Drachten, ben ik op zoek naar een process engineer. De afdeling waar je gaat werken houdt zich o.a. bezig met "koudvormen" en is onderdeel van de gro...meer over de functie van Technology engineer (M/V)
23 april 2014
Delta Lloyd via TAPFIN, Amsterdam
Voor onze opdrachtgever zoeken we een ervaren Infrastructuur specialist met verzekering en of bank ervaring, moet naast beheer vooral ontwikkeling/implementatie ervaring hebben. Al deze kenmerken zijn...meer over de functie van Infrastructuur Specialist (M/V)
23 april 2014